Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!

Λέμε όχι στις άστοχες προσλήψεις ημετέρων


Με αφορμή την πρόσκληση του Υπουργείου Διοικητικής ...

Ανασυγκρότησης προς του Δήμους για τον προγραμματισμό των προσλήψεων καλούμε την δημοτική αρχή ζητήσει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο προσωπικό σύμφωνα με τις ανάγκες του δήμου μας και να μην ακολουθήσει τις παραδοσιακές πρακτικές να προκηρύσσει θέσεις σύμφωνα με τα προσόντα των φίλων και των συγγενών.

Καλούμε την δημοτική αρχή που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει βασικά ζητήματα όπως το κυκλοφοριακό, τη στάθμευση, την υπερσυσσώρευση μαθητών στα σχολεία, τα πεζοδρόμια, την ασφάλεια, την ποιότητα των έργων κ.α., να καλέσει ανάλογες ειδικότητες και με εξειδίκευση.

Για την επόμενη περίοδο ο Δήμος μας χρειάζεται εξειδικευμένους μηχανικούς πληροφορικής και μάλιστα στα big data. Χρειάζεται συγκοινωνιολόγους, μηχανικούς παραγωγής για την καθαριότητα και τα συνεργεία συντήρησης, χρειάζεται απόφοιτους ΕΚΔΑΑ και πολλές άλλες ειδικότητες που να μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις και ανάγκες.

Επίσης η δημοτική αρχή πρέπει επιτέλους να προβλέψει την καθαριότητα των σχολείων με μόνιμες θέσεις καθαριστών αλλά και υπεύθυνων γενικών καθηκόντων.

Έχουμε σημειώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι οι δημότες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού απολαμβάνουν πολύ κακής ποιότητας έργων και υπηρεσιών με τεχνολογίες της προηγούμενης εικοσαετίας που εδώ θεωρούνται καινοτομίες.

Ο Δήμος έχει ανάγκη εκτός από την κατάρτιση και την αξιολόγηση των δομών του και τον εμπλουτισμό του στελεχικού δυναμικού του με νέους υψηλών προσόντων επιστήμονες που να μπορούν να εξυπηρετήσουν ένα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα που απαιτείται για τα επόμενα χρόνια.

Υ.Γ. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.8protaseis.com μπορείτε να βρείτε όλες τις προτάσεις μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου