Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΤΗ ΒΙΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΘΗΝΑΣ!

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ 30ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ 
Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού γυναίκας, ηλικίας...

30 χρόνων από 38χρονο άνδρα που προσποιήθηκε τον φίλο του συζύγου της.
Ο δράστης, είναι σεσημασμένος και με θητεία στις φυλακές για άλλα αδικήματα, έσυρε την άτυχη γυναίκα στο εσωτερικό του διαμερίσματος της μόλις άνοιξε την πόρτα και τη βίασε μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού της.
Παρά το σοκ και το βάρος της κακοποίησης, η τραγική γυναίκα βρήκε το θάρρος να μεταβεί στο τμήμα ασφάλειας του Αγίου Παντελέημονα όπου έκανε την σχετική καταγγελία.
Από φωτογραφείες δραστών που τις έδειξαν οι αστυνομικοί αναγνώρισε με βεβαιότητα τον βιαστή της. Στη συνέχεια πήγε σύμφωνα με τις οδηγίες των αστυνομικών στον ιατροδικαστή ο οποίος πιστοποίησε τον βιασμό της. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί της τοπικής ασφάλειας μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Άγιου Παντελεήμονα κατάφεραν μετά από επίμονη έρευνα και χρησιμοποιώντας κατάλληλα όλες τις πληροφορίες που είχαν στην διάθεση τους να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη και να στήσουν ενέδρα κάτω από το σπίτι του στην περιοχή των Κάτω Πατησίων.
Όταν ο δράστης επέστρεψε στην οικία του λίγο πριν από τις 9 το βράδυ οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν δίνοντας πραγματικά μάχη καθώς αντιστάθηκε σθεναρά για να αποφύγει την σύλληψη του. Τελικά οδηγήθηκε στην ασφάλεια οπού προσήλθε η παθούσα και τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Πηγή: Bloko, Newsbomb.gr 

1 σχόλιο:

  1. Αλβανός ό δράστης για όσους θέλουν να μάθουν.
    Άχ αυτοί οί Έλληνες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή