Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! "Ή ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ FUNDS Ή ΚΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ"! ΕΙΝΑΙ...ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΕ!!!

ΠΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Μαφιόζοι και οικονομικοί δολοφόνοι, ονομάστηκαν από τους Τσίπρα-Καμμένο "θεσμοί", όπως λέμε δηλ. δημοκρατικοί θεσμοί! Εγκληματίες κανονικοί, στους οποίους έδδωσαν τα κλειδιά της χώρας αντί να τους στείλουν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο μηδέν όπου ζητάνε τα πάντα: ή τα κόκκινα δάνεια όλα στα...

κερδοσκοπικά γεράκια ή θα μας κουρέψουν όλες τις καταθέσεις! 
Αυτά λέει το ρεπορτάζ της Αγοράς του Ν. Χατζηνικολάου. 
Στην πράξη με τον εκβιασμό τους ακυρώνουν εδώ και τώρα τον «νόμο Κατσέλη», ζητώντας να επανεξεταστούν όλες οι περιπτώσεις των δανειοληπτών που έχουν ενταχθεί σε αυτόν και η προστασία να παρέχεται μόνο σε ελάχιστα στεγαστικά πρώτης κατοικίας υπό αυστηρότατα κριτήρια.
Η Ντέλια Βελκουλέσκου ανέφερε χαρακτηριστικά στην ελληνική πλευρά «ή Κύπρος ή τίποτα», δηλαδή ή πωλούνται όλα ανεξαιρέτως τα «κόκκινα» δάνεια όπως έγινε στην Κύπρο, ή δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία. Με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ σχημάτισαν «μπλοκ» και οι άλλοι του κουαρτέτου, με την ΕΚΤ να επισημαίνει τον κίνδυνο bail in εάν οι τράπεζες δεν απαλλαγούν ταχύτατα από τα τοξικά δάνεια.

Επίσης, στο φως τα κρυφά μέτρα ύψους 1,8 δισ. ευρώ που προτείνει το οικονομικό επιτελείο στην τρόικα προκειμένου να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό, ενώ η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απαιτούν όλα τα έσοδα του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας από τις αποκρατικοποιήσεις να κατευθύνονται στην αποπληρωμή του χρέος και όχι σε αναπτυξιακές δράσεις.
πληροφορίες από hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου