Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!

Φανατικοί ισλαμιστές και τζιχαντιστές βρίσκονται και μέσα στην Αθήνα! Η Ελλάς με την ανίκανη κι επικίνδυνη κυβέρνησή της, που ασχολείται μόνο με τα Μνημόνια, είναι βέβαιον ότι δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με....


τους τζιχαντιστές που υπάρχουν πλέον εντός των τειχών! 
Εμείς, από εδώ κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου! Στόχοι των ισλαμιστών που υπάρχουν εντός της Αθήνας είναι το μετρό και άλλοι χώροι, όπως μεγάλα εμπορικά κέντρα! 
Ο Θεός να βάλει το χέρι του, διότι κυβέρνηση ουσιαστικά δεν υπάρχει!

14 σχόλια:

  1. Στόχος του ΑΛΗΤΑΡΑ Τσίπρα είναι να μεταφέρει στην Ευρώπη δεκάδες χιλιάδες δολοφόνους ισλαμοφασίστες και να σφάξουν αθώους ανθρώπους . Τα καθάρματα οι συριζαίοι μαζί με εκατ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ θα κάψουν την Ελλάδα όλη και θα την λεηλατήσουν . ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έχουν πείσει για τα αγαθά του πολυπολιτισμού.
    Μια σοφή λαϊκή ρήση λέει
    ''Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ολάντ έκλεισε τα σύνορα και έβγαλε στους δρόμους τον στρατό (κατόπιν εορτής, βέβαια, αλλά... κάτι είναι κι αυτό). Εμείς... θα εξακολουθήσουμε να έχουμε πολιτική ανοιχτών συνόρων διότι είμαστε φιλελεύθεροι και δημοκράτες.

    Εγώ πάντως... σκέφτομαι να καταργήσω το Μετρό!

    Ο Θεός να μας λυπηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει σχέδιο να διαλύσουν την Ελλάδα αφού πρώτα την ματώσουν . Εδώ οι ισλαμιστές θα σφάξουν χιλιάδες . Γι αυτό έκαναν αυτόν τον βλάκα του ΣΥΡΙΖΑ πρωθυπουργό . Τα σύνορα δεν τα άνοιξε τυχαία . Οι συριζαίοι θα φάνε πολύ ξύλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΩΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ Γ..... ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ . ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ Γ....... ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά το λαμόγιο τον Σημίτη, έκαναν πρωθυπουργό τον ''κουρασμένο''... μετά, τον ηλίθιο τον Τζέφρυ και εν συνεχεία το duo chlapatsa...με αυτούς όλους οι ''ρυθμοί ανάπτυξης'' δεν ικανοποιούσαν και έτσι αποφάσισαν να φέρουν τους ''κανονικούς νεκροθάφτες'' τους δήθεν αριστερούς, που θα αιματοκυλήσουν την Ελλάδα...για μία ακόμα φορά, έτσι για να το εμπεδώσει και η δική μας γενιά, γιατί από τις προηγούμενες φορές δεν μας έγινε μάθημα... το πάθημα !!!
    Καληνύχτα Ελλάδα !
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δύο σπό τους ισλαμοφασίστες φονιάδες που έσφαξαν σθώους ανθρώπους στο Παρίσι είχαν χσρτιά / βίζα σπό την Ελλάδα
    Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει δολοφόνους του ISSIS στην Ευρώπη μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο σκοτεινών κύκλων . Αυτός ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Τσίπρας θσ κάνει τον κόσμο άνω κάτω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφου τα ξερεις ολα γιατι δεν μας λες και ποια στάση του μετρο και ποιο εμπορικό κέντρο ?
    Αλλα δεν φταίτε εσεις αλλα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος που έπρεπε να καλεί οποίον εχει τέτοιες "πληροφορίες" και να τον ρώτα απο που της εμαθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσοχή λέει ο άνθρωπος, δεν λέει ό,τι έχει ''πληροφορίες''. Και μη μου πείς ότι δεν περνάνε τέτοιες σκέψεις από το μυαλό σου, γιατί τότε λές ψέμματα !!
    Εκτός αν είσαι κι΄εσύ από αυτούς τους ''επαγγελματίες φιλάνθρωπους'' και ανησυχείς μη και απελάσουν μερικούς... από τα εκατομμύρια λαθροέποικους, που μας κουβαλήθηκαν με το ''έτσι θέλω'' και έχεις απώλεια ...εισοδήματος !!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λεει αυτο φιλε μου περασες τον νόημα και πηγες μια γραμμη απο κατω ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ! γραφει και ρωτάω εχει καποια πληροφορία ? πως θα σου φαινόταν αν ελεγα εγω στοχος του isis τα θεατρα οπως αυτο που σκοτώθηκαν στην γαλλια μια λογικη θα την ειχε αλλα εγω ομως θα εγραφα μαλακιες σαν αυτες εδω που γραφει ο φιλος μας τι θελουμε να κανουμε να φοβούνται η ελληνες να μπουν στο μετρο ?

      Διαγραφή
  10. Μην τρομοκρατείται τον κόσμο ρε.... ..... -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας σφάξουν ρε Γκιαούρηδες οι ισλαμοφασίστες και δεν θα πάρετε είδηση . Μην σκύβεις το κεφάλι ορέ ΡΑΓΙΑ γιατί θα σου το κόψουν .

      Διαγραφή
  11. Όποιος δεν φοβάται τους ισλαμιστές και τους Λαθρομετανάστες ας πάρει την γυναίκα του και τα παιδιά του η την φιλενάδα του και ας πάει από την Ομόνοια και κάτω μια βόλτα και μετά αν θέλει μας λέει τις εντυπώσεις του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχουν βγάλει ανακοίνωση πριν μερικούς μήνες οι ισλαμιστές ότι θα κάνουν την Ελλάδα Μητρόπολη του Ισλάμ . ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ 7.5 εκατ. Ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Ελλάδα ; Είναι ζήτημα χρόνου τα καθάρματα και οι δολοφόνοι ισλαμιστές να αρχίζουν να σφάζουν στην Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή