Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 2015" ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ, ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΔΕ ΦΟΒΙΖΩ"!

Οι αγώνες-θεσμός για τον Χολαργό-Παπάγου ξεκίνησαν με το σύνθημα κατά του Bullying "ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΔΕ ΦΟΒΙΖΩ"!

19 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ.
    ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.

    "ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ - ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΩ"
    "ΔΕΝ ΠΗΔΑΩ - ΔΕΝ ΠΗΔΙΕΜΑΙ"
    "ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ -ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΙ"


    .....ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ .......

    ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

    ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ;

    "ΔΕΝ ΒΙΑΖΩ -ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά να τα πείτε στους ηλικιωμένους που οι λαυρομετανάστες τους έχουν κάνει μαύρους στο ξύλο έξω από τις τράπεζες για να τους αρπάξουν την σύνταξη . Και σε όσους είχαν την ατυχία να περάσουν δύσκολες και εφιαλτικές ώρες ώρες τα βράδια μέσα στα σπίτια τους από Ρουμάνους , Αλγερινούς και Γεωργιανούς εγκληματίες που εισέβαλαν σε αυτά λεηλατώντας τα πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ζώα , ρε χατζατζάρηδες , ρε ΜΑΛ......... εσείς του Δ.Ο.Π.Α.Π . Σε πια χώρα ζείτε . Δεν βλέπετε τι γίνετε γύρω σας κάθε μέρα . Βίασαν ένα κοριτσάκι 15 χρονών στηνν Άρτα 4 Αλβανοί δολοφόνοι και λέτε στον κόσμο να μην φοβάται . Η χώρα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο . ΑΝΤΕ ΓΑΜ........ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ . Ένας Μαύρος Καβαλάρης , ένας Νικόλαος Πλαστήρας να τους γαμ....... όπως τότε το 1922 τους ψοφο δεξιούς τους έθαψε με το εκτελαστικό απόσπασμα και το 1952 τους αλήτες κομμουνιστές τους φύτεψε και είχε ξεβρωμίσει ο τόπος για αρκετά χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΜΓΙΟΥΤΖΟΠΟΥΛΕ ΚΆΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ . ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός ο βλάκας του Δ.Ο.Π.Α.Π που έβγαλε αυτήν την κατάπτυστη ανακοίνωση να πει αυτές της σαχλαμάρες ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΩ στην Μυρτώ που εχει σακατέψει ο Πακιστανός , στις 4 φοιτήτριες του ΑΝΤΑΡΣΙΑ που βίαζαν παρά φύσει οι Αφγανοί και στο ανήλικο κοριτσάκι που βίασαν εχθές στην Άρτα οι Αλβανοί . Να τα πεί αυτά στις χιλιάδες Ελληνίδες που έχουν βιασθεί από την ημέρα που αυτά τα κτήνη οι δολοφόνοι λαθρομετανάστες κατέλαβαν την Πατρίδα μας χωρίς αντίσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ . ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανύπαρκτε βλάκα Δήμαρχε . Καθάρματα και ανθέλληνες Αντιδήμαρχοι . Ελεεινοί και τρισάθλιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι . ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειστε ολοι ασχετοι, για να μην πω κατι αλλο. Τι σχεση εχουν ολα αυτα με τον αθλητισμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειστε ολοι ασχετοι, για να μην πω κατι αλλο. Τι σχεση εχουν ολα αυτα με τον αθλητισμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΛΟΥΦΛΙΔΕΣ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ 22 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ;

    ΓΙΑΤΙ ΔΗΆΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και για όσους δεν κατάλαβαν η ενασχόληση με τον αθλητισμό προλαμβάνει τέτοιου είδους ενέργειες.Μιλάμε για τη βία στα σχολεία μεταξύ παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα παιδιά πώς το εξήγησαν αυτό;Πιστεύουν στον ΔΟΠΑΠ οτι με τους αγώνες αυτόματα κατάλαβαν τα παιδάκια οτι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν βία;

      Διαγραφή
  13. Τόσοι άνθρωποι εκεί στον ΔΟΠΑΠ με καλά μεροκάματα και αποζημιώσεις δεν ξέρουν γραμματική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα ΟΡΚ τα σκυλιά οι λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας σακάτεψαν 3 γέροντες σήμερα το πρωί έξω από τις τράπεζες στην Μεσογείων και τους άρπαξαν τις συντάξεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα ΟΡΚ τα σκυλιά οι λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας σακάτεψαν 3 γέροντες σήμερα το πρωί έξω από τις τράπεζες στην Μεσογείων και τους άρπαξαν τις συντάξεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάποιοι αντιρατσιστές του κώλου χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για να περάσουν δήθεν αντιρατσιστικά μηνύματα την στιγμή που στα σχολεία τα Ελληνόπουλα έχουν φάει το ξύλο της αρκούδας από τα παιδιά των λαθρομεταναστών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καθάρματα όλοι σας εκεί στο Δημαρχείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή