Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ Σ. ΛΑΒΔΙΩΤΗ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ...ΠΑΤΙΝΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ..."! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Ακούστε τα όσα φοβερά και τρομερά αποκάλυψε στην εκπομπή μας ο έγκριτος οικονομολόγος Σπύρος Λαβδιώτης για την τραγική κατάσταση της οικονομίας μας.
Τα όσα λέει μπορείτε να τα ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό από το 13.30'' μέχρι το 39.30''

Λαβδιώτης: Είναι τραγική η οικονομική κατάσταση στη χώρα Μας. Σύμφωνα με ξένες μελέτες το επίπεδο της φτώχειας στη χώρα μας έχει υπερβεί το 40%. Κι επειδή ο Έλληνας με την αξιοπρέπεια που τον...

διακρίνει, θεωρεί προσβολή να κοινοποιήσει την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δεν βγαίνουν προς τα έξω. Προσπαθούν να δημιουργήσουν μία αισιόδοξη εικονική πραγματικότητα, αλλοιώνοντας τα στοιχεία μέσω της Eurostat για να φανεί ότι υπάρχει ανάπτυξη ενώ δεν υπάρχει τίποτε από όλα αυτά. Ο ελληνικός λαός έχει παραλύσει επειδή είναι μακροχρόνια αυτή η συμφορά που βιώνει. Έχουν χαθεί 63 δις αγοραστικής δύναμης και αυτοί μιλάνε για ανάπτυξη. Πρόκειται για τραγωδία. 
Και πάλι τώρα, επικοινωνιακό τέχνασμα αποτελεί η έξοδος στις αγορές. Είναι ελάχιστο, αστείο ποσό. Αντλήσανε 2,5 δις ενώ το επίσημο χρέος είναι 359 δις ευρώ. Μέσα σε ένα χρόνο αυξήθηκε το δημόσιο χρέος κατά 10 δις και κανένα από τα μεγάλα ΜΜΕ δεν το ανέφερε. Αυτά δεν τα λέω εγώ είναι επιβεβαιωμένα από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, από οικονομολόγους, αλλά και από τους ίδιους τους Ευρωπαίους, πρώην τραπεζίτες, όπως ο πρώην Διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ο οποίος δήλωσε  ότι όλη αυτή η ιστορία έγινε για να σωθούν οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες. 

Η Eurostat δηλαδή που πρωταγωνίστησε στη δημιουργία πλαστού υψηλού ελλείμματος ώστε να μπούμε στα μνημόνια, ηEurostat πάλι σημιουργεί πλαστή εικόνα αναπτυσσόμενης ελληνικής οικονομίας για να μας καταστρέψει ολοσχερώς; 
Λαβδιώτης: Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα. Η σημερινή κυβέρνηση προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία αποφάσισε να μετακυληθεί το χρέος για άλλα 10 χρόνια. Δεν υπάρχει νομισματική ένωση, δεν είναι αυτό που ισχύει στις ΗΠΑ, όπου αν κινδυνέψει η Καλιφόρνια θα κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός για να γλιτώσει την Πολιτεία. Στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν ισχύει αυτό, αλλά το…όποιος φάει τον άλλον. 
Ισχύει λοιπόν να μας τα πάρουν όλα; 
Λαβδιώτης: Όλα θα μας τα πάρουν, δεν θα αφήσουν τίποτε στον ελληνικό λαό. 
Δηλαδή ο λαός δεν έχει δυνατότητα αντίστασης στο έγκλημα αυτό που συντελείται σε βάρος του από την Ευρώπη σε συνεργασία με τους εδώ πολιτικούς μας;
Λαβδιώτης: Αυτό με εκπλήσσει. Θα τα πουλήσουν όλα στους δανειστές, και πατίνι αν έχουμε ακόμη θα το πουλήσουν. Αυτό που λένε υπερ-πλεόνασμα και για το οποίο υπερηφανεύονται είναι υπερφορολόγηση για να στείλουν έξω τους τόκους. Τα χρήματα φεύγουν όλα εκτός συνόρων, δεν μένουν εδώ, δεν είναι αγοραστική δύναμη το υπερ-πλεόνασμα. 
Δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση είναι σαν τον «Ριχάρδο» που στέλνει όλο τον χρυσό στην Τουρκία. Έτσι και η ελληνική κυβέρνηση παίρνει τα χρήματα του λαού και τα στέλνει στη Γερμανία και στους δανειστές;
Λαβδιώτης: Αυτό ακριβώς γίνεται. Κύριε Βραχιολίδη έχουμε αρνητικό ισοζύγιο πληρωμών. Οι εισαγωγές μας είναι πολύ περισσότερες από τις εξαγωγές, με αποτέλεσμα αυτή η διαφορά να μην μπορεί να καλυφθεί ούτε από τον τουρισμό. Σταδιακά δεν θα μας μείνει τίποτε. Χάσαμε 700.000 Έλληνες οι οποίοι μετανάστευσαν υποχρεωτικά. Στο Λουξεμβούργο ο κατώτατος μισός είναι 2.000 ευρώ κι εδώ συζητάνε για το αν θα αυξηθεί στα 580 ευρώ. Είμαστε σε ένα τρομερό αδιέξοδο και ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αντιδράσει. 
Ξεσηκωμός λοιπόν.
Λαβδιώτης: Ναι, πρέπει να αντιδράσει ο ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου