Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ISIS: ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ; ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΣ; ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΣΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ!

Σε μια περίοδο όπου η ανθρωπότητα ζει την πιο φρικαλέα έκδοση του...

ισλαμισμού, σε μια περίοδο όπου αναβιώνουν οι διωγμοί κατά των χριστιανών, ο υπουργός Παιδείας Φίλης καταργεί το μάιημα των Θρησκευτικών και εντάσσει στα σχολεία το μάθημα της Θρησκειολογίας! Μάθημα στο οποίο θα διδάσκονται για το τι σημαίνει ισλαμισμός και τι πρεσβεύει η θρησκεία τους! 
Δείτε λοιπόν τα εγκλήματα των ισλαμιστών του ISIS οι οποίοι σφάζουν σαν αρνιά τα θύματά τους. Το ρεπορτάζ από το news.gr.
Ένα νέο βίντεο που φέρεται ότι φέρει την υπογραφή του Ισλαμικό Κράτος, φέρει τον τίτλο "The Making of an illusion", δόθηκε στη δημοσιότητα την πρώτη ημέρα της μουσουλμανικής γιορτής Eid al-Adha.
Στα ανατριχιαστικά καρέ, οι εξτρεμιστές -μεταξύ άλλων αρρωστημένων πράξεων-, σφαγιάζουν κρατούμενους που κρεμούσαν ανάποδα σε τσιγκέλια ως άλλοι αμνοί που παραπέμπει στη θυσία του Αβραάμ (στην Eid al-Adha, γιορτάζουν την κίνηση του Αλλάχ να σταματήσει τον Αβραάμ από το να θυσιάσει το γιο του και αντ΄αυτού, του δίνει για θυσία, έναν αμνό).
Το βίντεο, που εικάζεται ότι είναι γυρισμένο στην πόλη Deir ez-Zor της Συρίας, δείχνει και παλαιότερες εκτελέσεις με αποκεφαλισμούς κρατουμένων, μια φωτογραφία του Πύργου του Άιφελ και εικόνες από τις επιθέσεις στη Γαλλική πρωτεύουσα. 

1 σχόλιο: