Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ: "ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΥΣΤΑ"! ΧΑΜΟΣ!!!

Το επεισόδιο, όπως μας μεταφέρεται είναι χθεσινό. Έλαβε χώρα στις 11.00 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια. Ελληνίδα  περπατούσε και πήγε προς ένα περίπτερο για να αγοράσει κάτι από αυτό. Την πλησίασαν...
δύο ισλαμιστές και της έκαναν παρατήρηση επειδή φορούσε φούστα μέχρι το γόνατο και μπλούζα καλοκαιρινή που άφηνε έκθετους τους ώμους της!!! Της είπαν, σε σπαστά ελληνικά, να μην ξαναφορέσει φούστα τόσο...κοντή, αλλά μέχρι χαμηλά στα πόδια και να φοράει μπλούζα κλειστή μέχρι επάνω στον λαιμό της!

Ευτυχώς, όπως μας είπαν, τους δύο ισλαμιστές άκουσαν και είδαν δύο Έλληνες, ο ένας δε από αυτούς, οργισμένος έπιασε από τον λαιμό τον έναν ισλαμιστή και τους είπε να εξαφανιστούν!

Το επεισόδιο δείχνει πού πάει η κατάσταση. Δεν έχει κανείς παρά να κατέβει στο κέντρο. Οι ισλαμιστές ελέγχουν σχεδόν κάθε γωνία και κάθε στενό! Φοβάσαι να περπατήσεις μόνος σου. Και μάλιστα μέρα-μεσημέρι.

25 σχόλια:

  1. Mπράβο στα παλληκάρια μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως . Ισλαμοφασίστες από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν ελέγχουν το κέντρο της Αθήνας και με την ανοχή της κατοχικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κάνουν ότι θέλουν . Είναι απαράδεκτο οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ να επιβάλουν στην χώρα μας τα δικά τους ήθη και έθιμα χωρίς να αντιδράσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλοί είναι αυτοί που αποφεύγουν να κατέβουν στην Αθήνα γιατί φοβούνται . Η Ομόνοια είναι γκέτο εγκληματικών στοιχείων και ακραίων ισλαμιστών . Δεν είναι μακριά η ημέρα εκείνη που θα αιματοκυλήσουν και την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο στα παλικαρια και απο μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξύλο αλύπητο σε όσους λαθροπίθηκους πάνε να κάνουν "μαγκιές" σε Έλληνες και κυρίως σε Ελληνίδες!
    Ξύλο για νοσοκομείο και να τους αφήνουμε ζωντανούς για να περιγράφουν στους ομοεθνείς τους τις κατραπακιές που εισπράξανε και για ποιους λόγους.
    Για τους μεταξύ τους καβγάδες αδιαφορώ, ας βγάλουν τα μάτια τους όσο θέλουν, ας ψοφήσουν, στα αρ@@@@μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΚΕΦΤΌΜΑΣΤΕ

      Διαγραφή
    2. αυτα ειναι φασιστικα πραγματα χαχαχαχαχαχαχαχαχ καταλαβε φυσικα οτι τρολαρω χαχαχαχ

      Διαγραφή
  7. Αναλογισθήκατε ποιο θα είναι το μέλλον αυτής της χώρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' ένα κράτος που κυβερνάει η μασονία, όλα αυτά είναι αναμενόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aυτα κανουν τα παραμαγαζα του ΣΥΡΙΖΑ, ΜΚΟ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕΣ που πληρωνονται με το κεφαλι...ΚΕΕΡΦΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΕΚ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ...ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ "ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΦΡΑΧΤΕΣ" κλπ παπαριες???...ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΡΡΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4-5 ΕΚΑΤ/ΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 15 ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 65 ΕΚΑΤ/ΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ BREXIT ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι λαοί δεν καταλαβαίνουν ότι η παγκοσμιοποίηση τους οδηγεί στην εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά της έκαναν. Να ντύνεται πιο φρόνιμα, έχουμε και ''επισκέπτες''.

    Οι γυναίκες κατα κόρον ψηφίζουν αριστερά και φιλελευθερισμό. Ο,τι σπέρνεις, θερίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..

      Διαγραφή
    2. 5.08 το σχόλιο σου είναι απαράδεκτο . Δεν τους ενδιαφέρει το ντύσιμο . Σκοτώνουν και ΒΙΑΖΟΥΝ σαν ΚΤΗΝΗ . Στην Αγγλία σκότωσαν δεκάδες μικρά παιδιά . Όταν πάρουν εντολή θα σφάξουν όποιον βρουν μπροστά τους . ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ . ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ . ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ .

      Διαγραφή
    3. Ορθος λεει ο ανώνυμος καμια δουλεια δεν εχουν να διαμαρτυρονται οι γυναικες που κατα την συντριπτικη πλειοψηφια τους ψηφιζουν διεθνιστες εγκληματιες που βαζουν εντος της χωρας εκατομμυρια εισβολεις,

      Διαγραφή
    4. Τους έβγαλες αθώους τους λαθρο εισβολείς .

      Διαγραφή
    5. Νομίζω ότι ο 5:08 μ.μ. απλώς σαρκάζει μια πραγματικότητα. Τάσσεται σαφώς εναντίον της πολιτικής της αριστεράς και του φιλελευθερισμού.

      Διαγραφή
  14. ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΚΡΑΤΟΣ.ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΛΩ,ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΜΙΑ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Καιροί είναι Σκοτεινοί και δύσκολοι . Οι ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΛΕΙΣ θα λεηλατήσουν την χώρα από άκρη σε άκρη . Θα την κάψουν σε όλη την Επικράτεια . Ένας είναι ο ΕΧΘΡΟΣ σήμερα που απειλεί να εξαφανίσει το Ελληνικό Γένος . Ένας και είναι ο χειρότερος όλων . Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ . ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ -ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΤΑΡCIA , ANTIFA MOSAD ΚΑΙ CIA - Προετοιμάζουν το έδαφος για την κυριαρχία των ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ τηε Νέας Τάξης Πραγμάτων . Εχθρός της Ελλάδος είναι οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κομμουνιστές . Η λαομίσητη συμμορία καθαρμάτων και κόκκινων φασιστών δεν θα ησυχάσει εάν δεν ξεριζώσει την Ελλάδα από τον χάρτη της Μεσογείου . Μαύρα Κοράκια με νύχια γαμψά , ύαινες και τσακάλια τρώνε τις σάρκες μας κάθε μέρα . Οι κομμουνιστές απόγονοι του Πήλιου Γούση και του Σουλεημάν Πασά γκρεμίζουν εκκλησίες , καμπαναριά , σχολεία , Νοσοκομεία και Ιερούς Τόπους των Ελλήνων . Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός ΕΦΙΑΛΤΗ χωρίς ιστορικό προηγούμενο . Ισοπέδωσαν την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια . Ζούμε στην εποχή της απόλυτης προδοσίας και εθνομιδενισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τηλέφωνησα στο τμήμα Ομονοίας. Θέλουν ΕΓΓΡΑΦΕΣ καταγγελίες για να δράσουν. Εγώ θα την κάνω. Τα υπόλοιπα είναι λόγια που τα γράφουμε συνεχώς και έχουμε βαρεθεί να τα διαβάζουμε. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Δεν απαντάω σε επιθετικά σχόλια. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα. Ευχαριστώ και καλή μέρα σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας γράψει κάποιος το τηλ. του Α.Τ Ομονοίας και ας πάρουμε τηλ. να κάνουμε επώνυμη καταγγελία για όσα θλιβερά συμβαίνουν γύρω από την Ομόνοια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή