Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΙΔΟΥ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ, Η ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΕΙ GAY ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ!

Ιδού ποιοί είστε Βίλντερς! Θα μας μιλήσεις εσύ για το πού τρώνε οι Έλληνες τα λεφτά; Δεν είναι δικά σας μούτρο. Δες ποιοι είστε οι Ολλανδοί: 

Πώς η Ολλανδία νομιμοποιεί την παιδεραστία

Πριν από ένα χρόνο περίπου, η ένωση Martijn, η ήδη διαβόητη οργάνωση...

των Ολλανδών παιδεραστών, τέθηκε εκτός νόμου με δικαστική απόφαση. Εφέτος όμως, η Martijn δικαιώθηκε: Το εφετείο της περιφέρειας Αρνχεμ-Λεεουβάρντεν, απεφάνθη ότι η Martijn πρεσβεύει μεν αντιλήψεις που αντίκεινται στα χρηστά ήθη της ολλανδικής κοινωνίας, αλλά δεν αποτελεί άμεση απειλή για την ασφάλειά της. Επομένως, η διαταγή για την άμεση διάλυσή της αναιρείται, κάτι που επιτρέπει αυτομάτως στα μέλη της να εξακολουθήσουν το «διαφωτιστικό» τους έργο.

Παρόλο που η κατακραυγή εναντίον τους φτάνει στα όρια της αυτοδικίας από απλούς πολίτες, τα πρωτοπαλίκαρα της Martijn τυπικά δικαιούνται να κηρύττουν την απελευθέρωση των σεξουαλικών σχέσεων ανάμεσα σε ενηλίκους και παιδιά -με ένα, τυπικό μάλλον, ελάχιστο όριο ηλικίας τα 12 έτη.

Ασχέτως εάν ο πρόεδρός της, Αντ φαν ντεν Μπεργκ είναι στη φυλακή για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, η υπόληψη της Martijn αποκαταστάθηκε από την ολλανδική δικαιοσύνη. Το βασικό επιχείρημα των εφετών που ανέτρεψαν την πρωτόδικη απόφαση εις βάρος της παιδοφιλικής οργάνωσης, ήταν ότι «η ολλανδική κοινωνία είναι σε θέση να προστατεύσει τον εαυτό της από κινδύνους όπως η παιδεραστία».

Ωστόσο, το τι μπορεί να κάνει η ολλανδική κοινωνία δεν φαίνεται μόνο από την ευνοϊκή στάση ενός δικαστηρίου απέναντι στη Martijn αλλά και από τα στοιχεία που δημοσιεύει το Ολλανδικό Ινστιτούτο Νεότητας: Σύμφωνα με τη μελέτη ΝPM-2005 τα κακοποιημένα παιδιά ηλικίας 0-18 ετών υπολογίζονται σε 107.200. Ο αριθμός αφορά, προφανώς, στο έτος 2005 όταν και διενεργήθηκε η συγκεκριμένη έρευνα στο σύνολο της χώρας, όμως πρόσφατα στοιχεία που παρουσιάζει ο ίδιος φορέας μαρτυρούν ότι οι καταγγελίες για ενδεχόμενη κακοποίηση παιδιών έχουν αυξηθεί κατά 75% τα τελευταία χρόνια. Το Ολλανδικό Ινστιτούτο Νεότητας παραδέχεται με λύπη του επίσης ότι το ποσοστό των παιδιών που χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης είναι υψηλότερο στην Ολλανδία από πολλές άλλες χώρες του ΟΟΣΑ.

χιλιάδες παιδιά είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης 
Κόλαφο για την Καθολική Εκκλησία της Ολλανδίας αποτελεί η πολυαναμενόμενη έκθεση ανεξάρτητης επιτροπής που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και στην οποία διαπιστώνεται ότι χιλιάδες παιδιά είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από καθολικούς ιερείς. Οι συντάκτες της έκθεσης υπολογίζουν τα θύματα ανάμεσα σε δέκα και είκοσι χιλιάδες από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και μετά. Επικεφαλής της επιτροπής, ο οποίος και παρουσίασε την έκθεση, είναι ο πρώην υπουργός Βιμ Ντέετμαν (φωτογραφία). Ο ολλανδός αρχιεπίσκοπος ζήτησε από τα θύματα να δεχθούν την ειλικρινή του συγγνώμη.

http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4680913 

Την απόφαση της να αποδέχεται ομοφυλόφιλους ιερείς, πνευματικούς και πρεσβυτέρους ανακοίνωσε μία προτεσταντική εκκλησία στην Ολλανδίας, όπως γράφει σήμερα η ολλανδική εφημερίδα “Trouw”.
Πρόκειται για την «Εκκλησία της Ιερουσαλήμ», μία από τις πολλές προτεσταντικές εκκλησίες της χώρας, η οποία έχει την έδρα της στην Ουτρέχτη, στην κεντρική Ολλανδία και έχει λάβει τη σχετική απόφαση εδώ και ένα χρόνο, χωρίς όμως να τη δημοσιοποιήσει.

«Εάν δύο άνδρες ή δύο γυναίκες συζούν με πίστη αγαπώντας ο ένας τον άλλο, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα σε αυτό», δήλωσε ο ιερέας Μαρκ Γιάνσενς στην εφημερίδα.
Η Εκκλησία, η οποία υπολογίζεται ότι έχει περίπου 32.000 πιστούς, αποφάσισε να επιτρέψει σε ομοφυλόφιλους να υπηρετούν ως κληρικοί αφότου ένας από τους ιερείς της, ο Ρούαρντ Γκανζεβοορτ, ξεκίνησε μία ανοιχτή ομοφυλοφιλική σχέση το 2005 και αποπέμφθηκε.
(Πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ), http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=59390

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου