Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

H MKO TOY TZΗMEΡOY KAI H ETAIΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΛΙΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!!!

  

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΡΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΚΥΡΙΟΣ ΓΛΑΥΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ Ο ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Η ΜΚΟ Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ERGO-NGO

ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΜΙΔΗ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΜΗΔΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ;
 
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ
 

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΚΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ
 ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ
 


Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΡΑΛΙΚΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙ

ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΚΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ

Το ERGON είναι ένα μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα, που συγκεραίνει ένα μοντέλο think’n’apply-tank. Επιδίωξη του ERGON είναι να επηρεάσει την θετική διαδικασία δια-αποστοιχειοποίησης (transmutation) των Ελλήνων (και όντως όλων των Ευρωπαίων) και τις επειγόντως αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, μέσω αναμηχάνευσης (re-engineering) και out-of-the-box-thinking. 
Προτείνοντας και ενεργοποιώντας μεταρρυθμίσεις και παράλληλη δημόσια συζήτηση, σε πεδία όπως των εθνικών και ευρωπαϊκών δημόσιων εσόδων και οικονομικών, της κοινωνίας, της παιδείας και της εκπαίδευσης, της οικονομίας και του επιχειρείν, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος και των ελληνικών και ευρωπαϊκών γεωστρατηγικών και διεθνών σχέσεων. 
Και τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, δημόσια συζήτηση για τα θεμελιώδη φιλοσοφικά, υπαρξιακά και συνταγματικά πεδία, που άπτονται αυτής καθ’ αυτής της ύπαρξης της ΕΕ και όλων μας, σαν πολίτες της ΕΕ και των μελών κρατών μας.
Το ERGON επιδιώκει να εκκινήσει έναν αριθμό από πρότζεκτς, που θα μπορούν να αλλάξουν την ζωή, τους σκοπούς και τις δυνατότητές μας, που θα αποβλέπουν να θέσουν την Ελλάδα σε λεωφόρο ανάπτυξης, ξεκινώντας με πρότζεκτς που επηρεάζουν την οικονομία, μέσω απελευθέρωσης δυναμικών που θα ανοικοδομήσουν ή θα οικοδομήσουν εξ αρχής, το ελληνικό βιομηχανικό και εξαγωγικό σφρίγος και την επιχειρηματικότητα / καύσιμο, που τα τροφοδοτεί.
Παράλληλα το ERGON επιδιώκει την εκκίνηση δημόσιων συζητήσεων, μέσω παρουσίασης προτάσεων, θέσεων και μελετών, που θα διευκολύνουν τους Έλληνες (και τους Ευρωπαίους), στην διαδικασία δια-μετάλλαξής μας (δια-αποστοιχειοποίησης / transmuting), από Έλληνες (και Ευρωπαίους), του παρελθόντος, σε Έλληνες (και Ευρωπαίους), του παρόντος και του μέλλοντος.
Το ERGON θα επιδιώξει να συνεργασθεί – και να κρατήσει εργαζόμενους στην Ελλάδα – κυρίως Έλληνες της νέας γενεάς (ηλικίας ίσης και γύρω στα 35 έτη), υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου και στερεού (απολύτως μη-πολιτικού) φιλελεύθερου σκέπτεσθαι, ενώ οι επόμενες γενεές θα κληθούν να συνεισφέρουν τον θησαυρό των γνώσεων, της εμπειρίας, της δικτύωσης και διαχείρισης τους.
 
 Το ERGON επιδιώκει να προωθήσει στους νέους Έλληνες και Ελληνίδες, το επείγον του εγχειρήματος της ενδυνάμωσης της αυτοπεποίθησής τους, ώστε να τολμούν και να αντιμετωπίζουν τον κόσμο, κατάφατσα, με ρεαλισμό και δρώντας άφοβα από μόνοι τους, όχι απλά ακολουθώντας τους όποιους άλλους ή προσμένοντας την κατεύθυνση από, ίσως ιεραρχικά ανώτερους, άλλους. 
Για τον λόγο αυτόν, το ERGON θα εφαρμόζει στα πρότζεκτς του μεθοδολογίες μέγιστης συμμετοχής των συμμετεχόντων.
 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ PROJECT TA ΟΠΟΙΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
Το ERGON επιδιώκει να εκκινήσει έναν αριθμό από πρότζεκτς, που θα μπορούν να αλλάξουν την ζωή, τους σκοπούς και τις δυνατότητές μας, που θα αποβλέπουν να θέσουν την Ελλάδα σε λεωφόρο ανάπτυξης, ξεκινώντας με πρότζεκτς που επηρεάζουν την οικονομία, μέσω απελευθέρωσης δυναμικών που θα ανοικοδομήσουν ή θα οικοδομήσουν εξ αρχής, το ελληνικό βιομηχανικό και εξαγωγικό σφρίγος και την επιχειρηματικότητα / καύσιμο, που τα τροφοδοτεί.
Παράλληλα το ERGON επιδιώκει την εκκίνηση δημόσιων συζητήσεων, μέσω παρουσίασης προτάσεων, θέσεων και μελετών, που θα διευκολύνουν τους Έλληνες (και τους Ευρωπαίους), στην διαδικασία δια-μετάλλαξής μας (δια-αποστοιχειοποίησης / transmuting), από Έλληνες (και Ευρωπαίους), του παρελθόντος, σε Έλληνες (και Ευρωπαίους), του παρόντος και του μέλλοντος.
 

POP-MEI (Project-of-Projects)-(Maritime Eco-Impact)

Ένα πρόγραμμα οικολογικών-λιμένων και οικολογικών-θαλασσών, αντιμετώπισης των όποιων περιβαλλοντολογικών σχετικών θεμάτων και διαχείρισής τους, συνοδευόμενο από ένα σύστημα διεύθυνσής του, βασιζόμενο σε πληροφορική και επιδιώκοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και αποδοτικά, στις προκλήσεις διαχείρισης των επιδράσεων της ναυτιλίας στο περιβάλλον.
 
 H προτεινόμενη λύση θα χρησιμοποιεί έναν αριθμό από πλωτά μέσα (πλοία ή μπάρτζες), τα οποία θα συλλέγουν και θα διαχειρίζονται, ακόμη και εν πλω ή θα μεταφέρουν σε κατάλληλες μονάδες ανακύκλωσης τα απόβλητα και απορρίμματα πλοίων. 
 
Το σύστημα διεύθυνσης, διαχείρισης, σε λογισμική μορφή, θα κάνει χρήση των black-boxes των πλοίων και μονάδων ανακύκλωσης, όπου καταγράφονται όλες οι πληροφορίες μηχανικών, εν-λιμενικών και πλεύσης δράσεών τους, οι οποίες και θα εκπέμπονται, μέσω ενός MRV (Monitoring Reporting Verifying), δορυφορικά ή διαδικτυακά, σε επίγειους σταθμούς data banks στις οποίες θα έχουν πρόσβαση κρατικές υπηρεσίες, λιμενικές αρχές, περιβαλλοντολογικές οργανώσεις κλπ. 
 
Το σύστημα θα είναι πλήρως σύμφωνο με τις απαιτήσεις και προδιαγραφές των EU και USA EPAs (Environmental Protection Authorities), των ακτοφυλακών, λιμεναρχείων και λιμένων κλπ. Το λογισμικό, έχοντας αναπτυχθεί σε open source βάση, θα επιτρέπει σε Έλληνες προγραμματιστές και τις εταιρείες τους να κατασκευάσουν εξειδικευμένες εφαρμογές, δημιουργώντας ελληνικές εξαγωγές προϊόντων, τεχνογνωσίας και υπηρεσιών.

POP-GAEA

Ένα Περιφερειακό ολιστικό σύστημα διαχείρισης αστικών, βιομηχανικών και αγροτικών αποβλήτων και απορριμμάτων. Το θέμα της διαχείρισης αποβλήτων και απορριμμάτων, είναι κυρίως θέμα ανακύκλωσης. Είναι ένα θέμα που δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει κανείς σαν θέμα αστικής διαβίωσης, αλλά σε συνδυασμό με τα απόβλητα και απορρίμματα από βιομηχανία, γεωργία, κτηνοτροφία κλπ., όπερ σε επίπεδο Περιφέρειας και όχι απλά Δήμων. 
 
Το θέμα στην Ελλάδα παραμένει άλυτο, εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, λόγω των γνωστών προσκομμάτων (επιχειρηματικά, ιδιωτικά, κομματικά συμφέροντα και στρατηγικές). 
 
Το πρότζεκτ των πρότζεκτς POP-GAEA-PATT θα συγκεράσει υπάρχουσες επιστημονικές έρευνες και μελέτες, θα εκμεταλλευθεί την εμπειρία πρωτοπόρων συστημάτων διαχείρισης αποβλήτων και απορριμμάτων μεγάλων ευρωπαϊκών περιφερειών και πόλεων και θα προτείνει απολύτως ολιστικό και συνεργειακό σύστημα ανακύκλωσης και διαχείρισης αποβλήτων και απορριμμάτων σε επίπεδο Περιφέρειας, εφαρμόσιμο σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην Περιφέρεια Αττικής. 
Το σύστημα αυτό θα συμπεριλαμβάνει σύστημα διεύθυνσης και διοίκησης, αλλά επίσης την πρόταση χρηματοδότησής του CAPEX του από πηγές προγραμμάτων της ΕΕ ή και ιδιωτικά κεφάλαια και δανεισμό, καθώς επίσης και την πρόβλεψη και την χρηματοδότηση του ετήσιου OPEX του, μέσω είτε ειδικών τελών ή δασμών, είτε μέσω των κερδών που θα προκύψουν από την ανακύκλωση / εκμετάλλευση των αποβλήτων και απορριμμάτων, από την ανακύκλωση του οργανικού κλάσματός τους, σε παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ή θερμότητος. 
Στο ίδιο πρόγραμμα θα συμπεριληφθεί και το GAEA-ENERGY , ένα υπο-πρόγραμμα για την αποτύπωση της κατανάλωσης ενέργειας για ψύξη / θέρμανση και φωτισμό και το κόστος της και την υποκατάσταση αγοράς αυτής της ενέργειας από παρόχους και του ανάλογου κόστους με την χρήση ολιστικών συν-τεχνολογιών γεωθερμικής, θερμο-ηλιακής και LED και την εγκατάσταση των σχετικών συστημάτων και την αντικατάσταση του τυπικού φωτισμού με λαμπτήρες LED.
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;
ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΤΖΗΜΕΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΙΖΝΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ;;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ


ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ.................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου