Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: "ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ..."! Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Αυτός είναι ο στόχος του εθνομηδενιστή, εθνικού εγκληματία Τσίπρα. Η εξόντωση του ελληνικού γένους και η αντικατάστασή του από...
αφρικανούς και ασιάτες λαθρομετανάστες στους οποίους θα δώσει την ελληνική ιθαγένεια! 
Για το θέμα αναφέρει το ρεπορτάζ του news247.gr.
O πρωθυπουργός σημείωσε ότι ο πληθυσμός θα αυξηθεί ως «λογική συνέπεια της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης» κι πρωθυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στις πολιτικές της κυβέρνησης για την ενίσχυση της εργασίας, ενώ επέκρινε την φοβικότητα και την υποκρισία με την οποία αντιμετωπίζει η ΝΔ την ενσωμάτωση των μεταναστών δεύτερης γενιάς.
Κώστας Παπαγιάννης
«Η ανατροπή της τάσης μείωσης των γεννήσεων δεν μπορεί να συμβεί μέσα από πολιτικές λιτότητες και διάρρηξης της κοινωνικής συνοχής, ούτε χωρίς ολοκληρωμένη πολιτική ένταξης, ενσωμάτωσης των μεταναστών» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Ο Αλ. Τσίπρας επισήμανε ότι το δημογραφικό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποσπασματικά, αλλά αποτελεί «συνέπεια του τρόπου με τον οποίο επιλέγουμε να οργανώσουμε την κοινωνία μας» υπογραμμίζοντας ότι η αύξηση του πληθυσμού θα έρθει ως «λογική συνέπεια της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης».

Ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε ότι η έξοδος από τα Μνημόνια είναι η απαρχή μίας τέτοιας θετικής προοπτικής και δεν απέφυγε να αναφερθεί στην έκδοση του δεκαετούς ομολόγου «πειράζοντας» τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Αλ. Τσίπρας παρατήρησε ότι οι προσφορές για το δεκαετές ομόλογο κινούνται σε ένα «αξιοθαύμαστο επίπεδο» οδηγώντας σε «παταγώδη αποτυχία» την πρόβλεψη του Κ. Μητσοτάκη ότι η χώρα δεν θα βγει στις αγορές. Μάλιστα, ο Αλ. Τσίπρας παρακίνησε δηκτικά τον Κ. Μητσοτάκη να συνεχίσει να λέει κι ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου