Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ! Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!

Οι Εφιάλτες είναι μέσα στην κυβέρνηση. Αυτοί ξεπουλούν την Πατρίδα και την ιστορία της. Ο Μουζάλας, ο αρμόδιος υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα είπε: «…υπάρχουν...


δύο χαρακτηριστικά σε αυτή την ιστορία». Όπως εξήγησε, «το ένα είναι ότι οι άνθρωποι στην Ειδομένη δεν μετακινούνται γιατί προσδοκούν και ελπίζουν ότι θα ανοίξουν τα σύνορα».

«Νομίζουμε και έχουμε στοιχεία ότι με αυτή την προσδοκία παίξανε βρώμικο παιχνίδι οργανώσεις που ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που πράγματι βοηθούν και οργάνωσαν το πέρασμά τους στη Μακεδονία. Έχω εδώ την προκήρυξη -το χαρτί του τους μοιράσανε- τους δώσανε κανονικά ραντεβού. Η αστυνομία το διερευνά και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα», ανέφερε ο κ. Μουζάλας.

Το θέμα προκαλεί κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι ο κ. Μουζάλας ζήτησε συγγνώμη. Ο Πάνος Καμμένος ζητά την παραίτησή του.

3 σχόλια:

  1. Καθάρματα ανθέλληνες και παλιάνθρωποι όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ . Θέλουν τον τεμαχισμό και ισλαμοποίηση της Ελλάδος οι Γενίτσαροι της ξεφτιλισμένης αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, τώρα ξύπνησε και ο Καμμένος! Όταν έλεγε "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" δεν ήξερε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνήσιος απόγονος του Ζαχαριάδη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή