Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΣΙΠΡΑ: "ΕΙΝΑΙ Ο...ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ! ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ"!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ 'ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ"!!!!

Δελτίο τύπου
Στον Όλυμπο υπήρχαν 12 θεοί. Τώρα δημιουργήθηκε κι ένας 13ος. Είναι ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, που πριν θεοποιηθεί, ονομαζόταν ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.
Όταν οι γέροντες πεινούν, τα ελληνοπούλα πεινούν και λιποθυμούν στα σχολεία ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ απολύει χιλιάδες εργαζόμενους στα ΜΜΕ!
Θέλουμε να....

 υπενθυμίσουμε στον κ.ΤΣΙΠΡΑ, αναφορικά με το ALTER,  ότι το έκλεισαν οι μέτοχοι του….
Κατά περίεργο, αλλά εξηγήσιμο τρόπο, μετά από πολύ καιρό, «έθαψε» βαθιά μέσα του τον περίφημο πόλεμο που είχε κηρύξει κατά της διαπλοκής και των νταβατζήδων
Ενώ λοιπόν τα προηγούμενα χρόνια ο κ. Τσίπρας – μαζί με τον αυτοαποκαλούμενο σερίφη της διαπλοκής Πάνο Καμμένο – διαρρήγνυε τα ιμάτια του σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του ότι θα τσακίσει τη διαφθορά, τους μεγαλοεργολάβους και τους μεγαλοεκδότες, στην ομιλία του στο Βελλίδειο, ο «αριστερός πρωθυπουργός», ξέχασε να αναφερθεί στον πόλεμο αυτό.
Τυχαίο;
Καθόλου, αφού όχι μόνο δεν τους έβαλε όλους φυλακή όπως φώναζε ο συνέταιρός του, αλλά αντίθετα, τους έχει καταστήσει συνομιλητές του με τυράκι τις τηλεοπτικές άδειες.
Όπως συνομιλητές του είναι βεβαίως και οι εφοπλιστές, για τη φορολόγηση των οποίων, επίσης δεν είπε κουβέντα.
Αν θέλει να ονομάζεται αριστερός ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ οφείλει να καταθέσει πρόταση νόμου για την μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης στα 586€ όσο είναι, δηλαδή,ο βασικός μισθός των νέων στην αγορά εργασίας!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου