Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΑΦΟΥ Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΚΑΝΕ "ΚΛΥΣΜΑ" ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑ-ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ!

Έχετε ξαναδεί τέτοιους μα@@@ες πολικούς στην Ελλάδα; Ο Ερντογάν...

που προκαλεί και καθυβρίζει την Ορθοδοξία και τους Έλληνες, τον υποδεχόμαστε αυτόν ή τον Γιλντιρίμ προ 2-3 ημερών, με τον Τσίπρα να χαριεντίζεται μαζί του και αμέσως μετά ο Ερντογάν ξανα-βεβηλώνει το σύμβολο της Ορθοδοξίας μετατρέποντας σε τζαμί την Αγιά Σοφιά, με τους ιμάμηδες να ψέλνουν εντός του Ναού!
Το ρεπορτάζ από τη "Δημοκρατία" αναφέρει:
Κάθε Ιούνιο ο Ταγίπ Ερντογάν έχει βάλει σκοπό να ασελγεί σε βάρος της Αγιάς Σοφιάς, την οποία μετατρέπει σε τζαμί για τις ανάγκες τηλεοπτικών σόου ευρείας κατανάλωσης.
Όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, το πρακτορείο Anadolu και η εφημερίδα «AKSAM», εκπομπή της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TRT επρόκειτο να ξεκινήσει από αργά χθες το βράδυ να μεταδίδεται ζωντανά από την Αγία Σοφία, μέσω του τουρκικού κρατικού δικτύου, και έχει τον τίτλο "Αγία Σοφία – Η ώρα της αφθονίας".
Μάλιστα, σύμφωνα με τη Δημοκρατία, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές είναι αφιερωμένη στη "Νύχτα της Αποκάλυψης του Κορανίου".
Έντονη αναμένεται τις επόμενες ώρες η αντίδραση της Αθήνας, ενώ και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, στη συνάντησή του με τον γενικό διευθυντή της UNESCO για θέματα Πολιτισμού κ. Μπανταρίν, σχεδιάζει να τονίσει την "επαναλαμβανόμενη ασέβεια" της Άγκυρας στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, όπως είναι ο ναός της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη.
Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι τον Ιούνιο το ιερό σύμβολο του χριστιανισμού, μετατράπηκε σε τζαμί για 30 ημέρες. Σύμφωνα με το περσινό "τελετουργικό" που είχε τον τίτλο "Αγία Σοφία-Χρόνια Ευλογίας", ένας ιμάμης διάβαζε κάθε ημέρα το Κοράνιο και το κανάλι TRT κάλυπτε τις μεταδόσεις, που κράτησαν όλη τη διάρκεια του Ραμαζανιού (6/6-5/7).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου