Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ -ΕΥΛΟΓΩΣ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ; ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ!

Τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε βάρος του λαού από την κυβέρνηση Καραμανλή κι εδώ είναι πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά: φόρτωσαν (σε συνεννόηση με τον τότε διοικητή της Τράπεζας της...

Ελλάδος-Προβόπουλο), όλα τα δάνεια των τραπεζών στις πλάτες το λαού! 
Γι' αυτό η χώρα χρεοκόπησε. Επειδή ο Παπανδρέου ήρθε και ενέταξε όλο το χρέος των τραπεζών (233 δις ευρώ) στο δημόσιο χρέος. Γι' αυτό ήρθαν τα μνημόνια και γι΄αυτό κόβονται οι συντάξεις και οι μισθοί του λαού: επειδή ο Έλληνας φορολογούμενος αδυνατεί να πληρώσει και το δάνειο το δικό του και το δάνειο των τραπεζών. Και γι΄αυτό έρχεται η Δικαιοσύνη και του παίρνει το σπίτι! Το ερώτημα είναι αν αυτό συνιστά αποφάσεις που ικανοποιούν το κοινόν περί δικαίου αίσθημα! Είναι δυνατόν να λέγεται δικαιοσύνη αυτό; Από τη μια μεριά να επιβάλλεται το χρέος των τραπεζών να το πληρώσουν οι πολίτες και μετά να έρχονται τα δικαστήρια να δικαιώνουν τις τράπεζες και να αρπάζουν τα σπίτια του λαού επιστρέφοντάς τα στις Τράπεζες. 
Δείτε τα παρακάτω ντοκουμέντα που έχουμε ήδη δημοσιεύσει από το 2013 για να καταλάβετε τι έγκλημα διαπράττεται σε βάρος του κοσμάκη:
ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!
  Όπως έχουμε επανειλημμένως αποδείξει με ντοκουμέντα, οι Τράπεζες έλαβαν τα τελευταία 3-4 χρόνια με εγγυήσεις του κράτους, δάνεια από την ΕΚΤ συνολικής αξίας 233 δις ευρώ. Τα δάνεια αυτά, δολίως και με τη συναίνεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου, τα έριξαν στις πλάτες του λαού, μέσα από επίσημες αποφάσεις των ΦΕΚ: εφόσον οι Τράπεζες δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν τα δάνεια, το χρέος περνούσε στο Δημόσιο!
Αναδημοσιεύουμε μερικές από τις εγκληματικές αποφάσεις που υπέγραψε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης. 





ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 511, 23 Απριλίου 2010: «...Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.117.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». Στη σελίδα 6762 του ίδιου ΦΕΚ επαναλαμβάνεται το παραπάνω άρθρο, ενώ στη σελίδα 6763 του ίδιου ΦΕΚ, διαβάζουμε: «ΙV: Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.500.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». 

Στη σελίδα 6765 το ποσό που θα επιβαρύνει το Δημόσιο ανέρχεται στα 2.300.000.000 !!! Λες και είναι... μαρουλόφυλλα πέφτουν τα δισεκατομμύρια ευρώ κόστη, πάνω στις του λαού!


Πρόκειται για έγκλημα χειρότερο από αυτό σε βάρος της Κύπρου. Στην μεγαλόνησο κατέστησαν τους Κύπριους συμμέτοχους στη χασούρα των Τραπεζών, «κουρεύοντας» βιαίως τις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ. Στην Ελλάδα όμως, οι ελληνικές κυβερνήσεις φόρτωσαν αντισυνταγματικά και παράνομα τα 233 δις ευρώ των Τραπεζών αδιακρίτως σε όλους τους Έλληνες! Ακόμη και ο άνεργος, ο άστεγος, ο πένητας, είναι χρεωμένοι με τα 233 δις ευρώ των Τραπεζών. Ο θάνατος του ελληνικού λαού προδιεγράφη δολίως, με κυβερνητικές αποφάσεις. 

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΤ
 

Δεν έφτανε το πρώτο έγκλημα με το οποίο τα δάνεια των Τραπεζών χρεώθηκαν στο λαό, η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, λίγο πριν παραδώσει την εξουσία στον Λ. Παπαδήμο, διά του υφυπουργού Οικονομικών Σαχινίδη (μοιραίος άνθρωπος), αύξησε υπέρ των τοκογλύφων της ΕΚΤ το επιτόκιο στα ύψη του 14%! Έγκλημα πρωτοφανές στα χρονικά της χώρας. Συγκεκριμένα, τα δάνεια των 93 δις ευρώ, με επιτόκιο κυμαινόμενο euribor τριμήνου δηλ. 1,43%, πλέον περιθωρίου που κυμαινόταν  από 0,25 % έως 4,5%, εντελώς αυθαίρετα, η κυβέρνηση Παπανδρέου διά του Σαχινίδη, ανέβασε το επιτόκιο στο συνολικό ύψος του 14%!!! Ενώ δηλαδή είχαμε εξασφαλίσει επιτόκια της τάξεως του 4-5% ο κ. Σαχινίδης αποφάσισε αιφνιδίως να αυξήσει το επιτόκιο στα δυσθεώρητα ύψη του 14%! Την ώρα που οι ελληνικές Τράπεζες ήταν βέβαιο ότι αδυνατούσαν να αποπληρώσουν τα δάνεια που έλαβαν ακόμη και με αυτό το σχετικά χαμηλό επιτόκιο του 4-5%, ο κ. Σαχινίδης το εκτόξευσε στα ουράνια, δίνοντας την εντύπωση ότι ενεργούσε περισσότερο ως βαλτός πράκτορας των τοκογλύφων παρά ως υπερασπιστής των συμφερόντων του λαού, ως όφειλε να είναι.   

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ!
Η ίδια ακριβώς τακτική με τα χρέη των Τραπεζών, εφαρμόζεται και για το χρέος του Δημοσίου. Αυτά που κατάκλεψαν οι πολιτικοί ολετήρες με την εγκληματική από μέρους τους διαχείριση του δημόσιου χρήματος από την μεταπολίτευση κι εδώ, τα χρεώνουν στον ελληνικό λαό με χαράτσια και συνεχείς δυσβάσταχτους φόρους. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση των ομολογιούχων του Δημοσίου. Το κράτος πλήρωσε τους δανειστές-τοκογλύφους βάζοντας χέρι στις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων και αρπάζοντάς τους σε μια μέρα τους μόχθους μιας ζωής. Με αντίστοιχη μέθοδο ληστρικής επιδρομής σε βάρος του λαού, το κράτος πληρώνει το χρέος του προς τους τοκογλύφους: Φόρο-«νοίκι» για την περιουσία τους και εφ’ όρου ζωής καλούνται να πληρώνουν 5.569.000 ιδιοκτήτες κατοικιών! Επιπλέον, το χαράτσι της ΔΕΗ που με την επινόηση Βενιζέλου μαστίζει σχεδόν δύο χρόνια τα νοικοκυριά, το λεγόμενο τέλος επιτηδεύματος, η εισφορά αλληλεγγύης, η υπέρογκη αύξηση στη φορολογία εισοδήματος με αλλαγή στους φορολογικούς συντελεστές, η κατάργηση του αφορολόγητου, η κατάργηση των κοινωνικών επιδομάτων, οριοθετούν την κλοπή που υφίστανται και θα υφίστανται εφ’ όρου ζωής οι πολίτες από το κράτος, προκειμένου αυτό να πληρώσει τα  δικά του χρέη προς τους δανειστές! Και όποιοι δεν μπορούν να πληρώσουν τα υπέρογκα συνεχή χαράτσια και φόρους, θα χάνουν το σπίτι τους, το οικοπεδάκι τους ή θα πηγαίνουν φυλακή!


ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ!



Τα ασφαλιστικά ταμεία κυριολεκτικά τα κούρσεψαν. Οι άθλιοι πολιτικοί ταγοί άρπαζαν επί χρόνια τα λεφτά και είτε τα τζογάριζαν στο χρηματιστήριο είτε τα χρησιμοποιούσαν για να πληρώσουν τρέχουσες συντάξεις ή τέλος για να μπαλώσουν τρύπες άλλων φορέων.  Δεν υπήρξε καμία αποταμίευση με συνέπεια σήμερα τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν καταστραφεί. Ο κ. Κεφαλογιάννης (ΝΔ), την προπαραμονή των εκλογών της 6ηςΜαΐου 2012, ήταν λαλίστατος και τόνιζε: «Σύμφωνα με συντηρητικές μελέτες που γίνανε, χρωστάμε στ’ ασφαλιστικά μας ταμεία 400 δισεκατομμύρια ευρώ. Το 1980 δουλεύανε 4 άνθρωποι κι ο ένας έβγαινε στη σύνταξη. Το 2020 θα έχουμε έναν εργαζόμενο για ένα συνταξιούχο»!


Τη λύση τη δίνει η τρόικα με τους υπηρέτες της Σαμαρά-Βενιζέλο: από το μηδέν ξεκινούν οι παροχές των ασφαλισμένων προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Ήδη μιλάνε για έκτακτη εισφορά επί του τζίρου όλων των επιχειρήσεων που θα πηγαίνει υπέρ της διάσωσης των ασφαλιστικών ταμείων! Παράλληλα θα υπάρξει νέο πετσόκομμα στις συντάξεις ελλείψει άδειων ταμείων! Η σύνταξη πλέον θα φτάσει στα 360 ευρώ!

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!ΠΑΣΟΚ-ΛΑγΟΣ!!
    Υποθήκευσαν ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ME TO ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!
    Σε ευθεία αντίθεση με το ισχύον Ελληνικό Σύνταγμα έρχεται η πρώτη αποικιακού τύπου Μνημονιακή Σύμβαση (8-5-2010), σύμφωνα με την οποία υποθηκεύεται η Ιδιωτική Περιουσία των Ελλήνων στους δανειστές χωρίς ποτέ οι πολίτες να έχουν ερωτηθεί ή τουλάχιστον να έχουν.. ενημερωθεί, ώστε να διασφαλιστεί η αποπληρωμή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους.
    Η Συμφωνία αυτή, των 80 δις ευρώ, που υπέγραψε η τότε Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου, καθιστά συνυπεύθυνους τους ιδιώτες, παράλληλα με την υποχρέωση του Δημοσίου για την διασφάλιση της αποπληρωμής του δανείου “που εκδόθηκε κατ’ ουσίαν σε πιστωτές, που είναι όλοι κάτοικοι της Ελλάδας”, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, που δηλώνουν σαν βασικό τόπο συναλλαγών, τους την Ελλάδα, δεσμεύοντας, έτσι, με αυτόν τον έμμεσο αλλά σαφή τρόπο, τα ακίνητα και κινητά περιουσιακά τους στοιχεία.
    Πρόκειται για το άρθρο 8 της Σύμβασης το περιεχόμενο του οποίου αποκαλύπτει, σήμερα, η Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), στον Ελληνικό Λαό, όπου, επί λέξει, αναφέρεται ότι:
    “Εξωτερικό Χρέος νοείται το συνολικό χρέος του Δανειολήπτη που εκδόθηκε κατ’ ουσίαν σε πιστωτές, οι οποίοι είναι όλοι κάτοικοι της Ελλάδας ή σε οντότητες που έχουν την έδρα τους ή τον βασικό τόπο των συναλλαγών τους εντός της επικράτειας της Ελλάδας”.
    Σε απλά Ελληνικά, όλα τα σπίτια μας, η κινητή περιουσία μας, ακόμα και οι καταθέσεις μας μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να κατασχεθούν και να εκποιηθούν, εάν δεν εκπληρώσουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις, που απορρέουν από τα Μνημόνια.
    Υπ' όψιν, ότι σύμφωνα με την δήλωση ΕΝΦΙΑ του 2016, η αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων ανέρχεται στα 614 δισεκατομμύρια ευρώ, διπλάσια, περίπου, από το χρέος.
    Για την ακρίβεια, η Ιδιωτική Περιουσία του Έλληνα πολίτη, έχει ενεχυριαστεί, με βάση το Αγγλικό Δίκαιο, στην Γερμανική Τράπεζα KfW, η οποία μπορεί να κάνει χρήση όποτε κρίνει ότι θίγονται τα συμφέροντά της του δικαιώματος που της παρέχει η ως άνω Σύμβαση.
    Αυτή είναι η χείριστη μορφή υποθήκης, διότι, με την υπογραφή της Σύμβασης, οι πολίτες έπαψαν να απολαμβάνουν της προστασίας του Ελληνικού Συντάγματος, το οποίο, χωρίς καν να το γνωρίζουν, έχει αντικατασταθεί από το Γερμανικό Σύνταγμα, που διέπει τη λειτουργία των Γερμανικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
    Όλες οι μέχρι σήμερα Κυβερνήσεις υπέχουν σοβαρές ευθύνες, γιατί όχι μόνο δεν φρόντισαν να πληροφορήσουν σχετικά τους κατοίκους της Χώρας αλλά και γιατί δεν επιδίωξαν την απάλειψη του εν λόγω όρου.
    Σε κάθε περίπτωση, τα Μνημόνια αποτέλεσαν το ”όχημα” για τη μετατροπή ενός χρέους, προς Ιδιωτικούς Οίκους διαχείρισης κεφαλαίων, που θα μπορούσε κάλλιστα να μην έχει αποπληρωθεί, σε οφειλή προς τους υπηκόους των Κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή ένα χρέος που δεν μας καθιστούσε υπόχρεους για την εξόφλησή του, αναγορεύτηκε από της Έλληνες Κυβερνώντες σε Πανευρωπαϊκή υποχρέωση.
    Οι μεθοδεύσεις αυτές σε σημαντικό βαθμό απ' ότι γνωρίζουμε έχουν γίνει γνωστές μέσω καταγγελιών, στην αρμόδια Οικονομική Εισαγγελία και κατά προέκταση στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, από 1-7-2014.
    Μέχρι στιγμής όμως δεν γνωρίζουμε αν έχει ληφθεί κάποια απόφαση, εκ μέρους τους ή αν υπήρξε κάποια παρέμβαση για αναζήτηση ποινικών και άλλων ευθυνών.
    Η ΟΚΕ θεωρεί ότι, η διερεύνηση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης, αποτελεί τον προπομπό για την ανάδειξη και την παρουσίαση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και σε όλα τα διεθνή φόρα, του ζωτικού αυτού ζητήματος για την Χώρα μας.
    Στο πλαίσιο αυτό, η Ομάδα μας έχει καταθέσει, από 30-6-16, σχετική Μηνυτήρια Αναφορά στην Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς, που χρεώθηκε στον Εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο, τον οποίο ο Πρόεδρος της ΟΚΕ, Βασίλης Αναστασόπουλος έχει ζητήσει δύο φορές να συναντήσει, προκειμένου να του παρουσιάσει λεπτομερώς τις πραγματικές διαστάσεις του όλου προβλήματος, μέχρι στιγμής όμως η Εισαγγελία δεν έχει αποφανθεί επί της Μηνύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!! ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΙΓΟΨΗΝΟΝΤΑΙ!!!!ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΟΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑγΟΣ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ,ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ,ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ"!!!!ΡΕ ΟΥΣΤ......ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΟΥΤΕ 50 ΑΤΟΜΑ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ;;;ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!! ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!! ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ 0,5% ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα διάφορα ζαρζαβατικά και το αγγούρι βάλτο στον πάτο σου ρε μαλακομπούκωμα που θα απειλήσεις. ΒΡΩΜΙΑΡΗ αν σου βαστάει έλα να "κουνηθείς" την Δευτέρα τριμάλακα.
      Και μην ξεχνάς το αγγούρι στον πάτο σου να το κρύψεις, που είναι και συνηθισμένος.

      Διαγραφή
  5. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ
    1111!!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!!!!!!!!!!!! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. << ΣΕΙΣΜΟΣ >>...ΚΟΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...!!!υποψηφια βουλευτηs του ΛΑΟΣ!
    hellasforce.com/2017/06/24/
    Συνελληφθη υποψηφια βουλευτηs του<< Χερι-χερι >>απο τα Δωδεκανησα ωs υπευθυνη λεσχηs-καζινο με ναρκωτικα!
    rodospress.gr/index.php/2014-07-25-00-36-25/2014-07-25-00-36-33/22018-synelifthi-vouleftis-tou-xeri-xeri-
    Αναζητειται 64χρονοs πρωηνβουλευτηs του ΛΑ.Ο.Σ για παραβαση του νομου περι οπλων!kathimerini.gr/30831/
    Συνεληφθη ο πολιτευτηs του Λα.Ο.Σ..Σπυροs Σταματοπουλοs για...
    jungle-report.blogspot.gr/2010/12/blog-post_20.html
    << Ξεκαρδιστικη >>Εξηγηση Καρατζαφερη για την πολιτικη του...κατρακυλα και ΣΥΝΤΡΙΒ'Η...!!!
    << Μαπαs βγηκε στο σεργιανι για να βρει κανενα...Ντενεκε...!!!
    Οταν εχειs στο DNA σου το<< βιωμα >>του κλοουν δεν μπορειs να το αποχωρθισθειs...!!!
    Τι ΕΛΕΓΕ Ο<< ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ >>ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και<>ΤΟΥ(Δ.Ν.Τ)...
    << Ο ΜΕΓΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣ >>ΩΣ..<< ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΤΣΟΝΤΑ >>ΠΑΣΟΚ...!!!
    politikosafari.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3080.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή