Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ! ΠΩΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!

-απο το κανάλι ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Αναμετάδοση από την άκρως ενημερωτική ΕΚΡΗΤΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του Α.Μυλωνάκη.
Ζητούμε και επιζητούμε την άμεση απαμάκρυνση του μασόνου Ιερωνύμου απο...

τον χώρο της Ιεράς και αγίας μας Εκκλησίας όπως επίσης επιζητούμε και ελπίζουμε στην άμεση σύλληψη και φυλάκιση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου και της παρέας των απατεώνων ως άκρως επικίνδυνους για το Έθνος μας.

5 σχόλια:

  1. Έτσι ομολογούν τον Χριστό;
    Το άλας εμωράνθη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σχέσεις του Τζερώνυμου με την οικογένεια Τσίπρα κρατάνε απο πολύ παλιά.
    Ο Παύλος Τσίπρας πατέρας του Αλέξη και γαμπρός του Παττακού ήταν την εποχή της χούντας χρηματοδότης της αρχιεπισκοπής Αθηνών του Τήνιου αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Κοτσώνη. Μέσω του Κοτσώνη ο Παύλος Τσίπρας γνώρισε τους πατριώτες και συνεργάτες του Αλαβάνους και τον Ιερώνυμο Λιάπη.
    Στην κηδεία του Παύλου Τσίπρα στον Διόνυσο στις 29-10-2012 πρωτοστάτησε ακάλεστος ίδιος ο Ιερώνυμος Λιάπης που είχε γίνει στο μεταξύ αρχιεπίσκοπος.
    Οι φιλίες του αρχιεπισκόπου με την οικογένεια συνεχίστηκαν με τις αγκαλιές , τα φιλιά και τις ευλογίες στον άθεο γιο του που απήλλαξε την εκκλησία απο τα capital control.
    Τα καραγκιοζιλίκια του επίορκου αρχιεπισκόπου Τζερώνυμο έστασαν στο αποκορύφωμα με την πράξη του αυτή κάτι που προφανώς του το ζήτησε ο γιος του φίλου του για να μην στενοχωρήσει τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, αυτούς που λέει πρόσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίδιος με Ιμάμη του Ισλαμικού χαλιφάτου είναι ο αντίχριστος και ανθέλληνας φιλο συριζαίος Ιερώνυμος . Φτου σου ΞΕΦΤΙΛΑ ΒΡΟΜΟ ΡΑΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς και εδώ στην πόλη μας οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι για όσα θλιβερά συμβαίνουν στην Πατρίδα μας . Το τέλος αυτού του λαού θα είναι τραγικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει Ελληνική Χριστιανική θρησκεία . Όλοι αυτοί οι Μουλάδες ψευτοχριστιανοί απατεώνες έθαψαν τα πάντα σε αυτή την χώρα . ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή