Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΣΚΟΥΠΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ! ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ.

Αυτή την ώρα συνεργείο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού υπό την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Θανάση Αυγουρόπουλου, της Ντίνας Κοπανέζου (επικεφαλής της Κοινωνικής Πρόενοιας του Δήμου) και της Τεχνικής Υπηρεσίας, παίρνει...


τα πράγματα του άστεγου αλλά μεταφέρει και τον ίδιο σε ιδιόκτητο χώρο του Δήμου προκειμένου να του παράξει στέγη. Η κατάσταση του ναρκομανούς άστεγου Αλβανού ρομά είναι κακή, διότι έχει στερητικό σύνδρομο. 
Δείτε φωτό

16 σχόλια:

  1. Για ποιο λογο εδράσε η αντιδημαρχεία καθαριοτητας και ο κ. Αυγουροπουλος;
    Δεν υπαρχει αντιδημαρχος προνοιας; Η κ. Νικακη κοιματε ορθια και ασχολητε με εκδηλωσεις για τα αδεσποτα και να βγαζει φωτογραφιες στο facebook. Νομιζει οτι κανει κατι με τους χωρις μεσαζοντες που το Δικτυο Πολιτων κάνει χρόνια. Δεν μπορει να κανει να βαλει προτεραιότητες ουτε να λυσει τα προβληματα του κοσμου μεχρι και η Μουντακη ηταν μακραν καλυτερη απο αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε μεγαλη εμμονη με την κ Νικακη. Ειναι η πιο ικανη ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ στο ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓ./ ΧΟΛΑΡΓ. Μαλλον εσεις κοιμαστε
      ορθιος.

      Διαγραφή
  2. Δεν παίρνει ψήφο η Νικάκη από τον άστεγο. Αλλά από τους άλλους προσδοκά. Τίποτα δεν κάνει τυχαία. Εκβιασμούς έκανε μια ζωή και στον Πάνο Δεμερτζή. Τα ίδια και στον Ηλία Αποστολόπουλο που την κρατάει ακόμα. Ώσπου να την πάρουν χαμπάρι και οι υπόλοιποι. Κρίμα που κατέχει τέτοια θέση. Ντροπή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εισαι ανδρας κι εχεις μεζεα να βγεις με το ονομα σου και να μιλησεις για εκβιασμους .Αν εισαι γυναικα πρεπει να ντρεπεσαι πολυ που μιλας ετσι για την κΝΙΚΑΚΗ αλλα να εχεις το θαρρος να τα γραφεις με ονοματεπωνυμο σου.

      Διαγραφή
  3. H NIKAKH FTAIEI???????O APOSTOLOPOYLOS POY GIA NA GINEI DMARXOS MAZECE TN SARA THN MARA KAI KAKO SYNAPATHMA KAI TO MONO POIY TON ENDIAFEREI H KAREKLA !!!!!EYTYXVS POY EINAI O AYGOYROPOYLOS ALLA MEXRI POTE ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να χτυπας με τοσο μενος και τοση εμπαθεια τον ΔΗΜΑΡΧΟ Κ.Αποστολοπουλο και την Αντιδημαρχο Κ. Νικακη πρεπει να εχεις ιδιοτελη κινητρα και προσδοκιες.Οι Δημοτες παπαγου/ Χολαργου ομως εχουν και μυαλο και γνωση για την επιτυχημενη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Κ.Αποστολοπουλου.

      Διαγραφή
  4. Γιά τουσ άστεγους ιδικος ο Αλ'εξιος αλλα να εχει και φωτογραφική μηχανή ........μόνο ετσι δουλεύει ο άνθρωπος ....για τα πανηγύρια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι τα βάζετε όλοι με την αγαπημένη του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ? Αυτό ξέρει να κάνει και αυτό κανει. πάντως το κάνει καλά έτσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που ;ξερεις πολλα ποιες ειναι οι προταςεις σου,..

      Διαγραφή
  6. Σιγά μην ασχολείται η ΝΙΚΑΚΗ με τον άστεγο. Μια όμορφη Αντιδήμαρχος να πέσει τόσο χαμηλά... ? Κρίμα που είναι Αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας .Το έχει αποδείξει πολλές φορές οτι είναι ανίκανη για τους συνανθρώπους της. Να της λέγατε για καμιά φωτογραφία να βγάλει να πω ναι...!!! Τον άστεγο... τώρα...τι να τον κάνει ? ούτε την ψήφο του δεν παίρνει . Να τη χαίρεται Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ που την έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ένα έχω να σας πω.Να πάτε το Σάββατο στο Δημαρχείο να σας κάνει σεμινάριο πως βγάζουν φωτογραφίες .Τι άστεγους και βλακείες λέτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο καιρό είχε το τσαντίρι του εκεί; Άλλοι άστεγοι στην περιοχή γιατί δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσο μενος και κακια-.Εχουν γινει πολλες προσπαθειες απο την Αντιδημαρχο κ.Νικακη για τον αστεγο να φυγει απο τον χωρο.Δεν το γνωριζετε.Τι υπονοειτε.Πεστο καθαρα με ονοματεπωνυμο.

      Διαγραφή
  9. Τα σχόλια σας δείχνουν προσωπική εμπάθεια τόσο προς τον Δήμαρχο όσο και προς τους αντιδημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η φωτογραφία αποδεικνύει γιατί έπρεπε να δράσει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας.
    Όσο για τα κακόβουλα σχόλια προς την αντιδήμαρχο Νικάκη, είναι πρόδηλο ότι ο σχολιαστής (γιατί περί του ιδίου πρόκειται) δεν γνωρίζει τίποτα για την προσπάθεια και τις ενέργειες που έχει κάνει. Ο σχολιαστής θέλει απλά να εξωτερικεύσει προσωπική του αντιπάθεια. Είναι φυσικό να μην είναι όλοι αρεστοί σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα επικριτικα σχολια που κατα καιρους γραφονται εδω και αλλου για τον ΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ και την ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΝΙΚΑΚΗ εχω την εντυπωση οτι προερχονται απο το ιδιο προσωπο .Πρεπει ομως να γνωριζουν αυτος/αυτη που σχολιαζουν οτι το ψεμα η λασπη και η συκοφαντια δεν επηρεαζουν τους Δημοτες Παπαγου/χολαργου για τη θετικη τους αποψη απεναντι στον Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΌ και στην κΝΙΚΑΚΗ. Το εργο τους επιβραβευεται καθημερινα με την αγαπη και την συμμετοχη των Δημοτων στα δρωμενα του Δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή