Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΕ!

Ο Πάνος Καμμένος βρήκε την ευκαιρία να το παίξει πατριώτης, μετά την εξωφρενική στάση του Μουζάλα να αποκαλέσει "Μακεδονία" τα Σκόπια! Ζήτησε μάλιστα την παραίτηση του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, λέγοντας ότι μια συγγνώμη δεν αρκεί! Νομίζεις Πάνο Καμμένε ότι για....


σένα αυτού του είδους οι λεονταρισμοί είναι ικανοί να σε εξιλεώσουν στα όμματα του κόσμου; 
Επί ένα χρόνο ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εξαπατά τον λαό και να ξεπουλά την Πατρίδα στους τοκογλύφους. Παλουκώθηκε στην καρέκλα και αυτό τού αρκεί για να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία και να εξοντώσει τον λαό (βλέπε 14 αεροδρόμια, δημόσιο ορυκτό πλούτο, τουρισμό, αγρότες κ.λ.π.). Σήμερα βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει, προφανώς γιατί θέλει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την κυβέρνηση των προδοτών. 
Γιατί Καμμένε συνεργάστηκες με τους Συριζαίους που ξεπουλάνε τον τόπο αυτό και την ιστορία μας; Γιατί συνεργάστηκες με αυτούς που θέλουν την κατάργηση της θρησκείας μας, την απάλειψη των εθνικών αναφορών από την ιστορία μας,  την μη αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων και την ισλαμοποίηση της Ελλάδος; Γιατί συνεργάστηκες με αυτούς που επιδιώκουν την αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες ισλαμιστές και που θέλουν να γεμίσουν τη χώρα με τεμένη; Γιατί συνεργάστηκες με τον Τσίπρα που θέλει τα Σκόπια με ονομασία που να εμπεριέχει τον όρο "Μακεδονία"; Δηλαδή αν ο Μουζάλας ονομάτιζε τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία" δεν θα είχες πρόβλημα; Γι' αυτούς και πολλούς άλλους λόγους ο λαός δεν ξεχνά ότι τον πούλησες και ξεπούλησες την Πατρίδα στους εχθρούς της. 
Τα Σκόπια τα λένε "Βαρντάρσκα"! Δεν σε ακούσαμε ποτέ να το λες! Μην κάνεις λοιπόν το παλληκάρι σήμερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου