Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

O Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης H. E. Marwan  Toubassi επισκέφθηκε τη Δευτέρα 19/6 το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο  στο Δημαρχείο της πόλης.
Στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Πρέσβης...

ενημέρωσε το Δήμαρχο για θέματα σχετικά με το Παλαιστινιακό ζήτημα, τον ευχαρίστησε για την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό και τον προσκάλεσε στην πολιτιστική μουσική βραδιά με την Ορχήστρα νέων του Εθνικού Μουσικού Ωδείου Edward Said «Banat al-Quds /Κόρες της Ιερουσαλήμ»  από την Παλαιστίνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα. 
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του εξέφρασε την  αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών της Αγίας Παρασκευής στο δίκαιο αγώνα της Παλαιστίνης και του λαού της και ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την επίσκεψη του, την πρόσκληση  και τη συζήτηση.
Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης  η διοργάνωση κοινής πολιτιστικής εκδήλωσης τον Σεπτέμβριο στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και η πιθανότητα αδελφοποίησης με πόλη της Παλαιστίνης.
palaistini synavlia

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΣΣΟΡΥΠΑΝΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΩΝ ΜΚΟ, ΚΕΕΡΦΑ, ΑΝΤαΡΣΥΑ, ΣΕΚ κλπ...ΕΙΔΙΚΑ στη ΣΤΑΣΗ αρχες ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ το εχουνε τερματισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή