Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 1ου-6ου ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ"

ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΟΛΥΚΑΛΑ!
Καταπέλτης ο Γιώργος Συλλούρης. Δίπλα του ο Παπασπύρου, Κουγιουμτζίπουλος (δεξιά του) και Βαλυράκης, Τίγκας (αριστερά του)
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Γιώργος Συλλούρης, ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Βαλυράκης αλλά κυρίως γονείς και δάσκαλοι διαδήλωσαν την πίστη τους να αγωνιστούν μέχρις εσχάτων για να αποτρέψουν την προγραμματισμένη από την κυβέρνηση συγχώνευση των δύο δημοτικών σχολείων 1ου και 6ου Χολαργού. 
Στην διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος έδωσαν δάσκαλοι, με μπροστάρη τον διευθυντή του 1ου δημοτικού Γιώργο Γαμβρινό, ενώ παρόντες ήταν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων εκτός από τον πρώην Δήμαρχο Δ. Νικολάου και την Χριστίνα Πολυκαλά. Παρόντες ήταν ο νέος δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος και οι επικεφαλής των παρατάξεων, Κώστας Τίγκας, Περικλής Ζήκας, Γιάννης Κεχρής, Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, Γιώργος Ρεμούνδος. Απόντες, (γεγονός που σχολιάστηκε δυσμενώς) ήταν οι Δ. Νικολάου. Χρήστος Δασκαλόπουλος και Χριστίνα Πολυκαλά. 

Ο Γιώργος Συλλούρης, ως επικεφαλής της Ένωσης Γονέων τόνισε ότι οι αγώνες της Ένωσης θα είναι συνεχείς ώστε να αποτρέψουν την απαράδεκτη απόφαση για συγχώνευση των δύο σχολείων, γεγονός που θα επιφέρει μείωση των οργανικών θέσεων των εκπαιδευτικών και αύξηση των μαθητών ανά τάξη, άρα υποβάθμιση της εκπαίδευσης. "Οι μαθητές δεν είναι νούμερα", υπογράμμισε ο κ. Συλλούρης. 
Ο νέος δήμρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, με τον Γιώργο Συλλούρη και τον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Θανάση Βαλυράκη

18 σχόλια:

 1. ΜΗ ΜΑΔΑΣ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ....


  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .....


  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .....


  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .....


  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .....


  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .....  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .....  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .....


  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΥΡΙΕ ΣΥΛΛΟΥΡΗ ,

  ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ , Η ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ΕΙΧΕ 40 ΚΑΙ 50 ΚΑΙ 60 ΜΑΘΗΤΕΣ.

  ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
  ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ " ΑΝΘΡΩΠΟΙ " ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

  ΚΥΡΙΕ ΣΥΛΛΟΥΡΗ , ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ,ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΤΙ ΣΑΣ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ;

  ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΙΣ ΜΕ 20 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑΣ ΜΕΣΗΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ;

  ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 30, ΤΟΥ 40 , ΤΟΥ 50 ,ΤΟΥ 60 , ΤΟΥ 70, ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;
  ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝ 40-50-60 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ,ΜΙΑ ΚΙΜΩΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΕΡΓΑ !

  ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ;

  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ , Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ 15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΜΟΥ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ, ΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ;
  ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ BLOGS , ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ;
  ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΛΕΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ.
  ΜΑΛΙΣΤΑ !
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ , ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ .

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ !
  ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΣΑΣ .

  ΤΟΤΕ , ΑΝ ΓΙΝΕΙ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ, Ο ΞΥΓΚΑΣ, Ο ΛΑΔΗΣ,Ο ΞΥΔΗΣ, Ο ΛΑΔΟΞΥΔΟΣ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ "ΟΙ 8 ΠΡΟΡΤΑΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .
  ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ .
  ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !

  Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ , Ο ΑΛΛΟΣ , ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑΜΙΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .
  ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑΛΑΚΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΥΣΤΗΣ" ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

  ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ , ΤΟ "ΠΑΙΔΕΜΑ" ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
  ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960 ΜΟΝΤΕΛΟ , ΕΜΑΘΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΠΗΡΑ ΠΤΥΧΙΑ,ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΞΥΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗ "ΒΕΡΓΑ" .

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;
  ΕΠΑΘΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ;
  ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ;

  OXI BEBAIA !

  ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥΣ Ή ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ Ή ΚΑΜΙΑΣ ΦΑΠΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ !!

  ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ .

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ !.

  ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .
  ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΤΕ .

  ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ " ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ".

  ΜΗ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗ ΧΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗ ΠΑΘΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗ ΤΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ο "ΣΠΙΘΑΣ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

  ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η συγχώνευση μας χάλασε, το ότι απο το Πάσχα δεν έχουν κάνει τίποτα, οτι κάθε τρεις και λίγο έχουμε απεργία, στάση εργασίας και εκδρομή δεν πειράζει. Πρέπει να αγωνιστούμε για την θέση του κάθε Γαμβρινού και όλα τ' άλλα θα φτιάξουν, εν τω μεταξύ να κόψουμε το λαιμό μας γι άλλη μια φορά να δούμε τι θα κάνουμε τα παιδιά μας μέχρι τις 10 που έχουν στάση, να τον ξανακόψουμε την Πέμπτη γιατί δεν έχουμε σχολείο γιατί ξαναγιορτάζουμε το απογευμα την λήξη της χρονιάς και να τον ξανακόψουμε την Παρασκευή γιατί το σχολείο δεν θα λειτουργήσει μιας και είναι η τελευταία μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ολοι εμείς φταίμε αφού μαζί τα φάγαμε,κυριολεκτικά και μεταφορικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ .

  Ο ΚΑΘΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ .
  ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ,ΜΗΔΕΝ .

  ΤΟ "ΜΑΛΑΚΑΣ" , ΤΟ "ΠΟΥΣΤΗΣ" ΚΑΙ Η "ΠΟΥΤΑΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ .ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥΣ.
  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
  ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.
  ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ,
  ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΜΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ .
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ .
  ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙΑ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.
  Ο 5:23 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ.
  ΤΗ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ , ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΤΥ , ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ .
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ.
  ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΙΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ !
  ΗΤΑΝ 12 Ή 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΕΥΤΕΡΠΗΣ .
  ΡΩΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ.
  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΡΟΦΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΗΤΑΝ " ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ,ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ " !
  ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ ΝΑ ΤΗ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ 42-44 ΝΟΥΜΕΡΟ.
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕ ΜΕΣΟ , ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ , ΤΑ ΖΩΑ , ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ.

  ΤΗΝ ΑΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ;

  ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΉΞ ΟΧΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ.
  ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ,ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ !
  ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
  ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ , ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .
  ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝ 40 ΚΑΙ 60 ΜΑΘΗΤΕΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ .

  ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ Ή ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ης ΛΥΚΕΙΟΥ (το μπλογκ το εμαθα στις εκλογες οταν μου ειπε ο πατερας μου να μπω να του πω τα αποτελεσματα και το βρηκα ενδιαφερον και αρχισε και εγω αραια και που να βαζω το σχολιακο μου).ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΣΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ.ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 60 ΤΡΩΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ.Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΥΓΚΡΥΤΟΣ.ΕΧΩ ΤΟ PROFICENCY ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ C1ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ.ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΣΤΟ Β'ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 19/8.ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΕΤΕ)ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΕ ΣΤΗ 1:30 ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΕΝΗ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ.ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.
  Σ.Τ. μαθητης 1ης λυκειου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ,

   ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
   Ο ΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ .
   ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ.
   ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
   ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ 30 ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ 40 ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΕΦΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 50 ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ , ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 7ο .
   ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ, ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ 7ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΘΡΥΛΙΚΟ 28ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.
   ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , ΤΙΣ ΑΤΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ.
   ΕΓΩ ΠΡΟΛΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΒΕΡΓΑ" , ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΑΝΑΠΟΔΑ Ή ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΡΘΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
   ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΕΦΑΓΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.
   ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 17 -18 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 19 Ή ΤΟΥ 20 ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ (ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΣΜΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ, Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, Η ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) , ΕΓΡΑΨΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΣΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΗΜΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΣΜΗ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ.
   ΦΥΣΙΚΗ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΧΑ 19-20 ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ 20 ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ 19 ,ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ,ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
   ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΗ.

   Διαγραφή
 8. Φίλε Σ.Τ. αν διαβάσεις προσεκτικότερα τα σχόλια θα δεις ότι δεν στρέφονται εναντίων σας, αλλά εναντίων του εκπαιδευτικού συστήματος και των δασκάλων. Εσείς είστε τα αθώα θύματα του συστήματος. Πίστεψε με μπορώ να σε καταλάβω δεν είμαι πολύ μεγαλύτερος σου, τελείωσα το Λύκειο το '95 και τα πράγματα δεν ήταν πολύ διαφορετικά απ' ότι τώρα, αλλά μεγαλώνοντας και κάνοντας και εγώ παιδιά κατάλαβα ότι οι αγωνίες μου και το άγχος μου, ήταν και των γονιών μου. Γι αυτό φωνάζουμε για καλύτερο σχολείο. Και μην ξεχνάς ότι η συμπεριφορά είναι κομμάτι της μόρφωσης.
  Καλή τύχη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. .................και ΣΥΝΕΧΙΖΩ ......

  ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ , ΕΙΧΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΤΙΘΑΣΑ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ. ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΕΓΚΥΟ , ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ.
  ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ (ΟΧΙ ΕΣΥ) ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ,ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ,ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ.
  ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
  PROFICIENCY ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ , LOWER ΣΤΗΝ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ .
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΟΠΡΙΤΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ . ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 17 - 18 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ 19 -20 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ .
  Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΠΙΕΣΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΠΛΑΪ ΜΟΥ .
  ΟΥΤΕ 50 ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ GRAFFITIES ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ.

  ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.
  ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ "ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ" Ή ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΝΕΥΣΗ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 1% ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
  ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΙ .
  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.
  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΑΛΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΧΕΤΙΧΟΜΕΝΕΣ.
  ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ.
  ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ , ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ 50- 60 ΜΑΘΗΤΕΣ.
  ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ , ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΡΗΓΑΓΕ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΚΟΥΣΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.
  ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΙΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
  Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΙΕΡΟΣ .
  ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ.
  ΣΤΗ BARBARELLA, ΣΤΗ MUCH MORE ,ΣΤΟ WILD ROSE ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
  ΤΟΤΕ , ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΛΕΝΤΖΟ,ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ !
  60 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΛΕΝΤΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ Ή ΜΗ , ΠΑΝΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΡΑΠΕ !

  ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΧΛΕΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

  ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
  ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
  ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ.

  ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ , ΝΔ ,ΚΚΕ Ή ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ .

  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ...............ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ...............

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΟΛΟΙ .

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
  ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.
  ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ,ΑΥΡΙΟ Ή ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

  Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ .
  ΑΝ ΓΥΡΙΖΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ .

  ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ LATE ΣΑΡΑΝΤΑ ,ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ !

  ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟ 1985 , ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ,ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.
  ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .
  ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ , ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ .

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 ,ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΠ ,ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ.
  ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΠΑΙΔΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ,ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ,ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ,ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ,ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ .
  ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ .
  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΘΕΑΜΑ ΤΩΝ PARTIES ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .

  ΑΥΤΑ.........ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΨΥΧΩΤΙΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ,ΔΑΣΚΑΛΑΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .
  ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΓΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ !

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ,ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΧΡΟΝΟ .

  ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ (ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ) ΞΕΜΠΑΡΚΟΥΣ, ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 19 ΚΑΙ 20 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΣΧΟΛΗ , ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ BACHELOR ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ M.SC ΟΠΩΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ Κ...Ο ΜΑΣ .

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Επί της ουσίας τί έκαναν δεν κατάλαβα. Πήγαν εκεί διαμαρτυρήθηκαν, πήραν μικρόφωνα, έβγαλαν φωτογραφίες, τους προβάλατε ώς τους μεγαλύτερους αγωνιστές και μετά τί έγινε; Πήγε κάτι επίσημο στο Υπουργείο από το Δήμο; Αυτό είναι ρεπορτάζ όχι να μετράτε παρουσίες και απουσίες, που δεν παίζουν κανένα ρόλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. .......ΦΑΝΗΚΑΝ , ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ.

  ΟΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΦΑΝΗΚΑΝ !
  ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ;
  ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ.
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Απαντηση.Σ.Τ.
  Λοιπον ειδα τα σχολια που απευθυνονταν στο δικο μου και εχω να πω οτι σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες λαι ελπιζω και στην δικη σας ζωη ολανα πανε καλα.Ο κυριος -ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ-μπορω να ομολογησω οτι τα λεει ωραια και ΣΩΣΤΑ.Το σχολιο μου ειχε καποια ενταση λογω του εκρινευρισμου μου.Ζητω συγνωμη απο καποιους γιατι καποιοι αλλοι αξιζαν να τα ακουσουν και εχω ναπω οτι Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ κ.α. ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΩ ΟΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΟΥ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.Οι γονεις μου μου εχουνε μιλησει για την κατασταση που επικρατει στα Πανεπιστημια και μου ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΙΑ 2ημερη μεχι την 1η λυκειου.ΦΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΡΟΛΟ'Ι' ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΗ.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ
  Σ.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

  ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ .

  ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ.

  ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

  ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ;

  ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

  ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.

  ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝΤΙΣΚΟΤΕΚ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ .

  ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Απαντηση.Σ.Τ.Να γινετε και να τους γαμησετε τον αδοξαστο οπως λετε!Να αλλαξει το διεφθαρμενο συστημα και τουλαχιστον οι επομενες γενιες να σωθουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή