Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

"ΤΡΕΛΟ" ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ...ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΑΛΛΑ 5 ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ! ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Δείτε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πού σταμάτησε στον παράδρομο της Λ. Μεσογείων! Αφού έκανε τρελά  ζιγκ-ζαγκ μια δεξιά μια αριστερά χτυπώντας σε 4-5 αυτοκίνητα στουκάρισε στο κόκκινο σταθμευμένο...

όχημα! Άνοιξαν και οιυ δύο αερόσακκοί του και ο οδηγός του για λίγα λεπτά έμεινε κοκαλωμένος στη θέση του. Πολλοί νόμιζαν ότι είχε πάθει καρδιακό επεισόδιο. Ωστόσο, με τη βοήθεια περαστικών βγήκε από το όχημά του. 
Ο οδηγός του ...τρελού αυτοκινήτου, όπως μας είπε, ζαλίστηκε! Είπε όμως και κάτι άλλο: "Εγώ φταίω;"! Προφανώς, δεν ήταν τυχαίο αυτό που είπε. 
Το κόκκινο όχημα πάνω στο οποίο κατέληξε το ΙΚΒ..., είναι παράνομα σταθμευμένο πάνω στο πεζοδρόμιο! Οπότε θα μιλάμε, μάλλον για συνυπευθυνότητα! Πολλές είναι οι κλήσεις που μπαίνουν στο σημείο αυτό του παράδρομου της Λ. Μεσογείων! 
Δείτε και από πίσω την κατάσταση όπως είναι αμέσως μετά τη σύγκρουση. Το κόκκινο όχημα είναι παράνομα σταθμευμένο. 
Δείτε ζημιές που έχει προκαλέσει ο οδηγός με το...τρελό αυτοκίνητο. Σχεδόν διέλυσε το πίσω μέρος του μπλε οχήματος!
Χτύπησε και το αριστερό όχημα. Αυτό όμως είναι νομιμα σταθμευμένο. Από την πλευρά αυτή τα ΙΧ μπορούν να παρκάρουν. 
Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα! Σε κάθε περίπτωση, ο οδηγός αυτός δεν πρέπει να οδηγεί. Είναι επικίνδυνος αν ζαλίζεται και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. 

2 σχόλια:

  1. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΕΔΕΛΟ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ "ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ" ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΟΥΠΟΛΗ.ΣΤΟ ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ.ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.............! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΙ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΛΑ ΚΑΙ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ.....ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.....ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ; ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΒΛΑΧΙΑ,Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚ,ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΟΛΩΝ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ Ή ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
    ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΑΝ ΧΩΡΟΣ,ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ.
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Ή ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή