Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕΤΡΟ, ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ! ΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΓΚΛΙΟΓΚΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Οι εντός Ελλάδος τζιχαντιστές ή  φανατισμένοι ισλαμιστές που ζουν εδώ...


και πολλά χρόνια στην Ελλάδα, κάποιοι δε από αυτούς έχουν το δικαίωμα ακόμη και να ψηφίζουν (τα εγκλήματα των κομμάτων τους έδωσαν το δικαίωμα αυτό) έχουν ήδη λάβει το σύνθημα να χτυπήσουν την Ελλάδα! Το βίντεο που έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο από χθες οι τζιχαντιστές και το οποίο ήδη έχει κάνει τον γύρο του κόσμου απειλεί ευθέως τις Βαλκανικές χώρες με ολοκαύτωμα. Οι ορθόδοξοι χριστιανοί που γι' αυτούς είναι μισητός εχθρός και η Ορθοδοξία της οποίας η κοιτίδα είναι τα Βαλκάνια, είναι στόχος τους. 

Στόχος τους είναι η θεωρούμενη πηγή της Ορθοδοξίας, η Ελλάδα. Δηλώνουν ευθέως ότι θα χτυπήσουν με βόμβες. Συνεπώς, οι δημόσιοι χώροι (μετρό, μεγάλα πολυκαταστήματα τύπου MALL) αποτελούν στόχο των τζιχαντιστών! 
Αυτά που γίνονται στην Μέση Ανατολή και που οι μουσουλμάνοι (μόνιμοι κάτοικοι των χωρών) έχουν ήδη διαπράξει στη Ρωσία (θέατρο, λεωφορεία) και πρόσφατα στην Γαλλία, θέλουν πλέον να τα μεταφέρουν και στην Ελλάδα! 
Η συνέντευξη που μας είχε δώσει ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος τα είχε προβλέψει από τον περασμένο Οκτώβριο. 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 6.55' λεπτό. 
Τον ρωτάμε: 
"Θα γίνει δηλαδή ένας αγώνας των τζιχαντιστών εντός της Ελλάδος; Φοβάστε δηλαδή ότι αυτές τις φρικτές εικόνες που βλέπουμε στη Μέση Ανατολή θα βλέπουμε κι εδώ;"
Δείτε και ακούστε τι απαντάει: 

2 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ http://apokalipsistora.blogspot.com/2011/03/3.html
    αυτό τό οποίο έχει σχεδιαστεί κατά τής Χώρας μας καί χωρίς ενδοιασμούς λένε καί γράφουν οί Ευρωπαίοι φίλοι καί σύμμαχοί μας, δέν διαφέρει καθόλου καί από όσα προφητεύει γιά τό άμεσο καί ζοφερό μέλλον τού ψευτορωμαίηκου ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος βέβαια δέν παραβλέπει καί τήν προσπάθεια τήν οποία κάνουν οί Ευρωπαίοι ηγέτες γιά νά βρεθεί λύση στό πρόβλημα τής Χώρας μας, λέγοντας καθαρά «ότι τό πρόβλημα θά έρθει από τούς διαβασμένους, οί οποίοι θά προσπαθούν νά τό λύσουν αλλά δέν θά μπορέσουν. Μία μέ τήν πένα, καί ενενήντα εννέα μέ τόν πόλεμο.» 1% λοιπόν νά βρεθεί λύση από τούς πολιτικούς καί 99% νά έρθει η λύση από τούς στρατιωτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΥΧΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή