Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΖΗΚΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΙΟ!!!

ΖΗΚΑΣ: "Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ"! ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ!!! ΜΥΛΟΣ!!!
Αριστερά ο Γιώργος Τασιός ο οποίος τελικά δεν είναι μέλος του Δικτύου Πολιτών και δεξιά ο Περικλής Ζήκας ο οποίος ουσιαστικά με την ανακοίνωσή του αδειάζει και τον Γ. Τασιό και τον Σύριζα Χολαργού-Παπάγου που έλεγε ότι είναι μέλος του Δικτύου Πολιτών!
Ο Περικλής Ζήκας, υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού μίλησε και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Τόσο σε ό,τι αφορά δικό μας δημοσίευμα όσο και αναφορικά με την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου! Προσέξτε την απάντησή του και όσα λέει! Αδειάζει τόσο την τοπικό οργάνωση όσο και τον Τασιό ο οποίος ακόμη δεν έχει απαντήσει!!! 
Διαβάστε την ανακοίνωση του Περικλή Ζήκα στα περισσότερα...

Φίλες & Φίλοι Χολαργού & Παπάγου
Στις 13/02/2015 αναρτήθηκε στην τοπική ιστοσελίδα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ δημοσίευμα με τίτλο «Σκάβουν το λάκκο του Ζήκα και προωθούν τον Τασιό στην ηγεσία του «Δικτύου Πολιτών»». (δείτε εδώ)

Στις 29/03/2015 αναρτήθηκε στις τοπικές ιστοσελίδες Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου σε απάντηση του ανωτέρω δημοσιεύματος. (δείτε εδώ)


Επειδή και τα δύο δημοσιεύματα αφορούν το πρόσωπό μου και επειδή δεν επιθυμώ να υπάρχουν σκιές είτε για το «Δίκτυο Πολιτών», είτε για τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνω δημόσια γνωστά τα ακόλουθα :

1.    Δεν υφίσταται θέμα «άλωσης» του ΣΥΡΙΖΑ.

2.    Το Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν προέκυψε από απόφαση της συνέλευσης των μελών του. Είναι πρωτοβουλία τεσσάρων (4) μελών της Συντονιστικής Επιτροπής που παραβίασαν τις καταστατικές αρχές και τη δικαιοδοσία που έχουν.

3.    Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του Δελτίου Τύπου δεν αποτελούν συνεπώς έκφραση της συνέλευσης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

4.    Ο Γιώργος Τασιός δεν είναι μέλος του «Δικτύου Πολιτών».

5.    Κάθε πολιτικό πρόσωπο οφείλει να απαντά και να λογοδοτεί δημόσια για την πορεία, τις πολιτικές επιλογές και τις προθέσεις του. Δεν νοείται να απαντά πριν απ’ αυτό γι’ αυτό, κάποιο άλλο πρόσωπο η φορέας.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Περικλής Ζήκας

4 σχόλια:

  1. Θεος Μακης με τη γνωστη τρικυμια εν κρανιω !!!

    Την τοπικη και το δικτυο πολιτων αναιρει ρε τρελε ο Ζηκας ή εσενα που " Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γιώργος Τασιός έχει κάνει σημαντική διείσδηση στο ΣΥΡΙΖΑ και στην παράταξη "Δίκτυο Πολιτών" με τη βοήθεια της γυναίκας του Καίτης Τασιού, πρώην Αντιδημάρχου επί δημαρχίας Σκούρτη! " ......

    1ον ειπαμε μαθε ορθογραφια και μετα κανε τον δημοσιογραφο και 2ον οι πηγες σου σου ειπαν οτι ο Τασιος εχει κανει σημαντικη διεισδΥση , αλλα παρελειψαν να σου πουν οτι ΔΕΝ ειναι μελος του δικτου πολιτων ?!?!?!? Ευγε για τις πληροφοριες και τις πηγες σου Μακη !!! Και εις ανωτερα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε παρατηρητη να σας ρωτησουμε κατι: ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να διασυρετε τον κυριο τασιο; ο ανθρωπος δεν εχει βλεψεις για δημαρχιλικια στα 72 χρονια που θα ειναι στις επομενες εκλογες. Ας βρει αλλο θυμα ο Ζηκας...
    Λαθος σας κυριε παρατηρητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν εχει μαθει να κανει και κατι αλλο στη ζωη του ο βραχιολιδης , περα απο το να διασυρει ανθρωπους και υποληψεις μεσα απο το βοθρο του ηλεκτρονικου κ του εντυπου παρατηρητη ...

      Διαγραφή
  3. ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ @@ ΜΑΝΤΟΛΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή