Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...

Στις 29 Ιουλίου, ο James Lauria είχε πάει όπως πάντα στη δουλειά του, όταν όμως έφτασε η στιγμή να κάνει ένα διάλειμμα για τσιγάρο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή!
Όπως και αμέτρητες φορές στο παρελθόν, ο 23χρονος βγήκε έξω, πήρε μερικές τζούρες από το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και τότε αυτό…

ανατινάχτηκε!
Σύμφωνα με το Fox 13, τα τραύματα του James ήταν τόσο σοβαρά που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην πτέρυγμα εγκαυμάτων του University of Alabama, όπου έμεινε μέσα για ολόκληρες εβδομάδες εντατικής θεραπείας. Φανταστείτε το σοκ των γονιών του όταν τον είδαν σε αυτή την κατάσταση…
Σύμφωνα με τον πατέρα του, Ed, υπάρχει κάταγμα στον αυχένα και τα δάχτυλα, η έκρηξη άνοιξε ολόκληρη τρύπα στον ουρανίσκο του και εγκαύματα στον λαιμό, το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθoς!
Ευτυχώς όμως, μετά από αρκετά βάσανα και αγωνία, ο James επέστρεψε στο πατρικό του και θα συνεχίσει να αναρρώνει κανονικά.
Ο James πλέον τραυλίζει και μέχρι στιγμής ακολουθούσε δίαιτα αποκλειστικά με υγpά. Λόγω της έκτασης της ζημιάς θα χρειαστεί προσθετικά στο στόμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου