Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ BULLYING! ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ 3 ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ!

Σπουδάστρια επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι τρεις συμφοιτήτριές της στο τμήμα Νοσηλευτών της σχολής του ΟΑΕΔ στην Πέτρου Ράλλη 83 στου Ρέντη. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που...

βρισκόταν σε εξέλιξη το μάθημα, ενώ οι τρεις κοπέλες φέρουν ελαφρά τραύματα στο χέρι και μεταφέρθηκαν στο Αττικό νοσοκομείο.
Η επίθεση σημειώθηκε στις 16.50 προκαλώντας σοκ στου υπόλοιπους σπουδαστές αλλά και τους καθηγητές της Σχολής. Η δράστης συνελήφθη και εξετάζεται στο αστυνομικό τμήμα Ρέντη.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 22χρονη ελληνικής υπηκοότητας, ξαφνικά σηκώθηκε από το θρανίο, έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στις συμφοιτήτριές της με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρείς στα χέρια.
Οι τραυματισμένες σπουδάστριες, δύο Αλβανικής υπηκοότητας 20 και 22 ετών και μία 20χρονη Ελληνίδα, διακομίστηκαν στο Αττικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί έραψαν τις πληγές τους και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με πηγές από την ασφάλεια Πειραιά, η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε στο συμβάν βρέθηκαν δύο μαχαίρια.
Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου