Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ: "ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ ΕΥΡΥΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΡΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ"! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μία συνέντευξη που δείχνει να ανατρέπει το καθιερωμένο πολιτικό σκηνικό αντιπαλότητας που υπάρχει στις εκάστοτε δημοτικές εκλογές, είναι αυτή που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή μας ο Δήμαρχος ...
Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος. Μιλάει για όλους και για όλα. Για τους αντιπάλους του υποψηφίους, τους οποίους ονομάζει "συναγωνιστές του" και στους οποίους κάνει άνοιγμα-πρόσκληση για ευρύτατες συνεργασίες. Μιλάει ειδικά και για τον Κώστα Τίγκα και για τον...κουμπάρο του Δημήτρη Τούτουζα. 
Δίνει όμως και σφοδρή απάντηση στην κυβέρνηση Τσίπρα, τόσο για το ότι ορέγεται τα αποθεματικά του Δήμου, αλλά και αναφορικά με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. 
Ακούστε τη συνέντευξη του Δημάχρου Ηλία Αποστολόπουλου στο παρακάτω ηχητικό. Η συνέντευξη ξεκινά από το 58.00'' (58ο λεπτό) μέχρι το τέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου