Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ"! ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού συμμετέχει σε μια «εκστρατεία» για τη...

σωτηρία της Γης. Αποτελεί θέατρο Δήμαρχε. Οι χώρες της ΝΤΠ διαλύουν το περιβάλλον και μετά έρχονται οργανώσεις σαν τη WWF να παίξουν θέατρο ότι δήθεν αγωνιζόμαστε για το περιβάλλον και τη σωτηρία της Γης.
Ιδού τι αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου
Χολαργός, 18 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σβήσε τα φώτα για την «Ώρα της Γης»

Η  «Ώρα της Γης» είναι μία παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF που ξεκίνησε με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας στον πλανήτη.
Οι πολίτες όλου του κόσμου καλούνται να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα για να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής στην προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού συμμετέχοντας σε αυτή την εκστρατεία ευαισθητοποίησης, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, θα διακόψει το φωτισμό του Δημαρχείου, των κεντρικών δρόμων και των πλατειών της πόλης, από τις 20:30 έως τις 21:30 και καλεί όλους τους κατοίκους του δήμου να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, που ενώνει για μια ώρα τις ζωές όλων, για ένα βιώσιμο μέλλον στον πλανήτη.


Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

6 σχόλια:

  1. Δήμαρχε να μη ξεχάσεις να βάλεις φλας στις φωτογραφίες που θα βγάλεις με τις πενηντάρες γκόμενες την "Ωρα της Γης" γιατί θα βγούν σκοτεινές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Δημαρχείο να τα σβήσει τα φώτα.
    Στους κεντρικούς δρόμους και στις πλατείες γιατί να τα σβήσει; Δεν καταλαβαίνω! Ή μήπως τώρα που πιάσαμε την συμμορία του Χολαργού που την έπεφτε σε παιδιά/εφήβους, είμαστε ήσυχοι;
    Έλεος!
    Σβήστε τα φώτα του σπιτιού σας, κύριε Δήμαρχε. Άντε και του Δημαρχείου. Μέχρι εκεί. Τέλος. Έτσι κι αλλιώς, για τα πανηγύρια είναι αυτό το "σβήνουμε τα φώτα για την Γη". Έχετε ακουστά για τα Χρηματιστηριακά Παράγωγα Καιρού; Εάν όχι, διαβάστε να ενημερωθείτε το πώς κερδοσκοπούν οι παγκόσμιοι "παίκτες" στο όνομα δήθεν της προστασίας του περιβάλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε πολλούς συμπολίτες μας το ρεύμα είναι κομμένο έτσι κι αλλιώς αφού δεν έχουν να το πληρώσουν. Τις φανφάρες δεν τις βαρέθηκες εναμιση χρόνο τωρα ρε Λιάκουρα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για "προπόνηση και εξάσκηση" στα νέα δεδομένα της εποχής ...``ζω χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, κλπ΄΄ θα σβήσω τις λάμπες στο σπίτι, θα πάρω και μία σφενδόνα και μπόλικα βοτσαλάκια, για να σπάσω και μερικές στον δρόμο, θα κάνω το καθήκον μου, αυτό που μου επιβάλλουν δλδ και μετά θα ανοίξω και την "τουβου", για να πάρω την ..."δόση μου" από το κουτόχορτο που θα μου σερβίρουν πάλι σε μορφή χορτόπιτας, ε Σάββατο σήμερα, γιορτινή συσκευασία... όλα καλά, μέχρι να μου κτυπήσει την πόρτα (με το χέρι) ο έφορας για να μου πεί ό,τι "εγώ" φταίω για τα χάλια της χώρας και ότι χρωστάω στο κράτος 3000000000000... (βάλε όσα μηδενικά γουστάρεις) και πρέπει να τα πληρώσω, αλλιώς οι καϋμένοι και κατατρεγμένοι πρόσφυγες θα πεινάσουν και υπάρχει κίνδυνος να μας κακοχαρακτηρίσουν οι εταίροι μας (27) της γιούροπ, γιατί τα έχουν πάρει στο κρανίο μαζί μας που πτωχεύσαμε και τους χρωστάμε έναν σκασμό "μαμωνάδες" και μάλλον το έχουν καταλάβει, ότι δεν πρόκειται να τα πάρουν από εμάς, αλλά από τους νεοκατοίκους μουσουλμάνους που θα εγκατασταθούν μόνιμα και θα δουλεύουν για αυτούς ως δούλοι για καμμιά 200 χρονάκια, μέχρι να τους ξοφλήσουν το χρέος που "άφησα" εγώ ο ανεύθυνος και φοροφυγάς, που δεν πλήρωνα τόσα χρόνια και δεν δούλευα τόσα χρόνια, αλλά λεφτά είχα και τα έκρυβα για να μην τα δώσω στους "αλληλέγγυους τραπεζίτες..." και έπαιρνα και δάνεια που μου έδιναν ενώ ήμουν και στον Τειρεσία φακελωμένος...!
    Τι λέγαμε, α! ναι, για τις λάμπες...ε, ναι, εγώ τελικά, δεν θα σβήσω λάμπες, θα ΣΒΉΣΩ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΎ ΜΟΥ, γιατί δεν τους αντέχω άλλο και δεν θέλω να δω το τέλος που μας ετοιμάζουν οι δολοφόνοι του λαού μας, έτσι για την πλάκα τους!!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο που τα φώτα δεν έσβησαν και όλοι μάταια περιμέναμε ,μικροί και μεγάλοι ,ότι θα επικρατούσε το απόλυτο σκοτάδι και οι μικροί μαθητές θα άρχιζαν το προγραμματισμένο "δρώμενο" .
    Έτσι χωρίς καμία αλλαγή στον φωτισμό ,έγινε το "δρώμενο" .
    ΄Ηταν ωραία προγραμματισμένο ,και απ' ότι φάνηκε τα παιδιά το χάρηκαν και το διασκέδασαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή