Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ! ΔΕΙΤΕ....

 
Δελτίο Τύπου 18

                                                   6 Μαρτίου 2019                       

Συνεργασία της Άννας Αντωνιάδου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα  “Για την Πόλη που μας Αξίζει” 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Άννας Αντωνιάδου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “ Για την Πόλη που μας Αξίζει ”, προκειμένου...
να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας  στους ανθρώπους εκείνους, που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση να προσφέρουν στην πόλη μας. Η Άννα Αντωνιάδου με την πλούσια εμπειρία της και την μεγάλη κοινωνική ευαισθησία, θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου - Χολαργού.   

Την Άννα Αντωνιάδου γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία. Το ήθος της, η ευσυνειδησία της και η αποτελεσματικότητά της, αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά.  

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

                                                         Κώστας Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου