Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ «ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΝΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ! ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ …ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ!


Δυστυχώς κάποιοι στον δήμο Παπάγου-Χολαργού άρχισαν  να προσβάλλονται από τον ιό της αλαζονείας! Μήπως νομίζουν ότι εδώ, στην...

εφημερίδα αυτή  είμαστε ….στρατιωτάκια για να δημοσιεύουμε όλα τα δελτία τύπου και στην ώρα που τα θέλουν; Και μάλιστα όχι μόνο δεν ακούμε ένα ευχαριστώ αλλά τρώμε και…κατσάδα κιόλας επειδή δεν έχουμε κάνει  και τίποτε σπουδαίο, αλλά αντιθέτως δεν έχουμε δημοσιεύσει όλα τα δελτία τύπου!!!
Τι λέτε ρε παιδιά;  Μήπως νομίζετε ότι είμαστε υφιστάμενοί σας εδώ στον «Ανεξάρτητο Παρατηρητή»; Πρέπει να καθόμαστε πάνω από τα πλήκτρα του pc και όποτε στέλνετε ένα δελτίο τύπου θα πρέπει να το δημοσιεύουμε πάραυτα αλλιώς θα μας βάλετε κακό βαθμό;
Από αυτή την απίστευτη νοοτροπία φαίνεται να διακατέχεται ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Μιχάλης Τράκας ο οποίος όχι μόνον ένα ευχαριστώ δεν έχει πει που επί τόσους μήνες  έχουμε γράψει πολλά δημοσιεύματα για τον ίδιο στον ΔΟΠΑΠ και  δελτία τύπου, αλλά μας είπε ξερά-κοφτά «Δεν έχετε γράψει και τίποτα σπουδαίο για τον ΔΟΠΑΠ, αντιθέτως ούτε για τον Δρόμου Βουνού γράψατε ούτε για την προσπάθεια που κάνουμε με την Αθλητική Άνοιξη και το σύνθημα κατά τοθ Bullying»! Καταλάβατε κύριοι; Τα ακούμε κιόλας, τρώμε κατσάδα γιατί δεν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και δεν προβάλλουμε όπως πρέπει το έργο του κ. Τράκα! Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ μας κατσάδιασε γιατί οι ευχές του στην έντυπη εφημερίδα μας δεν μπήκαν σωστά και όπως μας είχαμε συμφωνήσει!!!

Ζητούμε συγγνώμη κύριε Τράκα που δεν ανταποκριθήκαμε σωστά στις …υποχρεώσεις μας!
Παρ’ όλα αυτά σας δίνουμε μερικά από τα links που έχουμε δημοσιεύσει για τον ΔΟΠΑΠ από τότε που αναλάβατε τα ηνία του, όπως επίσης σας αναδημοσιεύουμε τις ευχές του Πάσχα οι οποίες δεν έγιναν όπως τις θέλατε!!!
Δήμαρχε, όπως βλέπεις κάποιοι από τους συμβούλους σου αποκτούν νοοτροπία …τροϊκανού!
Λυπούμαστε !


5 σχόλια:

  1. ΤΡΑΚΑ ΑΡΠΑ ΤΗ ΤΩΡΑ , ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ !!! ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ( ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΑΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΣ ΣΕ 100 ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕΙ ) ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ( ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ) ... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ!!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΕΙΡΙΞΕΣ ΤΩΡΑ...............?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέστε και σε μένα τον αφελή δημότη ποιό είναι το έργο του Τράκα στον ΔΟΠΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μου ζησεις Μακη μου.τα λαμογια ολα εκει μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη σελιδα 13 του προγραμματος του Αποστολοπουλου, λεει τι θα κανει για την ασφαλεια, πανε διαβασε και πες μας τι εχει κανει απο αυτα. Τιποτα και δεν προκειτε να κανει τίποτα γιατι δεν τον νοιαζει, να βγει ηθελε το παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή