Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ! ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!

Δελτίο Τύπου 17

                                                   4 Μαρτίου 2019                       

Συνεργασία του Πέτρου Αντωνάκου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα  “Για την Πόλη που μας Αξίζει” 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Πέτρου Αντωνάκου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα "Για την Πόλη που μας Αξίζει...",
προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους εκείνους, που με την εξαιρετική επιστημονική τους κατάρτιση, το πάθος και τη διάθεσή τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Πέτρος Αντωνάκος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση στην Περιβαλλοντική Προστασία και έχει εργασθεί στη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλες. Οι εξαιρετικές σπουδές του, το πλούσιο βιογραφικό του καθώς και η εμπειρία του, διοικητική και κοινωνική, αποτελούν εγγύηση ότι  θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου - Χολαργού.   


Τον Πέτρο Αντωνάκο τον γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά στην πόλη μας. 
Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

                                                         Κώστας Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου