Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ "ΑΦΟΡΙΖΕΙ" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: "ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ Ο,ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ, Ο,ΤΙ ΙΕΡΟ, Ο,ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ! ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ"!

Στο στόχαστρο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας και με αφορμή την έλευση του Τούρκου πρωθυπουργού στην Ελλάδα και την πρόσφατη συμφωνία με τους εταίρους τονίζει πως «ξεπουλά» τα πάντα...


Επιπροσθέτως, αναφέρεται και στο ζήτημα της Θράκης και της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει ο Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Διαβάστε τι αναφέρει σε ανάρτηση στο προσωπική του ιστολόγιο…
ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ!
Αντάλλαγμα;
Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ και ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΏ!
__________Με δόξα και τιμή, δυστυχώς, υποδεχόμεθα σήμερα τον κ. Γκιλντιρίμ, τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας, δηλ. ένα εκπρόσωπο της Χώρας, η οποία κάθε μέρα μας παρενοχλεί στρατιωτικά, παραβιάζει τα σύνορα μας, τα εναέρια και τα θαλάσσια, ενώ συγχρόνως δηλητηριάζει εθνικοθρησκευτικά και υπονομεύει την ενότητα του πληθυσμοού της Ελληνικής Θράκης!
______Ο Τούρκος Πρωθυπουργός ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στην Ελλάδα μας γιά να αυξήσει τις αγαπητικές σχέσεις των δύο Χωρών!
Έρχεται για να υπονομεύσει την εθνική μας ακεραιότητα!
‘Ερχεται, για να κατακτήσει την Χώρα μας με όπλο τις διπλωματικές σχέσεις και με Συνεργούς αυτούς τους άθεους και απάτριδες, τους αριστερούς, που -δυστυχώς- μας κυβερνούν με τον τίτλο «Πρώτη φορά Αριστερά»!
_______Ο Πρωθυπουργός μας κ. Τσίπρας αδιάντροπα ξεπουλάει ό,τι εθνικό, ό,τι ιερό, ό,τι ιστορικό, δηλ. ό,τι έχει κατακτηθεί με αίμα, μόνο και μόνο για να διατηρηθεί στην Εξουσία!
Πάει το αεροδρόμιο, πάει ο εναέριος διάδρομος, πάνε οι μεγάλοι παραγωγικοί Οργανισμοί, όπως η Δ.Ε.Η. κλπ., πάει η ΕΡΓΟΣΕ, πάει…..πάει….πάει…
Τι να πρωτοαναφέρω και τι να παραλείψω;
_______Ο Πρωθυπουργός, που προεκλογικά έδειχνε μια -υποκριτική τώρα πιά- λεβεντιά, τα πουλάει όλα, μά όλα!
Βολεύτηκε ο ίδιος, βόλεψε τους δικούς του, ακόμη και την γυναίκα του διώρισε στο Πολυτεχνείο και τώρα…..κοιμάται ήσυχος!
«Άσε τα κορόϊδα, τον ελληνικό Λαό, νά κοιμούνται», λέει στον εαυτό του!
«Δεν καταλαβαίνουν τίποτα»!
_______Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω φωτογραφία!
βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 18.06.2017
_______Σας ερωτώ: αυτή η έκφραση είναι έκφραση του προσώπου Πρωθυπουργού μιάς ένδοξης Χώρας; Εκφράζει άραγε την εθνική μας ταυτότητα, την εθνική μας υπερηφάνεια;
Ο ξένος παράγων τον έχει σφικταγκαλιασμένο από τον λαιμό, δηλ. τον πνίγει…., και ο κ. Τσίπρας το ……απολαμβάνει!
Κλείνει τά μάτια καί ….ονειρεύεται!
ΑΙΣΧΟΣ!
Ως Έλλην πολίτης ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!
________Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, έπειτα από τις επίσημες σχέσεις και εκδηλώσεις στην Αθήνα, θα μεταβεί στην Θράκη ως απλός Τούρκος Πολίτης!!! Δηλ. εκεί ψηλά στη Θράκη, την οποία η Τουρκία με επιμονή διεκδικεί, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ από παράγοντες του Ελληνικού Κράτους!
Θα κινείται μόνος και ανεξέλεγκτος, έτσι όμως θα μπορεί να υπονομεύσει τήν ενότητα του πληθυσμού, θα δώσει φτερά στους υποτιθέμενους δικούς του-Τούρκους-πολίτες της Θράκης, θα διχάσει και «εν δυνάμει» θα καθυποτάξει την Θράκη!
 Έπειτα από λίγο καιρό τελικά ο Σουλτάνος κ. Ερντογκάν θα προβάλει στο προσκήνιο και θα απαιτήσει την προσάρτιση της Θράκης στην Τουρκία, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα από τά «ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ» του Πρωθυπουργού του!
Έλληνες Αδελφοί μου,
______Διερωτώμαι στην Ελλάδα τώρα πιά δεν υπάρχουν Έλληνες;
Δεν βλέπουν την υπονόμευση της Χώρας;
Δεν αισθάνονται την προδοσία, που συντελείται σε όλους τους τομείς, τον οικονομικό, τον διπλωματικό, τον θρησκευτικό, τον εδαφικό, τον εθνικοπατριωτικό;
_______Γιατί δεν υπάρχουν φωνές;
Ακούσθηκε μόνο μία φωνή!
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων βροντοφώναξε:
«Η ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ»!
Μπράβο, Αδελφέ!
Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
_______Περιμένουμε και τις φωνές των υπολοίπων:
Του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας,
Της Ιεράς Συνόδου, της Εκκλησίας,
Των Αρχηγών των άλλων Πολιτικών Κομμάτων,
της Ακαδημίας Αθηνών,
Της Ηγεσίας του Στρατεύματος,
Των Επιστημονικών, πατριωτικών, επαγγελματικών κλπ Συλλόγων
Την φωνή ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
*****************
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ,
Να κοιμάσθε ήσυχοι! Το ξεπούλημα της Ελλάδος προχωράει ακάθεκτα!
Σε λίγο οι ΑΛΛΟΙ θα είναι τα αφεντικά μας Κι εμείς οι δουλοπάροικοι!
Ξένοι στο σπίτι μας!
Εργάτες στο χωράφι μας!
Τα τζαμιά θα δεσπόζουν καί οι Ορθόδοξοι Ναοί θα γκρεμίζωνται!
Η Ελληνοχριστιανική μας παράδοση θα είναι στον τάφο της λησμονιάς!
Άλλωστε, μας τα είπε τόσο καθαρά ο κ. Φίλης!
(βλ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 18.06.2017, σελ.12)
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ Αίγιον, 19.06 2017
greekhellenicaction1.blogspot.gr

14 σχόλια:

  1. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη Τετάρτη, στην συνάντηση Κοτζιά-Ντιμιτρόφ, ότι για να άρει η Αθήνα το βέτο στην ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει να υπάρξει οριστική λύση στην ονομασία. Αναμένεται το ταξίδι του Κοτζιά στα Σκόπια τον Αύγουστο, αλλά και του Γενς Στόλτενμπεργκ εντός του καλοκαιριού.
    Υπενθυμίζουμε και το άρθρο μας με τις δηλώσεις του Κρασιμίρ Ουζούνοφ, ο οποίος είχε δηλώσει: «Αν, λέμε, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς ή η κυβέρνηση Τσίπρα συμφωνήσει με κάποιο τρόπο με τα Σκόπια, ώστε να κληθεί υπό την προσωρινή ονομασία “πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας”, αυτό θα είναι και το τέλος της κυβέρνησης του Τσίπρα.
    »Από την άλλη πλευρά, πρέπει να γνωρίζουμε ότι εάν η κυβέρνηση του Ζάεφ, πάει τώρα στον ΟΗΕ με ένα διάβημα για να αλλάξει το όνομα της χώρας- αυτό θα είναι και το τέλος της κυβέρνησης Ζάεφ.
    »Ο Ζάεφ πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες είπε μασώντας τα λόγια του και κάτι άλλο.
    »Το πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό και σε κάθε περίπτωση αλλαγής της προσωρινής ονομασίας, αυτή θα γίνει με ένα δημοψήφισμα.
    »Δεν νομίζω ότι κάποιος θα μπορούσε να κερδίσει ένα δημοψήφισμα στα Σκόπια με μια πρόταση ενός άλλου ονόματος», δήλωσε ο Κρασιμίρ Ουζούνοφ.
    Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι πραγματικότητα ότι με την έλευση στην εξουσία του Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια η θεσμική κρίση έξυπνα καθάρισε, αλλά συγχρόνως έχει ανοίξει άλλη μία πόρτα- τα δέκα χρόνια πληγών και ανικανότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στυλιανίδης: «Δικαιώθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή με το βέτο »
    «Δικαιώθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή με το βέτο στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008», δηλώνει, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης, προσθέτοντας ότι «η θέση της Ελλάδας, όπως διαμορφώθηκε επί κυβέρνησης Καραμανλή, υπήρξε γόνιμη, σαφής και ρεαλιστική».
    Αναφερόμενος στο βέτο που πρόβαλε η τότε κυβέρνηση στο Βουκουρέστι ο κ. Στυλιανίδης υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση Καραμανλή τότε ανέλαβε μεγάλο πολιτικό κόστος διότι είχε το ανάστημα να βλέπει όχι τις επόμενες εκλογές αλλά τις επόμενες γενιές».
    Ακολουθεί η συνέντευξη του Ευρυπίδη Στυλιανίδη στην Ευτυχία Αδηλίνη για το ΑΠΕ-ΜΠΕ:
    Ερ. Κύριε Στυλιανίδη, τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μία κινητικότητα σχετικά με την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Πιστεύετε ότι ήλθε πλέον η ώρα για οριστική επίλυση;
    Απ. Η θέση της Ελλάδας, όπως διαμορφώθηκε επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, υπήρξε γόνιμη, σαφής και ρεαλιστική. Υποστηρίξαμε μια κοινώς αποδεκτή λύση για όλες τις χρήσεις (Erga Omnes) με τέτοιο γεωγραφικό προσδιορισμό, που δεν θα αμφισβητεί ιστορικά, πολιτιστικά και εθνοτικά την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και ξεκαθαρίσαμε ότι θα στηρίξουμε ποικιλοτρόπως τον ευρωατλαντικό προσανατολισμό της γείτονος, εφόσον εγκαταλείψει την προκλητική εθνικιστική της συμπεριφορά και ρητορική. Εύχομαι και ελπίζω η νέα κυβέρνηση της ΠΓΔΜ με τη στάση της να αποδείξει έμπρακτα ότι ενστερνίζεται αυτή την αντίληψη του αλληλοσεβασμού και της καλής γειτονίας.
    Ερ. Θεωρείτε ότι η Ελλάδα θα δικαιωθεί για το βέτο που πρόβαλε στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008, η κυβέρνηση Καραμανλή;
    Απ. Η θέση της εκάστοτε ελληνικής ηγεσίας κρίνεται πάντα όχι με όρους εκλογικούς αλλά με όρους ιστορίας. Υπ’ αυτήν την έννοια η θέση Καραμανλή δεν αναφέρονταν μόνο στους ψηφοφόρους της εποχής, αλλά κυρίως στους νεκρούς και τους αγέννητους Έλληνες. Η κυβέρνηση μας τότε ανέλαβε μεγάλο πολιτικό κόστος, διότι η ηγεσία μας είχε το ανάστημα να βλέπει όχι τις επόμενες εκλογές, αλλά τις επόμενες γενιές. Υπ’ αυτή την έννοια έχει ήδη δικαιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ .
    Η ΔΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλύτερους προδότες , ανθέλληνες και καθάρματα από τους κομμουνιστές δεν πρόκειται να ξαναβγάλει η χώρα . Η ξενόφερτη αριστερά είναι η κατάρα της Ελλάδος . Μόνο που πούλησαν σε ξένα συμφέροντα για 99 χρόνια την Ελλάδα πρέπει να δικαστούν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . θέλουν να μας κάνουν Βενεζουέλα και Βόρεια κομμουνιστική Κορέα . Έναν Υπερήφανο Λαό τον έκαναν ζητιάνο και επαίτη οι αλήτες σταλινοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ . Συγχαρητήρια Αμβρόσιε για τις Πατριωτικές σου Θέσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1924 . ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ................... Η Μακεδονία και θράκη είναι σε αναβρασμό και ζητούν αυτονόμηση από την Ελληνική φασιστική μπότα ....... Αν δεν συντρίψουμε τον Εθνικό φασιστικό ζυγό της ιμπεριαλιστικής Ελλάδος δεν θα γλυτώσουμε την καταπίεση που ασκούν οι Έλληνες φασίστες στον Λαό της Μακεδονίας Θράκης ......... ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ ........ ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ......... ΖΗΤΩ Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ........... Αυτά τα ΣΤΛΙΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ με την ανοχή όλων μας συνεχίζουν το άθλιο ξεπούλημα της Πατρίδος μας σε ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Αμβρόσιος έχει αταλάντευτες θέσεις πάνω στα δίκαια της Πατρίδος και πάνω στην Ορθόδοξη πίστη.
    Αντίθετα ο μακαριστός Χριστόδουλος άργησε κάπως να καταλάβει τα ολέθρια παιχνίδια που παίζει η Παγκοσμιοποίηση εις βάρος της Πατρίδος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1924 . ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ................... Η Μακεδονία και θράκη είναι σε αναβρασμό και ζητούν αυτονόμηση από την Ελληνική φασιστική μπότα ....... Αν δεν συντρίψουμε τον Εθνικό φασιστικό ζυγό της ιμπεριαλιστικής Ελλάδος δεν θα γλυτώσουμε την καταπίεση που ασκούν οι Έλληνες φασίστες στον Λαό της Μακεδονίας Θράκης ......... ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ ........ ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ......... ΖΗΤΩ Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ........... Αυτά τα ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ με την ανοχή όλων μας συνεχίζουν το άθλιο ξεπούλημα της Πατρίδος μας σε ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο τον πολεμάνε κάποιοι, γιατί τάσσεται σθεναρά υπέρ του Έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΠΡΑΤΤΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

      Διαγραφή
  9. Οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ Τσίπρας και Καμμένος έχουν πουλήσει την Θράκη στους Τούρκους . Αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες στην Βόρεια Ελλάδα δεν γίνονται σε κανένα μέρος του Κόσμου . Οι Τούρκοι οργανώνουν αποσχιστικό κίνημα και οργανώνουν χιλιάδες πράκτορες με σκοπό μια μέρα να αρπάξουν την Θράκη και το μισό Αιγαίο . Εδώ δυστυχώς ο κόσμος κοιμάται όρθιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ανεξαρτησία της Θράκης και της Μακεδονίας είναι μια δυσάρεστη και αμαρτωλή ιστορία. Ποιοι τη ζητούσαν;

    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

    Αριστεροί όλου του κόσμου ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ . Αφγανοί και Πακιστανοί στο κέντρο της Αθήνας έχουν ιδρύσει ισλαμική αστυνομία και εφαρμόζουν τον Νόμο της Σαρίας σε Έλληνες και ξένους χωρίς η ανθελληνική βρομο κυβέρνηση των ξεφτιλισμένων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ να αντιδράει . Έχουν ξυλοκοπήσει δεκάδες γυναίκες γιατί φορούσαν φούστα και γιατί δεν τηρούν τον ισλαμικό Νόμο . Η χώρα είναι ένα MPORDELO και σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους νεοέλληνες, εάν το κακό δεν χτυπήσει την πόρτα τους, δεν τους καίγεται καρφί.

      Διαγραφή
  12. Μια αποψη αμερόληπτη... αλλα και ουτε απο σουπερ ντουπερ θρησκόληπτο... αλλα ... μετά Χριστοδουλου εποχή...
    επιτελους συντελει και ενας ακομη ταγός ισάξιος...
    η εκκλησία πρεπει να αποβάλει ολους αυτους που σημερα διαλυουν και βυθίζουν στα εσχατα...την κοινωνια,
    να αποβληθούν τωρα και άμεσα ολα τα μιασματα...
    κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να ακολουθει τα ήθη και έθιμα της ελληνικής κοινωνιας και ορθοδοξίας...
    αποβάλλετε τους άμεσα... τωρα,
    ετσι για αν απελευθερωθούν και αυτοι οι άθεοι,
    απο το να παιζουν ανιαρό πολιτικο παιχνιδι...
    μην τους δέχεστε στην εκκλησια και οταν παρουσιάζονται να διακόπτεται η Θεία λειτουργια...
    ετσι και αλλιως,
    ολοι αυτοι παρευρίσκονται για χαβαλέ και αγοραπωλησια ψήφων !!!

    *** ενω μέσα στην κοινωνια κυκλοφορεί και η αποψη οτι οι τρις Μουσουλμανοι βουλευτες κρατούν την τύχη κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛΛ στα χερια τους... υπαχρει και αη αποψη μεσα στην ελληνικη κοινωνια ότι τελικα ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ εχει αιχμαλωτίσει την σημερινη ας υποθεσουμε κυβερνηση... και αυτο φαίνεται απο το ότι τελικα, αφησαν τη Θρακη στην πληρη δικαιοδοσια του Τούρκικου προξενείου κλπ !!! διοτι ενα σφύριγμα του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ να τραβήξουν την διασωλήνωση που παρέχει τεχνητή αναπνοη... ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛΛ τελος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή