Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
Ο μεγάλος Στέργιος Κουφός, ο φανταστικός αθλητής και προπονητής του μπάσκετ, που ως παίκτης δόξασε την ομάδα του Παπάγου ανεβάζοντάς την στην Α1 κατηγορία και ως προπονητής έφτασε με τον Ρεθυμνιακό στον τελικό του μπάσκετ, σήμερα δοξάζει την Ελλάδα στο Κατάρ. Με την...

ομάδα του τη Ραγιάν κατέκτησε το νταμπλ στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ένας σεμνός άνθρωπος το όνομα του οποίου διαφημίζει τη χ΄πωρα μας στην άλλη άκρη του κόσμου, πρέπει να τιμηθεί από τον δήμο Παπάγου-Χολαργού, αμέσως με την επιστροφή του στη χώρα μας.
Διαβάζουμε το ρεπορτάζ από τον Νίκο Βαγγέλη, στο http://www.eurohoops.net/el/2015/04/basketworld/83062/
"Την επιτυχημένη του πορεία συνέχισε και εκτός συνόρων ο Στέργιος Κουφός, ο οποίος οδήγησε τη Ραγιάν στην κορυφή του πρωταθλήματος του Κατάρ, κάνοντας το νταμπλ στη φετινή σεζόν.
Ο Ελληνας προπονητής, ο οποίος έχει στο πλευρό του τους Θανάση Γιαπλέ και Βασίλη Μητσόπουλο, κατέκτησε πριν από λίγο καιρό το Παναραβικό Πρωτάθλημα και μετά από την επικράτησή της επί της Ζάις, έφτασε και στον εγχώριο τίτλο.
Κορυφαίος των πρωταθλητών στον τελικό ήταν ο Αμερικανός πρώην πάουερ φόργουορντ των Τρικάλων και της Νέας Κηφισιάς, Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου