Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Το bankstersae έχει βγάλει στον αέρα τα 4,7 εκατομμύρια ευρώ που έχουν δώσει οι Τράπεζες-τραπεζίτες στα ΜΜΕ για να εξασφαλίσουν τη σιωπή τους! Αν σήμερα τα ΜΜΕ σιωπούν και δεν βγάζουν στη φόρα τα...

άπλυτα των τραπεζών οφείλεται στο ότι είναι αργυρώνητα! Δείτε τις εφημερίδες του Χατζηνικολάου, είναι γεμάτες από τραπεζικές διαφημίσεις! Από' κει και πέρα τι αποκαλυπτική δημοσιογραφία να περιμένεις; Αν σήμερα η χώρα βρίσκεται καταχρεωμένη στους τοκογλύφους οφείλεται κυρίως στη λαμογιά των τραπεζιτών σε συνεργασία με τους πολιτικούς ταγούς οι οποίοι φόρτωσαν 233 δις ευρώ χρέος των τραπεζών στο Δημόσιο! Φόρτωσαν δηλ. το ιδιωτικό χρέος στο δημόσιο! Στον λαό! Και μετά, ήρθε ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ να βάλει το χρέος των ΔΕΚΟ στο Δημόσιο χρέος (πρωτοφανές και αυτό) και ιδού η οικονομία της χώρας πώς διαλύθηκε! 
Ποιος τα λέει αυτά όλα; Εμείς εδώ έχουμε αποκαλύψει τα πάντα. Οι Χατζηνικολάου-Ευαγγελάτος και λοιποί τα έχουν κάνει πλακάκια με τις τράπεζες και τους τραπεζίυτες!  
Δείτε τη συνέντευξη του Χατζηνικολάου με τον Στουρνάρα πριν από 3 χρόνια, πώς απευθύνεται ο ένας στον άλλον. "Γιάννη" και "Νίκο μου"! Τακίμια! 
ΙΔΟΥ και η αποκάλυψη του bankstersae με το μπούκωμα των ΜΜΕ από τις Τράπεζες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου