Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.400 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ! ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Μουσουλμάνοι βίασαν πάνω από 1.400 Παιδιά 
Σημαντικό να διαδοθεί ώστε όλοι οι Έλληνες να Προστατέψουν τα Παιδιά τους! Από το Ν24 προβλήθηκε στην Γερμανική Τηλεόραση!
Τουλάχιστον 1400 Παιδιά Βιάστηκαν βάναυσα από Πακιστανούς...

Μουσουλμάνους. Παρέσερναν τα παιδάκια και υπό το λούσιμο Βενζίνης τα ανάγκαζαν σε Ομαδικούς Βιασμούς από όλα τα συγγενικά μέλη των Μουσουλμάνων Πακιστανών.
Οι Αρχές από το 1997-2013 είχαν στοιχεία όμως ΚΩΦΕΥΑΝ διότι οι Μουσουλμάνοι Πακιστανοί επικαλούνταν ότι οι Οικογένειες των Θυμάτων είχαν Ρατσιστικά αίτια για τις μηνύσεις και καταγγελίες τους!!!
Αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής σιωπής των Αστυνομικών και Δικαστικών Αρχών ήταν η Ανεξέλεγκτοι Βιασμοί των Πακιστανών Μουσουλμάνων σε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1400 Παιδάκια, ΟΛΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !
Ακόμα και τα Σχολεία ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ και τα ΑΦΗΝΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ!
Όταν Ανώτατο Αστυνομικό Στέλεχος προσπάθησε να κάνει Έρευνα Διαπίστωσε ότι όλα όσα έλεγαν τα Παιδιά ήταν ΑΛΗΘΕΙΑ !
Σοκαρισμένη η Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να διεξάγει περαιτέρω Έρευνες καθώς κάθε μέρα ανοίγουν το στόμα τους περισσότερα παιδιά.
Οι Πακιστανοί έχουν Φυλακιστεί με Τετραετή Ποινή αλλά λόγω των αυξανόμενων Ομολογιών των Βιασμένων Παιδιών που προκύπτουν ξαναανοίγει η Υπόθεση!
Η Μεγάλη Βρετανία ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ Η ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Θορυβημένη είναι και η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, καθώς και εκεί υπάρχουν ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.
Αν είναι δυνατόν για Πολιτικά Παιχνίδια να αφήνουν να γίνονται και να συγκαλύπτουν τέτοιου είδους ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!
Προστατέψτε και μιλήστε στα παιδιά σας να είναι Ιδιαιτέρως ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και να ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ αλλά και να σας αναφέρουν αμέσως ότι προκύπτει και να μην Φοβούνται να πούνε την Αλήθεια.
Το Περιστατικό έγινε στην Μεγάλη Βρετανία στην
Πόλη Ρόδερχαμ και είναι ίσως και η αιτία που η Μεγάλη Βρετανία κλείνει τα σύνορα της στους Λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

www.Dikastirio.com
Άρθρα : http://goo.gl/kBcNgD
Like στην fb σελίδα μας για να ενημερώνεστε αυτόματα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου