Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! 8 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ SITE ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ! ΔΕΙΤΕ...

Προβάδισμα 8% καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για λογαριασμό της ιστοσελίδας tvxs.gr.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 21% και...

ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑμε 13%. Τρίτο κόμμα είναι το ΚΚΕ με 4,9% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,6%, ηΔημοκρατική Συμπαράταξη με 3,1%, η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 2,1%, το Ποτάμι με 1,6%, η Ένωση Κεντρώων με 1,4%, η Λαϊκή Ενότητα με 1% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1%.

Ιδιαίτερα υψηλό είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων που φθάνει το 18%. Λευκό ή άκυρο επιλέγει το 11,2%, ενώ το 9,9% δηλώνει ότι «δεν θα ψηφίσει». «Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ» δηλώνει το 2,8% των ερωτηθέντων, ενώ «άλλο κόμμα» επιλέγει το 4,5%. Συνολικά, το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου κι εκείνων που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν ανέρχεται στο 41,9%.

Στην εκτίμηση ψήφου με την αναγωγή η Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει 32%, και ο ΣΥΡΙΖΑ 27%, διαφορά δηλαδή 5%. Θέση στη Βουλή κερδίζει η νεοσύσταση «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αντιθέτως, εκτός Βουλής μένουν το Ποτάμι, η Ενωση Κεντρώων και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Αναλυτικα, η μέση εκτίμηση ψήφου δίνει τα εξής ποσοστά:
Νέα Δημοκρατία: 32%
ΣΥΡΙΖΑ: 27%
ΚΚΕ: 7,5%
Χρυσή Αυγή: 7,5%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 6,5%
Πλεύση Ελευθερίας: 3,5%
Το Ποτάμι: 2,5%
Ένωση Κεντρώων: 2,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 2%
Λαϊκή Ενότητα: 1,5%
Άλλο κόμμα: 8%

Ιδιαίτερα υψηλή εμφανίζεται η συσπείρωση της ΝΔ που ανέρχεται στο 76%. Από την άλλη συνεχίζεται η τάση αποσυσπείρωσης στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και ανέρχεται μόλις στο 32%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 30% έναντι 25% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 61%, έναντι 21% που λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το 56% δεν πιστεύει ότι θα υλοποιηθεί η δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα από την ΔΕΘ ότι τα 246 εκατ. ευρώ από τις τηλεοπτικές άδειες θα διατεθούν για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Το 22% την κρίνει θετικά και θεωρεί ότι θα την υλοποιήσει, ενώ το 18% την κρίνει αρνητικά.

Επίσης, το 54% κρίνει θετικά αλλά δεν θεωρεί ότι θα υλοποιηθεί η εξαγγελίαΜητσοτάκη για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο χρόνια. Το 18% την κρίνει θετικά και θεωρεί ότι θα την υλοποιήσει, ενώ το 23% την κρίνει αρνητικά.

το διαβάσαμε στο thessbomb.blogspot.gr (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

5 σχόλια:

  1. Αρνούμαστε τα αποτελέσματα των ψεύτικων δημοσκοπήσεων είναι όλες τις διαπλοκής που έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο στον Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίσω από την ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ βρίσκονται βρώμικα σκοτεινά συμφέροντα διαπλοκής και γι αυτό όλοι αυτοί , τοκογλύφοι και αριστεροί συριζαίοι , λεηλατούν τον πλούτο της χώρας . Οι αληταράδες και προδότες συριζαίοι θα κατεβάσουν τις συντάξεις στα 350 Ευρώ . Το Αιγαίο και τα πετρέλαια τα έχουν δώσει στους Τούρκους οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίσω από την ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ της Γ...... της ΒΡΟΜΟ αριστεράς βρίσκονται βρώμικα σκοτεινά συμφέροντα διαπλοκής και γι αυτό όλοι αυτοί , τοκογλύφοι και αριστεροί συριζαίοι , λεηλατούν τον πλούτο της χώρας . Οι αληταράδες και προδότες συριζαίοι θα κατεβάσουν τις συντάξεις στα 350 Ευρώ . Το Αιγαίο και τα πετρέλαια τα έχουν δώσει στους Τούρκους οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή