Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΩΡΑ! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ:"ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ"!!!

Δεν αργεί να γίνει και αυτό! Οι εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα μπουν στο επόμενο διάστημα στα νησιά μας, θα τα κάψουν...

Η είδηση ανέβηκε σήμερα στο police-voice.blogspot.gr η οποία αν και αφορά γεγονότα του περασμένου Σεπτεμβρίου στη Λέσβο, επαναλαμβάνουμε δεν αργούν να έρθουν στη χώρα μας.
"Οι λαθρομετανάστες απειλούν πλέον ευθέως τις ζωές των Ελλήνων στη Μυτιλήνη και η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, κάτι...
που αποδεικνύουν οι «εξεγέρσεις» των τελευταίων 24ώρων στο νησί με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και των Λιμενικών να προσπαθούν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χημικών και ρίψεις χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με ένα απειλητικό πλακάτ που σήκωσαν οι λαθρομετανάστες στη Λέσβο που έρχεται να εντείνει τις ανησυχίες των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αποτελούν πλέον μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα, ενώ εκφράζονται φόβοι για θύματα.
Στο πλακάτ αυτό που είναι γραμμένο στα αγγλικά αναφέρεται με μεγάλα γράμματα «we will destroy the island» δηλαδή «θα καταστρέψουμε το νησί σας» με αρκετούς μετανάστες να ποζάρουν μπροστά από αυτό, έτοιμοι να κάνουν πράξη την απειλή τους. 
Και δεν φτάνει μόνο αυτό, πολλοί από τους λαθρομετανάστες είναι πλέον οπλισμένοι με χατζάρια, μαχαίρια και μπαλτάδες που αφαίρεσαν από κρεοπωλεία ή άλλα καταστήματα που έχουν ανοίξει ή λεηλατήσει. 
Το φαινόμενο αυτό εκτιμούν οι τοπικές αρχές πώς θα επιδεινωθεί τις επόμενες ημέρες αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και απευθύνουν έκκληση προς την υπηρεσιακή κυβέρνηση να προχωρήσει στην απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από το νησί το συντομότερο, πριν είναι αργά, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν. 
Οι εξεγέρσεις και τα επεισόδια στο λιμάνι της Μυτιλήνης είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, ιδίως κάθε φορά που πιάνει πλοίο, με τους λάθρο να επιχειρούν να το καταλάβουν για να έρθουν στην Αθήνα. Χθες το λιμάνι του νησιού μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.  
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι συγκεντρωμένοι αντίκρισαν το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Άρχισαν τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και τους άνδρες των ΜΑΤ και του Λιμενικού να απαντούν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Το ίδιο σκηνικό είχε προηγηθεί κατά την άφιξη του πλοίου «Τέρα Τζετ» που είχε δέσει και επρόκειτο να αναχωρήσει για τον Πειραιά. 

Οι λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν κατάληψη στον καταπέλτη του πλοίου και απωθήθηκαν αρχικά από μικρή αστυνομική δύναμη, όμως τελικά στη συνέχεια τα επεισόδια γενικεύθηκαν και πραγματοποιήθηκαν συμπλοκές με τη διμοιρία των ΜΑΤ.
Οι τοπικές Aρχές μιλούν 17.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στο νησί, ενώ συνεχώς καταφθάνουν και νέοι από τα τουρκικά παράλια. Το κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης, ο καταυλισμός του Καρά Τεπέ, το Κέντρο πρώτης υποδοχής στη Μόρια αλλά και περιοχές εισόδου στο νησί, όπως η Συκαμνιά, ο Μόλυβος και ο Μανταμάδος έχουν κατακλυστεί από λαθρομετανάστες που περιμένουν να περάσουν τη διαδικασία της ταυτοποίησης.
Σήμερα το πρωί οι δουλέμποροι από την Τουρκία έστειλαν μία ακόμη φουσκωτή λέμβο στη Μυτιλήνη την οποία τρύπησαν ανοιχτά του νησιού. Προς βοήθεια έσπευσε σκάφος του Λιμενικού και πλοίο της Blue Star προκειμένου να ανασύρουν τους λαθρομετανάστες. Είναι προφανής ο στόχος της Τουρκίας. Να "πνίξει" τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από "λάθρο".
Το μήνυμα στο πλακάτ κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι και δεν μπορεί να αποδοθεί σε πράξη προσφύγων που θέλουν να φύγουν από την εμπόλεμη ζώνη. Αντιθέτως ενισχύσει το ενδεχόμενο να επρόκειτο για κίνηση φανατικών μουσουλμάνων ή τζιχαντιστών οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται ανάμεσα στους λαθρομετανάστες με προορισμό την Αθήνα για να αναπτύξουν ... τα σχέδια τους".


3 σχόλια:

  1. Και πως ξέρεις ότι δεν είναι προβοκάτσια;

    Πάνω στη Λέσβο υπάρχει μια μεραρχία οπλισμένη σαν αστακός.
    Λες να μην μπορεί να καταστείλει οποιαδήποτε απειλή από λαθρομετανάστες, αν προκύψει κίνδυνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελλάς το μεγαλείο σου!
    Με απόφαση της κυβέρνησης ,πραγματοποιούνται περικοπές του μισθού , στον ιδιωτικό τομέα ,για ενίσχυση «των προσφύγων» .
    Συγκεκριμένα σε μισθωτούς ,με μισθό «πείνας», 500 ευρώ μηνιαίως ,πραγματοποιηθήκαν αναδρομικές περικοπές του μισθού τους ( από τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο ) ,38 ευρώ μηνιαίως υπέρ των «προσφύγων» .
    Θερμά συγχαρητήρια στο κράτος πρόνοιας ,για τους «πρόσφυγες» .
    Πάρτε ,από τους «πλούσιους» Έλληνες των 500 ευρώ το μήνα ,(που με τον μισθό αυτό έχουν να πληρώσουν ενοίκιο ,λογαριασμούς και να συντηρήσουν πενταμελή οικογένεια) ,πάρτε – πάρτε να δούμε πόσα θα τους αφήσετε .Τα 500 ευρώ ,έγιναν 462,00 το μήνα .
    Μετά από χρόνια ανεργίας ,όπου το «φιλεύσπλαχνο» κράτος πρόνοιας ,δεν ενδιαφέρθηκε εάν ο άνεργος και η οικογένειά του «είχε νερό να πιεί» δεν συζητάμε για ψωμί , τώρα ,που ο Τριαδικός Θεός βοήθησε τον άνεργο ,τον κάθε «τυχερό» άνεργο και βρήκε μια «δουλίτσα» ,έρχονται οι «φιλεύσπλαχνοι» κυβερνώντες ,αυτή την «δόλια» χώρα ,να φροντίσουν να μη «βαρυστομαχιάσει» , περικόβοντας τον μισθό του υπέρ των «προσφύγων» .
    Άμεση προτεραιότητα έχουν οι «πρόσφυγες», οι Έλληνες ας πεθάνουν .
    Είναι και αυτό μια λύση! Εάν μάλιστα πρόκειται για συνταξιούχους ,τέλεια….
    Δεν έχω κάτι με τους πρόσφυγες ,κατατρεγμένοι άνθρωποι είναι ,και τους λυπάμαι έτσι που ταλαιπωρούνται.
    Έχω όμως ένα ερώτημα. Εάν ήταν Έλληνες στην θέση αυτών των «δύσμοιρων», οι δικές τους κυβερνήσεις τι θα έκαναν;
    Η απάντηση είναι μια και μοναδική .
    Ακριβώς τ’ αντίθετο ,από αυτό που κάνουμε εμείς σαν Έλληνες .
    Αλλά εμείς είμαστε κάτι το διαφορετικό ,από όλους ,τους άλλους λαούς .
    Είμαστε Έλληνες ,είμαστε Χριστιανοί !!!!
    Οι κυβερνώντες όμως ας βάλουν προτεραιότητες ,και προτεραιότητα είναι η επιβίωση των Ελλήνων ,του απλού Ελληνικού λαού των 500 ευρώ ,συγγνώμη των 462,00 το μήνα μετά τις περικοπές ,εάν και αυτά υπάρχουν ,γιατί κάποιοι ούτε αυτά δεν έχουν και είναι σε χειρότερη μοίρα, από αυτή των προσφύγων.
    Ελλάς στο Μεγαλείο σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι λαθρο ειναι ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
    δεν ειναι φυσικα προσφυγες το λεει το ΣΤΕ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή