Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ!

Δείτε πόσο μας εμπαίζει η κυβέρνηση Τσίπρα η οποία επί 4 μήνες δήθεν διαπραγματεύεται. Μέσα σε 10 μέρες από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας πέταξε λευκή πετσέτα στους δανειστές, παραιτούμενη από το βασικότερη δέσμευσή της έναντι του ελληνικού...

λαού: τη διαγραφή του χρέους. Αν ήθελε να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια υποτελούς υποχώρησης έπρεπε να πάει πρώτα σε δημοψήφισμα και να ζητήσει τη γνώμη του λαού. Κανείς δεν έδωσε το δικαίωμα στην κυβέρνηση Τσίπρα να πει: "παραιτούμαι από τη διαγραφή του χρέους"! Για να καταλάβετε τι εμπαιγμό υφίσταται ο λαός στον οποίο, αμέσως μετά την προδοτική αυτή ενέργειεα, άρχισαν λένε ότι θα πάνε σε δημοψήφισμα! Θα πρόκειται για δημοψήφισμα το οποίο θα καθιστά συνένοχο τον λαό, διότι το τι θα λέει το δημοψήφισμα θα έχει προσυμφωνηθεί με τους τοκογλύφους! 
Αντιθέτως, αυτό που δήλωσε ο Βαρουφάκης μετά την παραίτηση από τη διαγραφή του χρέους, είναι ότι "θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους δανειστές"! Θα πληρώνουμε δηλαδή το παράνομο χρέος! 
Δείτε λοιπόν σήμερα, επί 4 μήνες χωρίς να έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία με τους "εταίρους", πόσο ιλιγγιωδώς τρέχει το δημόσιο χρέος! 
Για να μην σας κοροϊδεύουν άλλο. Κι αυτή η κυβέρνηση είναι συνέχεια των προηγούμενων!
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε τα χάλια μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου