Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

"ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ"!!!


Εδώ δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Διαβάστε με προσοχή:
Χωρίς πρόλογο. Δε θέλω να χαρίσω παραπάνω λέξεις στους φασίστες. Δε θέλω να αφιερώσω ούτε έναν φθόγγο σε όντα που στήνουν τον κόσμο τους γεωγραφικά σε έναν τόπο που μια τυχαιότητα τους γέννησε και που οι ίδιοι κατά μια -διαστρεβλωμένη έννοια- κακοεκφέρουν λέξεις όμοιες με αυτές που άλλοι για μερικές χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιούν στον ίδιο περίπου χώρο. Δεν έχω περίσσευμα γραμμάτων για τύπους που ο πολιτισμός τους σταματάει εκεί που το χρώμα του δέρματος αλλάζει, που υψώνουν τείχος σε οτιδήποτε δεν είναι πολύ αντρικό, πολύ εθνικό, πολύ νταβραντισμένο, πολύ αμόρφωτο. Δε θέλω ρε παιδί μου! Εμένα ο πολιτισμός μου δεν είναι straight, body builder, ναζί και Έλληνας.


Για αυτό σου λέω:



Φασίστα, σε σιχαίνομαιΣιχαίνομαι τις δήθεν εκδηλώσεις αγάπης σου με αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες, με μοίρασμα λαχανικών μόνο σε Έλληνες, με γιαγιούλες που τις περνάς το δρόμο, που τις πηγαίνεις στα ΑΤΜ, που...
ξαφνικά ανακάλυψες. Για πες μου ναζί, πού είσαι, όλα αυτά τα χρόνια στους ξενώνες φιλοξενίας αστέγων, πού είσαι στη βοήθεια, στήριξη, περίθαλψη τοξικοεξαρτημένων; Πού είσαι σε υπερήλικες μόνους, πόσα κοινωνικά ιατρεία έκανες, πότε ήρθες να στήσεις ένα κοινωνικό παντοπωλείο; Για πες μου ναζί, πότε έδωσες το χέρι σε έναν Έλληνα (που τόσο λιβανίζεις) όταν μπροστά δεν ήταν η κάμερα; Ποια δουλειά τον βοήθησες να βρει που να μην είναι με όρους ξεφτίλας, που να μην επαναφέρει τη δουλεία με σύγχρονους όρους, που να μην είναι ενοικίασή του σε έναν εφοπλιστή κάπου στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη; Ξέρεις ναζί για πού λέω, για εκεί που προσπάθησες να σκοτώσεις τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ με τα καδρόνια γεμάτα πρόκες.

Φασίστα, σε σιχαίνομαιΑφού έσφαξες τον Λουκμάν και κανείς δεν ασχολήθηκε, αφού είχες κάνει καθημερινότητά σου τα πογκρόμ σε γειτονιές και λαϊκές, αφού οι λάμες σου γυάλιζαν στις νυχτερινές περιπολίες σε Παντελεήμονα και πλατεία Αμερικής, σε Κυψέλη και Μενάνδρου και οι νυκοκοιραίοι σιωπηλά επικροτούσαν, δυνατά σιωπούσαν, δολοφόνησες και τον Φύσσα. Και μετά ήρθε η δίκη και μετά κανείς δεν είδε κανέναν, κανείς δε γνωρίζει κανέναν, κανείς δεν υπήρξε ποτέ. Χρυσή Αυγή και Ρουπακιάς; Άγνωστοι μεταξύ τους. Λαγός και Μιχαλολιάκος και γνώστες και εντολείς και ηθικοί αυτουργοί; Ξένα σώματα. Μπάτσοι και άπραγοι και «ήμασταν λίγοι τι να κάναμε»; Ηθοποιοί σε παράσταση μπροστά σε δικαστές. Ναζί, σε σιχαίνομαι γιατί όταν έρχεται η ώρα δεν έχεις καν το θάρρος να υπερασπιστείς τον πάτο που διάλεξες ως σημαία σου.

Φασίστα σε σιχαίνομαιΞερνάω που υπάρχεις. Το μπόι σου, το αξιακό σου μπόι, φτάνει ως τη βόμβα, νύχτα σε κτίριο που φιλοξενεί οικογένειες προσφύγων. Η μαγκιά σου, η βαρβατίλα σου, τα εθνικά σου μούσκουλα κάνουν την πασαρέλα τους πλάι σε ανατιναγμένα παιδικά παιχνίδια, σε ρούχα και τρόφιμα μαζεμένα απ’ το υστέρημα άλλων, Ελλήνων μεν, αλλά όχι αρκετά ώστε να ψηφίζουν, να είναι Χρυσή Αυγή. Ναζί, ποτέ δεν ήσουν για παραπάνω. Είσαι το στρατόπεδο συγκέντρωσης για Εβραίους, ρομά και γκέι, είσαι οι σφαίρες στον τοίχο της Καισαριανής, είσαι τα Καλάβρυτα, είσαι η βόμβα στο Ναγκασάκι, είσαι ο βομβαρδισμός της Δρέσδης, είσαι η Αμερική στο Βιετνάμ, η καθημερινή ισραηλινή εξόντωση των Παλαιστινίων, είσαι ο Ταλιμπάν που ανατινάζει παιδικές χαρές κι η Μπόκο Χαράμ που απάγει κορίτσια στη Νιγηρία. Ναζί, εκεί που τελειώνει ο άνθρωπος, εκεί που η εξέλιξη σταματά, που η λογική νικιέται απ’ τα νεαντερντάλια ένστικτα είσαι εσύ. Ναζί, ανατίναξες την κατάληψη της Νοταρά και την ξαναστήσαμε σε μια μέρα. Και ξέρεις ποιο είναι το τραγικό για ‘σένα; Ότι ποτέ δεν θα καταλάβεις πώς κάτι τέτοιο είναι δυνατόν. Να σου πω λοιπόν. Μαζί. Μαζί πολλοί το κάναμε. Αλληλεγγύη είναι η λέξη. Αλληλεγγύη, solidarity, solidarieta΄… Να το προχωρήσω; Σε ποια γλώσσα θα μπορούσες να έχεις νιώσει αυτή τη λέξη;

Φασίστα, σε σιχαίνομαιΜπήκα σε ταξί πριν δυο μέρες στη Θεσσαλονίκη. Είχε τοπικό σταθμό. Ο δημοσιογράφος μιλούσε για τα παιδιά των προσφύγων και το ότι θα πάνε σε σχολεία απ’ την επόμενη βδομάδα. Για την ακρίβεια έλεγε: «ναι, φίλε ακροατή που με ρωτάς. Χτες το απόγευμα και για ώρες, μαζί με άλλους πολίτες ήμουν στο δημοτικό συμβούλιου του δήμου μου και έκανα αυτό που ένιωσα. Γιατί πέρα από δημοσιογράφος είμαι και πολίτης ενεργός. Και το Υπουργείο έχει αποφασίσει μετά τα πρωινά μαθήματα των παιδιών μας, τα σχολεία να δίνονται στα παιδιά των προσφύγων. Δε λέω, καλή η σκέψη να πηγαίνουν κι αυτά σε σχολείο αλλά πού; Όλοι ξέρουμε τι σχολεία θα παραδίδουν το μεσημέρι τα παιδιά μας και οι δάσκαλοί τους και τι θα παραλαμβάνουν το πρωί. Όλοι ξέρουμε πώς λειτουργούν αυτά». Ε, λοιπόν, ναι όλοι ξέρουμε. Μην κρύβεσαι φασιστάκο μου,  όλοι ξέρουμε πώς λειτουργούν αυτά. Αν γινόταν μάλιστα να έβγαζες το σκασμό εσύ και όσοι όμοιοί σου δάσκαλοι υπάρχουν, όλοι θα ξέραμε πόσο όμορφα, πολύχρωμα  και ζεστά θα άλλαζαν χέρια οι σκυτάλες της γνώσης.

Φασίστα, σε σιχαίνομαιΡατσιστής, ομοφοβικός, σεξιστής, απέναντι σε καθετί που χαλάει την τακτοποιημένη εικόνα ενός αποστειρωμένου κόσμου στον οποίο -δήθεν- πιστεύεις κι ακολουθείς. Μπάσταρδο των φοβικών ΜΜΕ, των φοβολάγνων οικογενειαρχών του καναπέ, των συναγερμών, των -με γεωμετρική πρόοδο αυξανόμενων- εταιριών σεκιούριτι, της αναζήτησης ενόχων για την κοινωνική μας κατρακύλα, της ολοένα και πιο λειψής μας παιδείας. Ναζί, μεγαλωμένο φίδι με τη φωλιά σου ήδη σε δημόσιες υπηρεσίες, σε αστικές συγκοινωνίες, σε γήπεδα, σε εκκλησίες. Ελεγκτή του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, του ΗΣΑΠ, του ΜΕΤΡΟ, του Προαστιακού, εσύ που για το 50% κέρδους του προστίμου για ένα μη επικυρωμένο εισιτήριο θα τραμπουκίσεις, θα βρίσεις, θα χτυπήσεις, θα χυδαιολογίσεις, ετσιθελικά θα προσωποκρατήσεις, και -γιατί όχι;- θα σπρώξεις και – ω, του ατυχήματος!- θα σκοτώσεις κιόλας! Παλιάνθρωπε, ανακατεύεις τα σωθικά μου. Δε με αφήνεις να ησυχάσω. Παλιάνθρωπε, αν δεν είμαι, αν δε γίνω ο εφιάλτης σου όπου σε βρίσκω δε θα ησυχάσω ποτέ.

Φασίστα, σε σιχαίνομαιΞερνάω στη γραβάτα σου άθλιε δημοσιογράφε του ΣΚΑΙ, Γιάννη Πιταρά. Δεν έχω καμιά καμπύλη να καλύψει τις γωνίες κάθε κατάρας που σου ‘χω ρίξει απ’ τη στιγμή που σε άκουσα να συγκρίνεις τη Μακρόνησο και τους αριστερούς κρατούμενούς της, τα εκεί βασανιστήρια, τους εκεί θανάτους, τις εμφυλιακές και μετεμφυλιακές εξορίες με την πασαρέλα εκατομμυρίων, καναλαρχών, υπόδικων εφοπλιστών, χρηματοδοτών της Χρυσής Αυγής και άλλων όμοιων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Φασίστα Γιάννη Πιταρά, ναι, στη Μακρόνησο είχε και θάλασσα. Για να βάζουν σε τσουβάλια τους κομμουνιστές μαζί με γάτες και να τους σέρνουν πίσω από καΐκια. Είχε και θάλασσα για να ξανοίγονται με τις βάρκες και να βυθίζουν τους νεκρούς. Φασίστα, τσιράκι, προπαγανδιστή, μην αναρωτηθείς ποτέ τι βρωμάει γύρω σου. Εσύ είσαι. Εσύ και το σινάφι σου.

ΥΓ. Ξεκίνησα να γράφω το κείμενο πριν περίπου δέκα μέρες, αμέσως μετά την επίθεση στην Στέγη Προσφύγων της Νοταρά. Προσωπικοί λόγοι κι ελάχιστος χρόνος από τότε με έκαναν κάθε μέρα να το αναβάλω. Αν το είχα γράψει τότε δε θα είχα συμπεριλάβει σε αυτό την επίθεση των ελεγκτών του ΟΑΣΘ στην κοπέλα χωρίς εισιτήριο, τον ραδιοφωνατζή και το παραλήρημά του για τα παιδιά των προσφύγων, τον Πιταρά του ΣΚΑΙ. Γεγονότα που γίνονται πια κάθε μέρα, που είναι δίπλα μας, παντού και βρωμάνε άγριο φασισμό (αυτές τις μέρες ξέσπασε το θέμα με πολιτικούς -και πίσω τους κατοίκους της Κρήτης- που τρομοκρατήθηκαν από ένα υποθετικό νούμερο 2000 προσφύγων που ίσως πάει στο νησί, νέο θέμα με ελεγκτή, αυτή τη φορά του προαστιακού προς Χαλκίδα, και πρόσφυγες, επίσης άλλο με τις δηλώσεις Μέρκελ-Ρέντσι για εξεύρεση τρόπων άμεσης επιστροφής στις χώρες τους μεταναστών που δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στην Ε.Ε. και σίγουρα άλλα που μου ξεφεύγουν). Τι θέλω να πω; Ότι δεν βρισκόμαστε απέναντι, δεν πολεμάμε ένα τέρας που εμφανίζεται πού και πού. Έχουμε έναν κανονικό πόλεμο, έναν καθημερινό πόλεμο, μια μάχη σε κάθε δρόμο, σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε παρέα με τα κτήνη του φασισμού. Δεν υπάρχει επανάπαυση, δεν υπάρχει «δεν είδα», δεν υπάρχει κανένα μεμονομένο περιστατικό. Υπάρχει σύγκρουση και μόνο αυτή.

20 σχόλια:

  1. Η ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΝΑΖΙ ΣΟΙΜΠΛΕΡ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ ΞΥΡΟΥ ΑΚΜΗΣ

    Κομμούνι, ``αλληλέγγυε της κονόμας΄΄, παρά φύσιν "υπάνθρωπε" σε...``σιχαίνομαι΄΄!!!
    Κομμούνι, ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ της πατρίδας μου, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, σε ``σιχαίνομαι΄΄!!!
    Σκουλίκι, νεοταξίτη, που για να γράψεις τέτοιες μαλ...ες, που δεν πιστεύεις, γιατί ποτέ σου δεν είχες κάποια ιδεολογία για οτιδήποτε, πληρώνεσαι αδρά από κάποιον G. SORROS!!!
    Εσύ και "οι όμοιοί σου" είστε τα επικίνδυνα σκύβαλα που μολύνουν με ακραία "τοξικότητα(!)" την υπόλοιπη κοινωνία!!!
    Ποια είναι η Πατρίδα σου Βάνδαλε;;;
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...! Εσύ ποιος είσαι που θα με "νουθετήσεις" να απαρνηθώ την Πατρίδα μου, τα ιδανικά της φυλής μου, την Ιστορία μου, για να κερδίσεις εσύ λίγα αργύρια από αυτούς που σου εξαγόρασαν την συνείδησή σου;;; Αν είχες ποτέ σου συνείδηση, που πολύ αμφιβάλλω!!
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν είναι "ΝΑΖΙ"... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι "ΕΛΛΗΝΑΣ" και δεν "μιμείται" κανέναν άλλον υποτακτικό του και υποδεέστερό του, αυτό να το καταλάβεις πρώην παλιοκομμούνι, όψιμε νεοταξίτη!!!

    Και αν έχεις σήμερα δημοκρατία (αυτή που είναι έστω με τα ελαττώματά της) για να "γράφεις" αυτά που γράφεις για τους Έλληνες, για να μολύνεις με τον ανούσιο βερμπαλισμό σου τους συμπατριώτες μου, δεν το οφείλεις στον συρφετό που συναγελάζεσαι...αλλά στους... "φασίστες", που έχυσαν το αίμα τους για να είσαι εσύ ελεύθερος να "φτύνεις" την πατρίδα μου, που δεν σου ανήκει μίασμα...!!!

    ``Ω ξείν αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι΄΄
    [Σιμωνίδης]

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας βλάκας ηλίθιος και μ....... είναι αυτός που έγραψε αυτό το άρθρο έκτρωμα . Σε έχουμε ΧΕΣΜΕΝΟ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΕ της ΜΑΣΑΣ εσένα και τους αλληλέγγυους λεχρίτες κοπρίτες των ΜΚΟ . Σίχαμα Μίασμα ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΟΣΙΛΟΓΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παραλήρημα ενός διχασμένου νεοκομμουνιστή, απογόνου ολετήρα, που μετά τον θάνατο του εβραίου φασίστα και σφαγέα των Ρώσσων Ορθοδόξων Χριστιανών, "πατερούλη" σ.Στάλιν, βρήκε "νέο αφεντικό;"... τους νεοταξίτες εβραίους τραπεζίτες που παρεισέφρησαν στις υγιείς κοινωνίες και τις αποσαθρώνουν με το οικονομικό ολοκαύτωμα και την εθνολογική νόθευση...!
    "ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ"

    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν θα σου ρίξω κατάμουτρα την αηδία μου για τα ανιστόρητα και κομπλεξικά λόγια σου . Δεν θα σε αποκαλέσω ηλίθιο γιατί δεν βλέπεις ότι τα φροϊδικά απωθημένα σας αυτή τη στιγμή καταστρέφουν έναν πανάρχαιο λαό. Απλά θα σε ρωτήσω ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΣΗΤΈ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ?????? Επίσης, Υπάρχει κάποιος άνδρας ανάμεσα σας που να έχει το θάρρος να βγει και να πει τις επικίνδυνες μπαρούφες του με το όνομα του?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν θα σου ρίξω κατάμουτρα την αηδία μου για τα ανιστόρητα και κομπλεξικά λόγια σου . Δεν θα σε αποκαλέσω ηλίθιο γιατί δεν βλέπεις ότι τα φροϊδικά απωθημένα σας αυτή τη στιγμή καταστρέφουν έναν πανάρχαιο λαό. Απλά θα σε ρωτήσω ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΣΗΤΈ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ?????? Επίσης, Υπάρχει κάποιος άνδρας ανάμεσα σας που να έχει το θάρρος να βγει και να πει τις επικίνδυνες μπαρούφες του με το όνομα του?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπάσταρδα του αρχιχαφιέ και αρχιερέα της προδοσίας Ν.Ζαχαριάδη, μαζί με τους υπόλοιπους σημερινούς "οπορτουνιστές" της αριστερίστικης ελίτ...! Όνειδος της Ελλάδος, ρουφιάνοι του Σόρρος, "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ η ιδεολογία του κώλου σας", όσο και αν με λύσσα το επιχειρήσετε, ότι και αν μηχανευτείτε για να το επιτύχετε, όσα "σχέδια" κατ΄εντολήν απεργαστείτε...!!!
    Κοντοζυγώνει η ώρα που θα μας βρείτε μπροστά σας, για την "τελική αναμέτρηση"...και τότε θα "διαπιστώσετε" πόσο... ``πολύ αντρικό, πολύ εθνικό, πολύ νταβραντισμένο, πολύ αμόρφωτο΄΄(sic) είμαστε!!!
    Ο Έλληνας στο DNA του έχει την αγάπη για την πατρίδα...
    Εσείς αλληλέγγυοι της πορδής, αριστεροί του κώλου, εκ γενετής στο αίμα σας έχετε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Φταίνε τα ελαττωματικά γονίδια...
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εμείς σε σιχαινόμαστε! Αμοιβαία τα αισθήματα, όπως έλεγε και ένα παλιό λαϊκό άσμα! Χα!

    Κύριε ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ να χαρείτε, μην του απαντάτε χρησιμοποιώντας ρήματα όπως το "συναγελάζομαι" διότι θα μπερδευτεί και θα νομίζει ότι μιλάτε για γελάδια!

    Κατά τα λοιπά, από προδότες τι άλλο να περιμένει κανείς!

    Καλημέρα σας
    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα hot spot κάθε μέρα ισλαμοφασίστες Αφγανοί και Πακιστανοί βιάζουν δεκάδες αγοράκια και ανυπεράσπιστες γυναίκες χωρίς να τιμωρηθεί κανείς από τους εγκληματίες και βιαστές που έχουν καταλάβει την Πατρίδα μας γιατί τους στηρίζουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . Εκατοντάδες ΜΚΟ και ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ βγάζουν εκατ. Ευρώ από τα ναρκωτικά και την πορνεία στα hot spot . Έχουν διαλύσει την χώρα τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ και ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΑΛΙΝ . Το ΚΤΗΝΟΣ αυτό έσφαξε 180 εκατ. αθώους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο . Την καταγγελία αυτή την είχε κάνει ο Ζωρζ Μαρσαί πρώην Γ.Γ του ΚΚ Γαλλίας μετά την σφαγή 10.000 φοιτητών από τους Σοβιετικούς κομμουνιστές στην εξέγερση της Πράγας το 1968 . Ας γράψει ο Βραχιολίδης τι έγινε στην περίφημη ΑΝΟΙΞΗ της ΠΡΑΓΑΣ . Με τις ξιμφολόχες τους έσφαζαν σαν τα ζώα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειπα να γραψω και εγω μερικα ''καλα λογια ''για το ρεμαλι αλλα με καλυψατε .Τι κριμα ρε βρωμοκομμουνι εδω δεν βρηκες ουτε ενα συμμαχο αντε λοιπον στο διαολο εκει που ανηκεις ,και ευχομαι πολυ συντομα να απολαυσεις τις χαρες του ισλαμ [δηλ.] την χατζαρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Indopserver σε διαγραφω καιευχομαι να το κανουν ολοι οι αναγνωστες δου.Διοτι χειροτερος απο τον προδοτη ειναι ο "λαγος". Καιμην μου πεις το παραμυθι περι ελευθεριας του λογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμέτρητα τα εγκλήματα των κομμουνιστών . Αμέτρητες και οι προδοσίες τους . Είναι η μεγαλύτερη πληγή . Είναι η κατάρα της Ελλάδας αυτά τα φασιστικά υποκείμενα και αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα του 4ου ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΡΑΙΧ . Δεν έπρεπε ο Βραχιολίδης να τον αφήσει να γράψει αυτές τις μ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε όλους εσάς τους σχολιαστές λοιπόν απευθύνεται το άρθρο. Με νοητικό επίπεδο μηδέν δεν μπορέσατε να αντιληφθείτε λέξη από το κείμενο . Το μίσος και η η μισαλλοδοξία σας έχπυν κάνει χειρότερους από ζώα. Δεν διαφέρετε σε τίποτα από τους υπάνθρωπους που περιγράφει το κείμενο. Σας φτύνω στα μούτρα φωνάζω στα βρώμικα αυτιά σας : ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς 7:08μ.μ.

    Ο ολοκληρωτισμός στον οποίον πιστεύεις είναι ή δεν είναι φασισμός;;;
    ``Δικτατορία του προλεταριάτου΄΄ λέτε...Την εφαρμόσατε για επτά δεκαετίες αφήνοντας πίσω εκατομμύρια νεκρούς "διαφωνούντες" και ερείπια, στο σιδηρούν παραπέτασμα. Α και πολλά αθώα κορίτσια μετά την κατάρρευση του υπαρκτού κουμμουνισμού σας, τις κάνατε πόρνες για να επιβιώσουν!!
    Δεν πιστεύετε στην Δημοκρατία και όταν σας δοθεί η ευκαιρία θα καταργήσετε την ελεύθερη έκφραση και την πολυφωνία.(το ζούμε αυτό το τελευταίο, από τον ιμιτασιόν αριστεριστή, πρώην κνίτη)
    Ωστόσο, τώρα ρε χαφιεδάκο οπορτουνιστή, "εκμεταλλεύεσαι" την ελευθερία λόγου που σου δίνει η "κακοποιημένη δημοκρατία", όπως την κατάντησες μετά το 1974, όταν και σε νομιμοποίησαν(!!) και "μονιμοποίησαν" οι..."ταξικοί σου εχθροί(!)" σε όλες τις θέσεις "κλειδιά" της κρατικής μηχανής, στον "συνδικαλισμό" της φάπας, στο δημόσιο τομέα, σχεδόν παντού έκανες "αριστερή φωλιά" ρε κατσαρίδα των υπονόμων, για να "κυβερνάς από το παρασκήνιο" και να καταστρέφεις την χώρα, με τις παράλογες απαιτήσεις σου, στις θέσεις εργασίας,(είχατε ή δεν είχατε το υψηλότερο ποσοστό διορισμών στο δημόσιο από το 1982 και μετά;) στον οικονομικό τομέα, στις παροχές μισθών, στις συντάξεις, σε όλα!!!
    Ο εμπνευστής του λιβελλογραφήματος, που εσύ ρε μικρέ ανθελληνάκο εκθειάζεις -κατηγορώντας τους υπόλοιπους σχολιαστές και Έλληνες στην ψυχή- είναι σαν τους ρουφιάνους κομισάριους της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης, που τρέματε μόλις τους αντικρύζατε...τι λέω τρέματε...τα κάνατε απάνω σας ρε χέστες!!!
    Και όπως πολύ εύστοχα έχει παρατηρήσει ο φίλος Χ. Γούδης, καθηγητής Αστροφυσικής:
    ``Στην Ελλάδα την ιστορία την "έγραψαν" οι ηττημένοι, αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, γιατί στον υπόλοιπο κόσμο την Ιστορία την γράφουν οι νικητές!!!΄΄
    Μπασταρδάκια του αρχιχαφιέ Ν.Ζαχαριάδη, που αιματοκύλησε την Ελλάδα, αυτό είστε, τίποτα παραπάνω...!
    Σου "επιστρέφω" τον χαρακτηρισμό ``ζώα΄΄ που αποκαλείς τους ΈΛΛΗΝΕΣ και μαζί μ΄αυτόν τον χαρακτηρισμό, σου "χαρίζω" και τους υποανάπτυκτους βάνδαλους, από την αφρική και την μογγολία που "εισάγετε σωρηδόν" εσύ και οι "όμοιοί σου", με το αζημίωτο φυσικά...πάρε και τους διεστραμμένους "φίλους σου", φτιάξτε μία λέσχη του κώλου, στα πρότυπα άλλων γνωστών λεσχών και πάτε να σας ζήσει ο "φίλος σας" ο G. SORROS, σε μία άλλη χώρα που οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι καλοδεχούμενοι!!!
    Νεοταξίτες αριστεροί, δουλικά των παγκόσμιων δικτατόρων...ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ με αυτά που "πρεσβεύετε και κομίζετε" στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ-πολύ εύστοχο το σχόλιο του Ανδρόνικου, φίλε μου μην δίνεις σημασία στους χαζούς και απροσάρμοστους αλληλέγγυους, αυτοί όλα τα ισοπεδώνουν...!

      Διαγραφή
  15. Είσαι τόσο μα τόσο ηλίθιος όπως όλοι οι οπαδοί του νεοναζισμού που δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται. Ποιός κατεστρεψε την Ελλάδα ρε φασιστοειδές ξέρασμα ; ποιός σου ρουφάει το αίμα ρε ζώον όρθιο ; ποιός σε έριξε στην ανεργία και στη φτώχεια αν όχι όλες οι δεξιές κυβερνήσεις ; αλλά καλά να πάθεις . Υμνολόγησε την πατρίδα σου και το ένδοξο παρελθόν της και κοιμήσου θεονήστικος ηλίθιο φασιστάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...οι εβραίοι τραπεζίτες που "κατασκεύασαν" τους αλληλέγγυους και τα κουμούνιά για να κάνουν την βρώμικη δουλειά τους ως δούλοι που είναι...ένας από αυτούς τους δούλους είσαι και εσύ 7:08 κ 9:36μμ. Τους υπηρετείς από το 1919 στην Ελλάδα, πρώτα ως ΣΕΚΕ, μετά ως κκε και από το 1917-18 στην Ρωσία.
      Στα γράφω ελληνικά γιατί δεν ξέρεις να μελετάς την Ιστορία, το όνομα Μπεναρόγια σου λέει κάτι; Το όνομα Μαρδοχάϊ; Άλλα πολλά εβραϊκά ονόματα, όπως Ροθτσάϊλτ, Σιφ, Βάρμπουργκ;;;
      Άντε ρε ολετήρα, αφελληνισμένε που έχεις και "γνώσεις" για το τι σου γίνεται!!!
      Πήγαινε στον ινστρούχτορά σου τώρα και ρώτα τον τι να απαντήσεις...!

      Διαγραφή
  16. Το ... ``νοητικό επίπεδο μηδέν΄΄ 7,08μμ σου έδωσε την απάντηση που σου άξιζε!
    Μπράβο ρε ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ, με κάλυψες απόλυτα με αυτά που του επάστρεψες στα μούτρα του ξεφτιλισμένου..!
    Μακάρι αυτό το σχόλιο μαζί με το ππροηγούμενο σχόλιο σου στην ίδια ανάρτηση με τίτλο επι ξυρού ακμής να το δούν όλοι για να αντιπαραβάλουν με τα προπαγανδιστικά άρθρα και να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που συμβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ που χρηματοδοτούν με εκατ. δολάρια όλες αυτές τις περίεργες και διάτρητες από χαφιέδες αριστερές οργανώσεις . Ο μεκαλάρης και αρχισιωνιστής Σόρος χρηματοδοτεί τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει την σημερινή κατοχική βρομοκυβέρνηση της αριστεράς . Πριν από λίγα χρόνια το αριστερό περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ της Πατριωτικής Αριστεράς είχε γράψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΑΝΤΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ με αποτέλεσμα η νεολαία ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ να κάψει τα γραφεία του περιοδικό και να το κλείσει . Όσοι στηρίζουν συριζα μισούν αυτόν τον τόπο και θέλουν να τον καταστρέψουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή