Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΥΤΟΣ: "ΘΑ ΣΕΡΝΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ, ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"!

Δημοσιογραφική επιμέλεια – Βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Η χθεσινή συζήτησή μου με τον Βαγγέλη Γούτο ήταν συζήτηση για πολύ...

γερά νεύρα. Δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσει κανείς τον χειμαρρώδη λόγο αυτού του ανθρώπου που, κατά μια περίεργη τύχη ή συγκυρία, έπεσε στον λάκκο με τα φίδια, όπως λέει, και βγήκε ζωντανός! Δεν ξέρω αν θυμάστε την πρώτη συζήτηση που είχα μαζί του τον Οκτώβριο του 2014. Αν όχι, σας την υπενθυμίζω :

Ήταν τότε που, για να είμαι ειλικρινής, μολονότι τον άκουσα με προσοχή, δεν πήρα τοις μετρητοίς τον όρκο του πως θα τελειώσει με τα ίδια του τα χέρια τους δωσίλογους πολιτικούς που πούλησαν τη χώρα!

Και ήρθε ξαφνικά χθες το μεσημέρι στο γραφείο μου, μετά από απουσία τριών ετών, για να μιλήσει και πάλι μπροστά στον φακό της βιντεοκάμερας, με ονόματα και αριθμούς, και να με αφήσει άναυδο!

Για τί και για ποιον δεν μου μίλησε χθες ο βαγγέλης Γούτος. Για όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, μου μίλησε, που έδωσαν γη και ύδωρ σε μια γερμανική… εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και ξεπούλησαν τη χώρα. Με ονόματα για τους άμεσα εμπλεκόμενους σ’αυτή την προδοσία.

Μου μίλησε για το αεροδρόμιο του Ελληνικού και τις ενέργειες που έχει κάνει προκειμένου να κατοχυρώσει την αγορά και αξιοποίησή του, με απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπέρ της εταιρείας που εκπροσωπεί.
«Το πήραμε το Ελληνικό με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2012/2262 INI», λέει. «Ήρθε το τέλος τους!», συνέχισε. «H εδαφική ακεραιότητα και η ανεξαρτησία της Ελλάδας μεταβιβάστηκε στις 8 Μαίου του 2010 σε μια ΕΠΕ, η οποία είναι γερμανική, και αυτή η ΕΠΕ είναι το κράτος της Γερμανίας! Η Γερμανία δεν έχει Σύνταγμα!».
«Μια στιγμή, γιατί αυτό που λες είναι βαρύ. Πού το στηρίζεις; Πώς αποδεικνύεται ότι η Γερμανία δεν είναι κράτος αλλά ΕΠΕ;», τον ρώτησα.
«Αν βάλεις στο Google το HRB 51411 θα σε βγάλει στην ΕΠΕ στην οποία αναφέρομαι. Μια Ε.Π.Ε. είναι η Γερμανία που έχει βάλει στο χέρι ολόκληρη την Ευρώπη! Διάδοχος ναζιστικών συμφερόντων του 1940 είναι η Γερμανία! Μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου δεν έκαναν ποτέ Σύνταγμα, για τους δικούς τους λόγους, εις βάρος του γερμανικού λαού! Ποια είναι η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε που γυρνάει με ένα καρότσι και εκπροσωπεί την Ευρώπη; Αυτό που έχει γίνει είναι πρωτόγνωρο στην παγκόσμια ιστορία! Έχουμε μια ΕΠΕ, δηλαδή ο Σόϊμπλε και η Μέρκελ εκπροσωπούν μια ΕΠΕ, και έχουν διπλωματική ασυλία!
Το 2002 τα κράτη εκχώρησαν τα συνταγματικά τους δικαιώματα για να εκδίδει το νόμισμα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η ΕΠΕ τί εκχώρησε; Tα ευρωπαϊκά κράτη τα εξαγόρασε μια γερμανική ΕΠΕ, δηλαδή καβάλησε η Γερμανία όλη την Ευρώπη μέσω μιας ΕΠΕ, χωρίς να έχει Σύνταγμα, και οι δικοί μας στις 8.5 του 2010 εισέφεραν την Ελλάδα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ σε ένα νομικό πρόσωπο ως θυγατρική της ΕΠΕ! Δηλαδή, μετά τις 8.5 του 2010 έχουμε διασυνοριακή απορρόφηση κράτους του ΝΑΤΟ!».
«Δεν έχουν βγει προς τα έξω αυτά Βαγγέλη. Εγώ τα ακούω σαν επιστημονική φαντασία!».
«Σου μιλάω με την ιδιότητα του αμερικάνου πολίτη. Μετά τις 21.4 του 2016 αντιστρέψαμε την προσφορά του 2011 σε δολλάριο Αμερικής, που είχε κάνει η «ΓΟΥΤΟΣ» σε Ελβετικό φράγκο για το αεροδρόμιο του Ελληνικού, γιατί το 2011 προσφέραμε στην Ευρώπη 31 δισεκατομμύρια εκατό χιλιάδες ευρώ. Κάναμε επιθετική εξαγορά στο νούμερο 2012/2262 INI
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A7-2013-0089+0+DOC+XML+V0//EN
Με ψήφο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2013 αγοράσαμε το αεροδρόμιο του Ελληνικού. Μετά τις 21.4 του 2016 ήρθε η Αμερική και αντασφάλισε την προσφορα της «ΓΟΥΤΟΣ» με 82 δισεκατομμύρια δολλάρια με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2011«.
«Μα δεν γίνεται κουβέντα γι’ αυτό στα μ.μ.ε.», του απάντησα. «Όλοι μιλούν για την «Lamda Development» του Ομίλου Λάτση, που αγόρασε το Ελληνικό, και για τα έργα τα οποία οσονούπω θα ξεκινήσουν. Το ίδιο κάνει και ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. Ακόμη και τώρα που μιλάμε στο skai.gr έχει δημοσιευτεί άρθρο στο οποίο αναφέρεται ότι υπεγράφη η συμφωνία της «Ελληνικόν Α.Ε.», του Υπουργείου Πολιτισμού και της «Lamda Development», η οποία αφορά στον τρόπο ανάδειξης και προστασίας των αρχαιοτήτων που βρίσκονται στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού».
«Κάνε λίγη υπομονή και θα ακούσεις σε λίγο τις καμπάνες», απάντησε χαμογελώντας με νόημα ο Βαγγέλης Γούτος. «Οσα σου λέω είναι κατατεθιμένα σε διεθνή δημόσια δικόγραφα, σε διεθνή διαδικασία διεθνούς εμπορικού δικαίου, που είναι σε εκκρεμές στάδιο, γιατί η Γερμανία ευθύνεται για απάτη κατά των δικαστικών Αρχών επειδή απέκρυψε το αίτημα ετεροδικίας του γερμανικού νομικού προσώπου να εκδικαστεί η υπόθεση μέσα στη Γερμανία. Γιατί όταν κάνω δεύτερη διασυνοριακή προσφορά το 2014, υπεύθυνο είναι το κράτος έκδοσης που εκδίδει τους τίτλους για να αγοραστεί το ακίνητο στην Ελλάδα. Δηλαδή έχουμε στις 11.10 του 2011 υπεύθυνη την Τράπεζα της Ελλάδος, και στις 26.2 του 2014 έχουμε υπεύθυνη την Bundesbank Γερμανίας…
…Το 2002 κανένα κράτος δεν εκχώρησε το δικαίωμα να μην εκδίδει νόμισμα εάν έχει δικό του πλούτο. Πλούτος είναι ό,τι εμπίπτει στο Δημόσιο Δίκαιο. Το χρέος είναι διεθνούς ιδιωτικού δικαίου. Η σύμβαση που υπεγράφη στις 8.5 του 2010, όπου παραβίασε η Γερμανία την Συνθήκη της Βιέννης. Ήρθαν τα υπόλοιπα κράτη της ευρωζώνης και εκχώρησαν την ελληνική εδαφική ακεραιότητα, αέρα, γη και θάλασσα, χωρίς να συμβάλλεται η Ελλάδα, με την σύμφωνη γνώμη των εταίρων, εταίρες, πουτάνες τις λέω εγώ, του Eurogroup και εκχώρησαν την ελληνική επικράτεια και την ιδιωτική περιουσία σε νομικό πρόσωπο που ήταν γερμανική θυγατρική εταιρεία!
…Και τί πάει, το άλλο το γελοίο το νούμερο, ο Μητσοτάκης, να κάνει στη Γερμανία; Να μιλήσει μ’ αυτόν που χάρισε στον πατέρα του μια mercedes; Στην Ελλάδα μιλάνε για την πολιτική πορεία ενός ανθρώπου και ξεχνούν την οικονομική. Φρόντισε να μάθεις πού είναι χωμένος ο Κοπελούζος, γιατί δεν κάνει ισολογισμό η ἙΛΠΙΔΑ» της Βαρδινογιάννη και ποιος διόρισε τον Παυλόπουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Τσίπρας τον διόρισε ή ο Βαρδινογιάννης;«.
Αυτά και άλλα πολλά μου είπε ο Βαγγέλης Γούτος που θα αφήσουν άφωνους, όσους δουν το βίντεο που ακολουθεί, όπως άφησαν άφωνο και εμένα! Δεν γνωρίζω, βεβαίως, αν ευσταθούν όσα μου είπε, γι’ αυτό και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Αν δεν ευσταθούν και είναι προϊόντα μυθοπλασίας, θα μιλάμε για έναν άνθρωπο που η κρίση τάραξε το μυαλό του. Αν όμως ευσταθούν;. Μήπως η επανάσταση άρχισε εκεί που δεν την περιμέναμε;

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξής του και ανακυκλώστε το γιατί δεν ξέρω πόσο θα παραμείνει στον αέρα τού YouTube…
www.ribandsea.com, paradrasi.gr

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ !!!!!! ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΆΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εκλογές που γίνονται κάθε τόσο μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ο λαός κυβερνιέται από ελληνικές κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άστο...σε πρόλαβε "άλλος" Κε Γούτο!!!
    Ο Σόϊμπλε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή