Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

"ΤΟ ΘΕΙΟ ΠΑΘΟΣ" ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ
Καρναβία 10α, Παπάγου
Τηλ. 2106520814
Email: agiosgeorgiospapagou@gmail.com

Παπάγου, 2 Απριλίου 2015

Δελτίο Τύπου


Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε η Θρησκευτική Συναυλία “Το Θείο Πάθος” στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Στη συναυλία πήραν μέρος τρείς χορωδίες με συνολικά πάνω από 150 χορωδούς. Αναλυτικά πήραν μέρος η Μεικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής με μαέστρο τον κ. Χρήστο Κουτσονίκα, η Μεικτή Χορωδία ....


“Αρμονία” Καλαμάτας με μαέστρο τον κ. Μιχάλη Γαργαλιώνη και η Ανδρική Χορωδία Εμπορικής Τράπεζας με μαέστρο τον κ. Σταύρο Μπερή.
Μέσα στον κατάμεστο Ιερό Ναό οι χορωδίες απέδωσαν εκκλησιαστικούς ύμνους των Θείων Παθών και της Θεοτόκου. Όλες οι χορωδίες καταχειροκροτήθηκαν και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια των εκατοντάδων πιστών που ήρθαν για να ακούσουν τους μοναδικούς αυτούς ύμνους.
Την συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι των δύο δήμων καθώς και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων των δύο πόλεων.
Στον χαιρετισμό του ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π Αλέξιος Γιαννιός ευχαρίστησε όλες τις χορωδίες για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στη συναυλία. “Οι ύμνοι που ακούσαμε απόψε μας εισοδεύουν στην Μεγάλη Εβδομάδα των Θείων Παθών του Κυρίου μας Ιησού Χριστού” είπε στην χαιρετισμό του. Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Χρήστο Κουτσονίκα και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για την συμβολή τους στη διοργάνωση της συναυλίας αυτής. Τέλος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους Καλό Πάσχα και η Ανάσταση να είναι πνευματική και προσωπική για όλους μας.

Ως ενθύμιο για την παρουσία τους στον Ιερό Ναό και τη συμμετοχή τους στη συναυλία ο Πανοσιολογιώτατος Προϊστάμενος προσέφερε ένα εικόνισμα σε κάθε χορωδία. Τέλος παρατέθηκε ένα μικρό κέρασμα προς τους επισήμους και τους χορωδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου