Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! ΡΩΣΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ WADA ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ...ΠΛΑΤΕΣ Η WADA ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που επικαλούνται οι Ρώσοι χάκερ, πρωτοκλασάτοι Αμερικανοί αθλητές βρίσκονται στη λίστα με τους...

ντοπαρισμένους αλλά τα ονόματά τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα για άγνωστους λόγους.
Ξεχωρίζουν οι τενίστριες Σερένα και Βένους Γουίλιαμς και η γυμνάστρια Σιμόνε Μπάιλς  με 4 χρυσά μετάλλια στους αγώνες.
Βάσει των εγγράφων, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η Μπάιλς έχει κάνει χρήση ψυχοδιεγερτικών φαρμάκων αλλά και αμφεταμινών, οι αδερφές Γουίλιαμς φέρονται να έχουν κάνει χρήση οξικοδόνης, πρεντισόνης και μεθυλοπρεντισολόνης, ενώ η μπασκετμπολίστρια Έλενα Ντέλε Ντόνε, φέρεται να έχει κάνει χρήση αμφεταμινών.
Σύμφωνα με τον WADA, οι πληροφορίες αυτές εκτιμάται πως προέκυψαν μέσα από μία διαδικασία «ψαρέματος» από λογαριασμούς email, στην προσπάθεια των χάκερ να πλήξουν το κύρος του Διεθνούς Οργανισμού Αντι-ντόπινγκ.
«Καταδικάζουμε την κυβερνο-επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει ως στόχο να υποβαθμίσει τη WADA και το παγκόσμιο σύστημα αντι-ντόπινγκ. Έχουμε ήδη ενημερωθεί από τις αρχές ότι οι συγκεκριμένες επιθέσεις προέρχονται από τη Ρωσία», αναφέρει η WADA.
http://www.matrix24.gr (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου