Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK!

«ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ…»
«..ΑΣΤΕΙΑ ΤΣΕΜΠΕΡΙΑ  ΠΟΥ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΙ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ»
 «Και το Θεό να υπουργοποιήσεις, τα εγκλήματα που έχετε ήδη διαπράξει εναντίον μας, ΔΕΝ ΑΠΑΛΥΝΟΝΤΑΙ»
«Τον Στουρνάρα γιατί τον έδιωξες; Είχαμε αρχίσει να βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ»!

 «Ο κ. Χαρδούβελης Άνθρωπος του Σημίτη ήταν την περίοδο 2000-2004. Προφανώς και ο ίδιος ήταν απορροφημένος και δεν έβλεπε τα σκάνδαλα του Άκη και των άλλων... εκσυγχρονιστών»


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!
Του Μάκη Βραχιολίδη
Μπαράζ  χλευαστικών όσο και σπαρταριστών σχολίων δέχεται ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το προσωπικό του προφίλ στο facebook. Ενώ εκείνος αναρτά άρθρα και σχόλια προπαγανδιστικά υπέρ της πολιτικής του, οι πολίτες τον παίρνουν στο …ψιλό γαζί και του ζητούν να… αφήσει τα παιχνιδάκια σε βάρος του λαού και επιδεικνύοντας έστω την ύστατη ώρα στοιχειώδη σοβαρότητα, να πάει σε εθνικές εκλογές. Ειρωνικά είναι τα σχόλια και σε ότι αφορά στα πρόσωπα των νέων υπουργών Βούλτεψη, Γιακουμάτο και Ντινόπουλο τους οποίους τοποθέτησε ο Α. Σαμαράς στη νέα… ανασχηματισμένη κυβέρνηση. Από τη συντριπτική εικόνα των σχολίων προκύπτει ένα: ότι ο λαός έχει πάρει χαμπάρι τον Σαμαρά και τα επικοινωνιακά του τρικ και κυρίως τα ψέματά του δεν πείθουν. Το 22% που πήρε στις εκλογές αποτελεί το πιο σημαντικό τεκμήριο. Το θέμα όμως είναι ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει πάρει κανένα μήνυμα και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Να εμπαίζει και να εξαπατά δηλαδή τους πολίτες. Παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια που έχουν κατακλύσει το προφίλ του facebook του Αντώνη Σαμαρά.

Χαζή, μα ωραία: Άσε τα παιχνιδάκια και βγες απ΄την κοσμάρα σου Αντωνάκη μου. Και το Θεό να υπουργοποιήσεις, τα αίσχη που ήδη έχετε υπογράψει και τα εγκλήματα που έχετε ήδη διαπράξει εναντίον μας, ΔΕΝ ΑΠΑΛΥΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ.....
Τόσος σαματάς βρε μωρό μου, για μια κυβέρνηση υποτακτικών, που εκτελούν αναντίρρητα έξωθεν εντολές; Μονάχα τα αστεία ...τσεμπέρια που ξεκατινιάζονται στα τηλεπαράθυρα (Ντινόπουλος, Βούλτεψη, Παπακώστα, Γιακουμάτος), σου επιτρέπουν οι κατακτητές να ...επιλέξεις. Εκεί που στάζει αίμα, το αίμα μας (και όχι το δικό σου), ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ. Ντροπή.

Ahil Mightyrabbit: Μα καλά, να αλλάξεις τόσο επιτυχημένο κυβερνητικό σχήμα; και αυτόν τον Στουρνάρα γιατί τον έδιωξες; Είχαμε αρχίσει να βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ!

Georgia Fourtina: Κύριε Σαμαρά ....κάντε επιτέλους τα λόγια πράξεις .....Ασχοληθείτε με την υγειά ....ένας λαός χωρίς υγειά.. δεν αναπτύσσεται και δεν παράγει έργο.. απλά πεθαίνει. Πώς περιμένετε να αποδώσουμε έργο όταν δεν έχουμε σπίτι ??? Κι όταν δεν έχουμε υγειά και δουλειά ?? Όταν δεν θα έχουμε ζωή...???? Δώστε χαμηλότοκα δάνεια και λιγότερους δύσκολους όρους για να ασχοληθούν οι άνθρωποι με τους περισσότερους τομείς ....και ύστερα φορολογείστε τους, αλλά μια φορά τον χρόνο κι όχι εκατό.... και με ένα συγκεκριμένο ποσό !!!! Αλλά να έχουν τουλάχιστον δουλειά... όχι να πεινάνε... και επιτέλους σταματήστε να περικόπτεται συντάξεις ...και να κλείνετε της μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αυτές στήριζαν ΤΟΣΑ χρόνια την Ελληνική οικονομία. Υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι για να βγάλετε χρήματα... μόνο αφήνοντάς μας να αναπτυχθούμε. Δεν νομίζω κανείς Έλληνας να μην θέλει να επενδύσει στον τόπο του ...αν μπορεί. Το χρήμα πάντα φέρνει χρήμα... και κάνει έναν τόπο να αναπτύσσεται. Μόνο έτσι θα δυναμώσει η Ελλάδα κατά την γνώμη μου, αν πραγματικά σας ενδιαφέρει....

Υπάρχω μόνο :-) για να σε αποθεώνω:  Κι αυτό το κλιπ σου το είδα από καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, φυσικά με κλεισμένον τον ήχο (γιατί δεν σου επιτρέπω να με ταράζεις με τα ψεματάκια σου), πατώντας pause άμα τη εμφανίσει ΣΟΥ ! Λοιπόν μωρό, εκεί που κάθεσαι στο τραπέζι των Συμβουλίων, ΕΙΣΑΙ ένα ΘΑΥΜΑ. Στο επόμενο κλιπ, λύσε και τη γραβάτα σε παρακαλώ. Αν ξεκουμπώσεις δε το πουκάμισο και δεν φοράς και φανελάκι, ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΛΕΜΕ !!!! 

Πόπη Στογιαννοπούλου: Για να λέμε τα
πράγματα ξεκάθαρα ο κ. Χαρδούβελης είναι αυτό που λέμε «σημιτάνθρωπος». Άνθρωπος του Σημίτη ήταν, εκσυγχρονιστής από αυτούς που συνέβαλαν στη... διάλυση της χώρας, ειδικά την περίοδο 2000-2004.
Ήταν εκείνη την περίοδο σε καίρια θέση στο Μαξίμου, δίπλα στον κ. Σημίτη και στο Πασοκιστάν που κυβερνούσε. Προφανώς και ο ίδιος ήταν απορροφημένος και δεν έβλεπε τα σκάνδαλα του Άκη και των άλλων... εκσυγχρονιστών. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ....Ο,ΤΙ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ,Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ....


Ελεν Τενεδίου: Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.....ναι ο Χαρδούβελης έφερνε αντιρρήσεις στην πολιτική Στουρνάρα, αυτό φαίνεται εκ πρώτης όψεως θετικό....στη συνέχεια όμως διαπιστώνουμε ότι υπήρξε στην επιτροπή του Παπακωνσταντίνου ....που έφερε το ΔΝΤ στη χώρα...γεγονός που σκοτώνει κάθε ελπίδα...

 "Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου