Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: Η ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Σκοπέλου 4 Χολαργός
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικαφαλής της δημοτικής Παράταξης
Συνεργασία για τις 8Προτάσεις


Kύριε δήμαρχε

Οπως γνωρίζετε ο νόμος επιβάλει: τα όργανα των παιδικών χαρών συμπεριλαμβανομένων και αυτών, των παιδικών σταθμών, μέχρι τέλους Φεβρουαρίου, είτε να έχουν πιστοποιηθεί για την ασφαλή τους λειτουργία, είτε να έχουν ξηλωθεί...


Δυστυχώς όπως καταγγέλλουν και δεκάδες γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στις παιδικές χαρές του δήμου μας, τα όργανα και τα δάπεδα, βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, κρύβοντας έναν ανάλογα μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, για την ασφάλεια των παιδιών.

Αυτή η αβελτηρία σας, εκτός του ότι αποτελεί παράβαση καθήκοντος, εγείρει σοβαρότατες ποινικές και αστικές ευθύνες, μα πάνω από όλα, βάζει θέμα ηθικών ευθυνών, καθώς εκθέτει καθημερινά σε κίνδυνο χιλιάδες ανυποψίαστα παιδιά με τραγικές συνέπειες.

Με μια μικρή επίσκεψη που πραγματοποίησα κατόπιν των καταγγελιών από τους γονείς, διαπίστωσα κι εγώ μια απαράδεκτη κατάσταση:

Ξηλωμένα δάπεδα και επικίνδυνες εμφανείς τσιμεντένιες επιφάνειες, σκουριασμένα σίδερα, ξεβιδωμένα και φθαρμένα εξαρτήματα, όργανα εκτός προδιαγραφών, χωρίς τις προβλεπόμενες από τον ΕΛΟΤ αποστάσεις, φθαρμένες ξύλινες επιφάνειες, και βέβαια Παιδικές Χαρές χωρίς το απαραίτητο σήμα πιστοποίηση του Υπουργείου Εσωτερικών που επιβάλει ο νόμος.

Κατόπιν αυτών σας καλώ


Να μου απαντήσετε γιατί δεν έχουν ξηλωθεί τα ακατάλληλα και επικίνδυνα όργανα.
Να μου παραδώσετε την έκθεση του πρώτου ελέγχου της εταιρείας στην οποία αναθέσατε την πιστοποίηση των Παιδικών Χαρών.
Να μου παραδώσετε την μελέτη επισκευής – αποκατάστασης των παιδικών χαρών (αν υπάρχει).
Να μου γνωστοποιήσετε πότε επιτέλους θα απομακρύνετε ή θα απαλείψετε τις παγίδες θανάτου από τις παιδικές χαρές.

Με τιμή
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου Χολαργού

Επικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία για τις 8Προτάσεις”

Υ.Γ. Σας επισυνάπτω ενδεικτικά 2 φωτογραφίες

7 σχόλια:

  1. ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ , ΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Ε.Π.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς η ειρωνεία δεν καλύπτει τις αδυναμίες στη διοίκηση,που γίνονται όλο και περισσότερο εμφανείς.Η πιστοποίηση έπρεπε να είχε γίνει από το 2014.Μέσα στη χαρά των εκλογών ξεχάστηκε.

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
      ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ......ΤΣΑΡΚΑ !!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ DRONE ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

      Διαγραφή
  2. Έξω από τις τράπεζες Πακιστανοί μακελάρηδες σακάτεψαν 3 ανθρώπους σήμερα και τους άρπαξαν τις συντάξεις και αυτοί ασχολούνται με μαλ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα ΟΡΚ της Αμυγδαλέζας τα μαύρα σκυλιά του Άρχοντα του Σκότους Σάουρον .......... σφάζουν , ληστεύουν και βιάζουν όποιον βρουν μπροστά τους . Τρόμος επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Κουγιουμτζόπουλε το κορίτσι που βίασαν στην Άρτα προχθές οι εγκληματίες Αλβανοί ήταν μόνο 15 χρονών . Για πες μας τι είδους παραβατικότητα είναι ο βιασμός μικρών παιδιών για εσάς τους αριστερούς . Και γιατί τα κρύβεται όλα αυτά τα αίσχη . Ένας πατέρας ανηλίκων κοριτσιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή