Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

"ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ 43 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ"! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ!

Η καταγγελία είναι σοκαριστική και τη δημοσιεύουμε διότι εμπεριέχει στοιχεία απολύτως αληθοφανή.  Αφορά στον δήμαρχο Ξύδη, "εξαιτίας της πολύχρονης θητείας του οποίου στον δήμο Παπάγου και της τακτικής που ακολούθησε, σήμερα οδηγούμαστε στο ξήλωμα των 43 δημοτικών υπαλλήλων". Αυτό μας κατήγγειλε δημότης-αναγνώστης της εφημερίδας μας ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε επίσης ότι: "Ο Δήμαρχος Ξύδης αύξησε εσκεμμένα τους υπαλλήλους του δήμου Παπάγου, φτάνοντας στο απαράδεκτο σημείο να διαθέτει όντας μικρός δήμος των 13.000 απογεγραμμένων κατοίκων, 60 υπαλλήλους καθαριότητας!". Μας ανέφερε μάλιστα παραδείγματα άλλων δήμων όπου ενώ είχαν περισσότερους απογεγραμμένους κατοίκους, είχαν αναλογικά πολύ λιγότερους υπαλλήλους καθαριότητας. 
-- Γιατί ο κ. Ξύδης είχε αυξήσει τους υπαλλήλους; Είχε κάποια προσωπική ωφέλεια; ρωτήσαμε τον αναγνώστη μας.
--Βεβαίως και είχε προσωπική ωφέλεια. Ο μισθός του δημάρχου εξαρτιόταν από την αύξηση των τακτικών εσόδων. Την αύξηση δηλαδή των δημοτικών τελών, του δημοτικού φόρου και της επιχορήγησης του υπουργείου. Οι 60 δημοτικοί υπάλληλοι καθαριότητας, των οποίων η πρόσληψη ήταν για εικονικούς λόγους στο δήμο Παπάγου, έφτασαν τα δημοτικά τέλη στο συντελεστή 2,35 το τ.μ.. Αυτή η τεράστια αύξηση των δημοτικών τελών, των τακτικών εσόδων δηλαδή, είχε ως άμεση συνέπεια  την τεράστια αύξη στον μισθό του δημάρχου. Τέτοια αύξηση, που έφτανε σε επίπεδα μισθών μεγάλων δήμων! Ποιος; Ο μικρός δήμος Παπάγου είχε δήμαρχο που εισέπραττε πολύ υψηλό μισθό εξαιτίας αυτής της απαράδεκτης επινόησης Ξύδη! Να διορίσει εικονικό αριθμό υπαλλήλων στην καθαριότητα του δήμου και να αυξήσει τα τακτικά έσοδα προς όφελος δικό του. Γι' αυτό τώρα ο δήμος Παπάγου-Χολαργού εμφανίζει πλεόνασμα υπαλλήλων. Εξαιτίας του Ξύδη. Και αυτοί που θα απολυθούν θα απολυθούν εξαιτίας του Ξύδη.

Η καταγγελία η οποία συνοδεύεται από πολλά επιχειρήματα είναι σημαντική γι' αυτό και την δημοσιεύουμε. 
Ο κ. Ξύδης καλείται να απαντήσει. 

6 σχόλια:

  1. KAI POSOI APO AYTOYS MPHKAN STHN KAUARIOTHTA???TOYW EPERNE KAI META TOYS EBAZE STA GRAFEIA KAI OYTE DOYLIA GINOTAN .......EGKLHMATA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς δεν γινόταν. Ακου λέει. Φούντωνε η αυθαίρετη δόμηση, εξαφανίζονταν οι κάρτες των αλλοδαπών κι' ένα σωρό άλλες "δουλειές" !! Ψώνισαν από σβέρκο οι Παπαγιώτες και στη συνέχεια οι Χολαργιώτες.

      Διαγραφή
  2. Καλά, ο Ξύδης φεύγει κι αφήνει πίσω του το χάος.Η Αθανασάκου τί θα κάνει με τους διορισμούς που υποσχέθηκε προεκλογικά;Η μετά την απομάκρυνση από την κάλπη καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσες συντάξεις έπαιρνε από το δημόσιο τελικά ο Ξύδης;Μήπως όλοι αυτής της συνομοταξίας να επιστρέψουν τα λεφτά;Καλό βόλεμα το εικοσαετές δημαρχιλίκι,άσε που πρέπει να προσθέσουμε στις αποδοχές το υπηρεσιακό αυτοκίνητο,το τσάμπα Verde,τις προσκλήσεις,το τσάμπα θερινό σινεμά,θέατρο κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως να προσθέσουμε και τα 97000που ακόμη τα ψάχνουν στον Παπάγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τα καύσιμα για τη ναυαρχίδα !!! Αχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή