Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΤΙΓΚΑΣ!

    
Αγιασμός στο ΚΑΠΗ
Κατάργηση της Ετήσιας Συνδρομής
Πρότεινε ο Κώστας Τίγκας

Έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 το απόγευμα, ο αγιασμός και η έναρξη της νέας περιόδου στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας.
        Ο Κώστας - Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας, συνοδευόμενος από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.ΠΑ. Λουκά Ρίζο και στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού, παραβρέθηκε στον αγιασμό...

        Ο επικεφαλής της παράταξης μαζί με τις εγκάρδιες ευχές τις δικές του και των στελεχών της για μια «Καλή και Επιτυχημένη χρονιά», με «Υγεία και καλές Απολαύσεις» τόνισε πως όπως πάντα στηρίζει έμπρακτα το έργο του Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.ΠΑ.
        Έχοντας κατά νου την πολύ σημαντική οικονομική δυνατότητα του Δήμου μας, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου και μετά και την προσθήκη των 5.500.00 Ευρώ, το απόθεμα του Δήμου τώρα υπερβαίνει τα 10.000.000 Ευρώ, προτείναμε στο Δήμαρχο την κατάργηση της ετήσιας συνδρομής των μελών του Κ.Α.Π.Η.
         Η κατάργηση της ετήσιας συνδρομής επιβάλλεται για τους παρακάτω λόγους:
         α. Το συνολικό ετήσιο ποσό που συγκεντρώνεται από συνδρομές είναι περίπου 4.000 με 5.000 Ευρώ.
         β. Το προαναφερθέν ποσό δεν είναι μικρό. Όμως είναι πολύ-πολύ λίγο,  μπροστά στα πάνω από 10.000.000 Ευρώ απόθεμα που διαθέτει ο Δήμος μας.
         γ. Θα δώσει μεγάλη ανακούφιση σε ανθρώπους που σήμερα δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τα 6 Ευρώ ετησίως. Και δυστυχώς στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί.
         δ. Θα βγάλει από το περιθώριο που ζουν άτομα που βρίσκονται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση και θα τους εντάξει και πάλι σε μια ενεργό κοινωνική ομάδα.
         ε. Σε πολλούς – πάρα πολλούς Δήμους, ακόμη σε ασθενέστερους οικονομικά,  η συνδρομή σήμερα κυμαίνεται από             0 - 2 Ευρώ.
           Πιστεύοντας ακράδαντα ότι τα 4000 - 5000 Ευρώ μπροστά στο απόθεμα των 10.000.000 Ευρώ δεν είναι τίποτε απολύτως, προτείνουμε στο Δήμαρχο να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ από ΤΩΡΑ την ετήσια συνδρομή, ανακουφίζοντας έτσι πολλούς συνδημότες μας, δίδοντάς τους ελπίδα και αισιοδοξία και να μην περιμένει παραμονές των επόμενων Δημοτικών Εκλογών το 2019 για να το κάνει.


4 σχόλια:

  1. Αφού είσαι τόσο φιλάνθρωπος γιατί δεν τα βάζεις εσύ από την τσέπη σου ; εεεε πως είπατε ;;;ορίστε ;;; συγνώμη κύριε ποιός είστε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΑΠΗ πρέπει να ανοίξει στην κοινωνία,να πάψει να είναι μια κλειστή λέσχη ημετέρων ψηφοφόρων που έχουν τη δυνατότητα να περνούν καλά ( εκδρομές,ταβέρνες,βόλτες ) επιδοτούμενοι με δημόσιο χρήμα.Πόσα μέλη έχει σήμερα,συγκριτικά με το μέσο όρο ηλικίας των κατοίκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ΚΑΠΗ Χολαργού γίνεται η μάσα της αρκούδας. Γιατί ποτέ δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα διαχειριστικός έλεγχος με τα αποτελέσματά του ; που πάνε οι κατά καιρούς αδρές οικονομικές δωρεές διαφόρων τοπικών επιχειρήσεων όπως γνωστής υπεραγοράς τροφίμων και γνωστού διαγνωστικού κέντρου ; που βρίσκει λεφτά το προεδρείο και διαβιεί πολυτελή βίο με ακριβές διακοπές και λοιπά και λοιπά ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ Κ ΤΙΓΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή