Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

SOS! ΣΠΕΙΡΕΣ ΡΟΥΜΑΝΩΝ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!

Είναι γεγονός και πρέπει να προσέξουν οι συνταξιούχοι. Να μην πηγαίνουν μόνοι τους στις Τράπεζες διότι κυκλοφορούν σπείρες...

αλλοδαπών, κυρίως από την Αλβανία, Ρουμανία, Γεωργία και ανά ομάδες των δύο ή τριών, κλέβουν τους συνταξιούχους μέσα στο Μετρό, στα λεωφορεία ή και σε ασανσέρ. Πάνε σε μέρη όπου υπάρχει συνωστισμός-στριμωξίδι και κολλάνε πάνω στον συνταξιούχο για να του αρπάξουν τη σύνταξη που έχει στο πορτοφόλι ή χύμα στην τσέπη του! 
Αυτές τις μέρες οι σπείρες των ληστών κάνουν γερή μπάζα. Και οι Έλληνες συνταξιούχοι που πεθαίνουν έτσι κι αλλιώς της πείνας, θα πεθάνουν μια ώρα αρχύτερα από εγκεφαλικό όταν διαπιστώσουν πηγαίνοντας σπίτι τους, ότι η σύνταξή τους έκανε φτερά! 

2 σχόλια:

  1. Αυτά τα αίσχη να τα βλέπουν σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θέλουν πολυπολιτισμό με λαθρομετανάστες όπως θέλουν ομοίως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.... Δικά τους λάθη πληρώνει ο ελληνικός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από λίγους μήνες συμμαρία αλλοδαπών μάλλον Αφγανοί απομόνωσαν μάνα και κόρη σε ανσασέρ πολυκατοικίας στην Φανερωμένης τις οδήγησαν στο διαμέριμα τους στον 4ο και τις βίασαν ομαδικώς τα κτήνη . Αυτό το ξέρουν αρκετοί και το κρύβουν , άνωθεν εντολή , για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή