Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ! ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ

Ας παραδώσει η κυβέρνηση Τσίπρα τα κλειδιά της εξουσίας στους αντιεξουσιαστές. Αφού μια δράκα ανθρώπων ξεφτιλίζει την πρωτεύυσα της χώρας με καταλήψεις Πανεπιστημίων, μπορείτε να φαντασθείτε  ποια...

θα είναι η αντίδραση της κυβέρνησης αν δεχτεί επίθεση από τους υπάρχοντες στην Αθήνα λαθρομετανάστες ή ακόμη χειρότερα από τους Τούρκους! Μιλάμε για κυβέρνηση-σκορποχώρι! Ανύπαρκτη! Έπεσε στην παγίδα  ππου έστησε μόνη της. 
Σύμφωνα με το koolnews.gr δύο μέρες μετά την προειδοποίηση του Γιάννη Πανούση και την δήλωση του ότι η υπομονή της πολιτείας έχει φθάσει στα όρια της, οι αντιεξουσιαστές δοκιμάζουν τα όρια της νέας κυβέρνησης με την κατάληψη στο κτήριο της πρυτανείας του πανεπιστημίου Αθηνών.
Υπό κατάληψη ήδη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας το κτήριο της πρυτανείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε δηλώσει δημοσίως πως ξέρει τα ονόματα όλων των αντιεξουσιαστών που έκαναν κατάληψη στη Νομική και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος τους. Ωστόσο το αυτί τους δεν φαίνεται να ίδρωσε και αυτή τη φορά επέλεξαν να κάνουν κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ.
Περίπου στις 10 το πρωί, 30 άτομα εισέβαλαν στο κτήριο της πρυτανείας. Επί τόπου στο σημείο έσπευσε εισαγγελέας. Στο κτήριο έχουν αναρτηθεί πανό με συνθήματα για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ'.
Οι πρυτανικές αρχές βρίσκονται σε διαβούλευση με την Αστυνομία και τον εισαγγελέα. Γύρω από την πρυτανεία έχουν αναπτυχθεί ομάδες των ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο, δεν έχει ζητηθεί επέμβαση.  Η παρουσία ωστόσο στον χώρο του εισαγγελέα, ό οποίος θα λάβει και την τελική απόφαση, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αστυνομικής επέμβασης. Η είσοδος στους εργαζομένους στο χώρο της πρυτανείας δεν έχει επιτραπεί.
Φωτογραφίες Eurokinissi

1 σχόλιο:

  1. Οι αλήτες αντιεξουσιαστές έχουν κάνει μπουρδέλο την Αθήνα και έχουν καταστρέψει χιλιάδες μικρομεσαίους και ο ΣΥΡΙΖΑ τους κάνει πλάτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή