Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ «ΚΥΡΙΕ» ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;

Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Συμβούλου Επικοινωνίας
GiorgosHatzidakis @ facebook
Γιώργος Χατζιδάκης @ linkedin
HatzidakisGiorg @ twitter

Αποτροπιασμός και αηδία με κατέλαβε όταν πληροφορήθηκα το περιεχόμενο εντύπου που διανέμεται σε σχολεία(!!!) της Αττικής. Μου μεταφέρθηκε το κείμενο ως κάτωθι:

"Εάν οι μετανάστες εγκαταλείψουν τις 450.000 θέσεις εργασίας που κατέχουν, οι Έλληνες δεν θα μπορούμε να καλύψουμε ούτε τις μισές (?). Περισσότερες από 150.000 θέσεις θα μείνουν κενές είτε επειδή ορισμένες δουλειές δεν θεωρούνται ελκυστηκές από τους Έλληνες είτε επειδή οι προσφερόμενες αμοιβές είναι αισθητά χαμηλότερες, το 50-60% του νόμιμου ημερομισθίου.

ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ
Οι μετανάστες φέρνουν νιάτα στη χώρα. Το 80% των μεταναστών βρίσκεται στην παραγωγική ηλικία (15-64) στην οποία βρίσκεται μόνο το 64% των Ελλήνων. Το ποσοστό των μεταναστών που εργάζονται φτάνει το 94%. Το αντίστοιχο ελληνικό ποσοστό παραμένει ομιχλώδες, αλλά πάντως μικρότερο.

ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ
Η πρώτη απεργία μεταναστών πραγματοποιήθηκε το 2006 στις Η.Π.Α., όταν οι Λατινοαμερικάνοι απείχαν από την εργασία, ονομάζοντας εκείνη την ημέρα «ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ». Κάποιες πόλεις παρέλυσαν, η βιομηχανική παραγωγή σταμάτησε και η εμπορική κίνηση μειώθηκε σε σημαντικό βαθμό.

Το 11% των ασφαλιστικών εισφορών προέρχεται από μετανάστες. Οι περίπου 500.000 (?) ασφαλισμένοι μετανάστες στο ΙΚΑ και οι άλλοι 100.000 στον ΟΑΕΕ (?) και τον ΟΓΑ στηρίζουν οικονομικά τον ασφαλιστικό σύστημα, χωρίς να λαμβάνουν ακόμα συντάξεις και με πρόβλεψη οι πρώτοι να πάρουν σύνταξη μετά το 2025! Μέχρι τότε απλώς συνεισφέρουν (?) χωρίς να παίρνουν τίποτε.

Οι μετανάστες συνεισφέρουν και στο δημογραφικό. Από το 2004 έως το 2007 οι γεννήσεις από αλλοδαπές αποτελούσαν το 17% του συνόλου των 435.700, δηλαδή ήταν περίπου 74.000, όταν το ίδιο διάστημα η διαφορά θανάτων από γεννήσεις στη χώρα μας είχε το οριακά θετικό ισοζύγιο των 12.000 ανθρώπων..."

Είναι τουλάχιστον απεχθής και αήθης ο τρόπος που οι συγγραφείς αυτού του βδελύγματος επιδιώκουν να πειθαναγκάσουν ανήλικα παιδιά και να τα πείσουν για την ανάγκη αλώσεως της χώρας από ορδές αλλοδαπών. Ας δούμε ένα-ένα τα σημεία που ψεύδονται κατάφωρα και κατόπι ας αναλύσουμε πόσα πράγματα απέκρυψαν.

Οι μετανάστες φέρνουν νιάτα στη χώρα:  Το μόνο σωστό. Είναι επίσης αρσενικού γένους κατά 90%. Άρα έχεις νέους, «αρσενικούς», ζωώδεις, από μια κουλτούρα(στην πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι) που λέει «όποια γυναίκα δε φοράει μπούργκα είναι π@@@ κι έχεις δικαίωμα να τη βιάζεις». Αποτέλεσμα: ήδη στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες οι Λάθρο είναι νο1 στους βιασμούς (ιδέ σχετικά:«Εύκολη λεία» οι λευκές γυναίκες για νεαρούς Πακιστανούς λέει ο Τζακ Στροhttp://redskywarning.blogspot.gr/2011/01/blog-post_09.html). Αν από την άλλη κάνουμε το εγκληματικό λάθος να τους επιτρέψουμε να φέρουν τις γυναίκες τους (όπως έκαναν οι Γάλλοι με τους Μαγκρεμπιανούς και το σκυλομετανιώνουν τώρα) απλά θα πνιγούμε με ΕΚΑΤ. αλλοδαπούς


"ορισμένες δουλειές δεν θεωρούνται ελκυστηκές από τους Έλληνες": Αντί λοιπόν να ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ τα παιδιά σε απαραίτητες δουλειές, αποδεχόμαστε την απώλειά τους... όσο για το μη "ελκυστικές", πείτε το στις Καμαριέρες και Καθαρίστριες των Ξενοδοχείων σε Κρήτη και Χαλκιδική που έχουν απολυθεί ΣΩΡΗΔΟΝ φέτος για να πάρουν τη θέση τους Ουκρανές κλπ. Άλλωστε η ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της αγοράς εργασίας που προξενούν οι αλλοδαποί έχει κριτικαριστεί εδώ και αιώνες. Επί το ελληνικότερον, ΝΑΙ οι Ελληνίδες δε θα πήγαιναν να γηροκομούν εσώκλειστες, αλλά ΙΣΩΣ υπήρχε μια ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ αν κάποιοι δεν είχαν την "εύκολη λύση" της αλλοδαπής...

οι προσφερόμενες αμοιβές είναι αισθητά χαμηλότερες, το 50-60% του νόμιμου ημερομισθίου.: Αφενός σε μια χώρα που η ανεργία ξεπερνάει το 35% (αν συνυπολογίσουμε τους Ελ. Επαγγελματίες που δεν θεωρούνται άνεργοι γιατί δεν τους «επιτρέπεται» ίσως είμαστε και παραπάνω...) δεν υπάρχει «νόμιμο ημερομίσθιο» γιατί μετατρέπεται αυτοδικαίως, de facto, σε buyers market. Αφετέρου, έχει καταδειχτεί με οικονομικές μελέτες διεθνώς ότι η αθρόα είσοδος υποαμοιβομένων μεταναστών οδηγεί νομοτελειακά στην κατάρρευση όλων των «νομίμων» ημερομισθίων...

«Κάποιες πόλεις παρέλυσαν»: Σωστά, χωρίς λαθρεπιβάτες στα ΜΜΜ μας θα δείχνει άδεια και παράλυτη η Αθήνα. Κι αν είναι έτσι κύριοι Φωστήρες, γιατί οι Ιταλοί απελαύνουν τους Αλβανούς και τους Ρουμάνους και οι Γάλλοι τους Ρομά στο πλαίσιο της πάταξης εγκληματικότητας; Γιατί οι Σλοβένοι «κλείνουν τις πόρτες» στους αδερφούς τους Κροάτες και οι Ισραηλινοί στους, πάμφθηνους και «αναλώσιμους», Αφρικανούς; Γιατί αφήνει το Πακιστάν ένα τόσο «πολύτιμο» δυναμικό να του φύγει, ή μάλλον γιατί το επιδοτεί να φύγει (στην Ασία παίρνουν δάνειο για να έρθουν στην Ευρώπη, αλλά όχι για να ανοίξουν δικιά τους δουλειά εκεί!!!);;;

«η βιομηχανική παραγωγή σταμάτησε»: Και όλοι γνωρίζουμε ποιά είναι η «βαριά βιομηχανία» των Αλλοδαπών: Κλοπές, φόνοι, βιασμοί, πλιάτσικο υποδομών. Άμα «απεργήσουν» ποιοί θα μαζεύουν τα υλικά ανακύκλωσης (όπως π.χ. σχάρες φρεατίων, προτομές ηρώων, καλώδια ρεύματος, ράγες τρένων κ.ο.κ.) διαπράττοντας παράνομη κατάληψη οδοστρώματος και 5-6 άλλα εγκλήματα ταυτοχρόνως; Ποιοί θα απαλλάξουν τα ταμεία από τους συνταξιούχους δολοφονώντας τους αγρίως; Ποιοί θα δώσουν δουλειά στους γιατρούς τραυματίζοντάς μας; Πως θα δουλέψουν τα, παράνομα και λιγότερο παράνομα, χυτήρια;

«η εμπορική κίνηση μειώθηκε»: Σωστά, θα κλείσουν οι κουβέρτες με τα παράνομα στην ΑΣΟΕ, θα πάψει η διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στις λαϊκές και τη Στουρνάρη, θα μείνουν τα πρεζόνια χωρίς τη δόση τους και θα ρημάξει το Σχιστό, το άντρο του λαθρεμπορίου. Και μετά που θα αγοράζουμε κλεμμένα, μαϊμούδες, κλεψίτυπα και δηλητήρια;;; Με το λαθρεμπόριο να ξεπερνάει το 20 ΔΙΣ ευρώ ετησίως (κάτι για 45 λέει ο «άσχετος» ΟΟΣΑ...) και με τις απώλειες για το Κράτος να ξεπερνούν τα 7 ΔΙΣ (μόνο από τα λαθραία τσιγάρα έχουμε απώλεια εσόδων 1,5 ΔΙΣ ευρώ κατά την «άσχετη» Philip Morris), η «απεργία» των Μεταναστών θα ήταν σωτήρια!!!

«στηρίζουν οικονομικά τον ασφαλιστικό σύστημα,»: Εδώ ο Γκαίμπελς καταθέτει τις δάφνες του. Πιο ψευδές, αισχρά παραπλανητικό, στρεψόδικο επιχείρημα δεν έχει ακουστεί!!! Μα πρέπει να μας έχουν για αφελείς ή απλά να είναι τόσο σίγουροι ότι το, πολυδιαφημισμένα «κριτικό» και αντιαποστηθιστικό, εκπαιδευτικό μας σύστημα παράγει βλάκες... Καταρρίψαμε ανωτέρω το επιχείρημα περί του «αλτρουιστικού» χαρακτήρα της παρουσίας των Αλλοδαπών στα ταμεία μας. Επί της ουσίας τώρα:
  • Η παρουσία Αλλοδαπών έχει εκτινάξει στα ύψη την ανασφάλιστη ή υποασφαλιζόμενη (4ωρο αντί 8ώρου) εργασία όπως γνωρίζουν και οι ασχετότεροι των ασχέτων.
  • Αφού τα Ταμεία είναι ζημιογόνα, οι επιπλέον ασφαλισμένοι προσθέτουν στη ζημία εξ΄όσων γνωρίζω. Ειδικά στον ΟΓΑ είναι κλοπή ο κάθε ασφαλισμένος...
  • Αν οι ασφαλισμένοι αλλοδαποί είναι 600.000 οι ανασφάλιστοι είναι τουλάχιστον άλλο 1.000.000
  • Τα μεταδοτικά νοσήματα που οι Αλλοδαποί έφεραν ή επανέφεραν στη χώρα έχουν τσακίσει το ΚΕΛΠΝΟ και τα ταμεία μας. Το ίδιο και οι τραυματισμοί Ελλήνων
  • Οι γάμοι συμφέροντος (όρα γέροι με ανατολικιές 50άρες ή 60άρες) έχουν προξενήσει τεράστια ζημιά στα συνταξιοδοτικά (ιδέ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ (ΗΔΗ ΣΑΘΡΑ) ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/06/balkanbulgarianbombingreecessocialsecur.html)

"απλώς συνεισφέρουν (?) χωρίς να παίρνουν τίποτε.";;; Τα Δημόσια Νοσοκομείαστενάζουν από το βάρος των ανασφάλιστων αλλοδαπών και γύφτων που τα πνίγουν, απαιτώντας ΚΑΙ προνομιακή μεταχείριση σε σχέση με τους κατακτημένους Έλληνες. Με ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ετησίως ή με τον ΟΓΑ, αλλοδαποί φέρνουν όλη την οικογένειά τους για ΤΖΑΜΠΑ θεραπείες. Δείτε σχετικά: «ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;» http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/06/otesoldtonurtureillegalimmigrants.html

"συνεισφέρουν και στο δημογραφικό": ΠΟΙΟΣ είπε ότι θέλουμε να λύσουμε το δημογραφικό με ΕΙΣΑΓΩΓΗ;;; Το δημογραφικό πρέπει να λυθεί με γεννήσεις Ελλήνων, γεννήσεις που δε γίνονται ΚΑΙ λόγω ελλείψεως παροχών που ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ οι Αλλοδαποί. Το ιδιωτικό σχολείο π.χ. που στην εποχή μου ήταν πολυτέλεια, τώρα είναι ανάγκη αν δεν θέλεις το παιδί σου να πέσει θύμα των συμμοριών αλβανών κλπ. Οι θέσεις στους βρεφονηπιακούς και οι άλλες παροχές των ΟΤΑ γεμίζουν από αλλοδαπούς. κ.ο.κ.

Μαθηματικές ανακολουθίες:  Στην πρώτη παράγραφο οι Αλλοδαποί κατέχουν 450.000 θέσεις εργασίας. Στην προτελευταία είναι 600.000 ασφαλισμένοι (!!!). Άρα ασφαλίζονται ΚΑΙ χωρίς να δουλεύουν (αυτασφάλιση);;; Καλέ αυτοί είναι Άγιοι!!! Βέβαια στη 2η εργάζεται το 94%, οπότε αν είναι 1.000.000 (ο μετριοπαθέστερος υπολογισμός – πολλοί μιλάνε για 2.000.000) τότε 350.000 (ή 1.350.000 !!!!) δουλεύουν ανασφάλιστοι!!!

Μια σύντομη ματιά στα ανωτέρω καταδεικνύει ότι διαπράττεται
ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος του Ελληνικού λαού:
επιχειρείται, εξ απαλών ονύχων, η αλλοίωση τους φρονήματός του και η αποδοχή των μεταναστών ως αναγκαίων (ούτε καν ως αναγκαίο κακό) ακόμη και ως θετικού στοιχείου, αφού οι γέροι, ανεπρόκοποι και κακομαθημένοι Έλληνες θα αντικατασταθούν από νέους, εργατικούς, «οικονομικούς» μετανάστες!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ!!!
plagiaskepsi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου