Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

TΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ, ΠΟΡΝΗ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!


Από τη δοκό ισορροπίας και τα άλματα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έκανε, η Φλορίκα Λεονίντα βρέθηκε σε έναν οίκo ανoχής, όπου εργάζεται για να βγάλει τα προς το ζην.

Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια της γυμναστικής, με διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, έβγαλε το κορμάκι και φόρεσε τις γόβες και τα προκλητικά ρούχα που θα της εξασφαλίσουν περισσότερους πελάτες.

Η 27χρονη ως αθλήτρια, μέχρι πριν από μερικά χρόνια, είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ είχε κερδίσει τέσσερα μετάλλια ως Νεάνιδα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οταν όμως ήρθε η ώρα να αποφασίσει για το μέλλον της, γύρισε την πλάτη της στον αθλητισμό και την καριέρα στην προπονητική, που θα της έδιναν μερικές εκατοντάδες ευρώ το μήνα και αντί αυτού στράφηκε στο αρχαιότερο επάγγελμα. Πλέον, κερδίζει μίνιμουμ 1.000 ευρώ τη βραδιά.


Ξεκίνησε τη δεύτερη... καριέρα της από τη Γερμανία, αλλά σύντομα έφυγε για την Αυστρία. Και εκεί, όμως, την ανακάλυψαν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, οπότε άλλαξε το όνομά της στην ιστοσελίδα της επιχείρησης στην οποία εργάζεται, προκειμένου να μην την αναγνωρίζουν οι πελάτες.

«Πρέπει να βγάλω τα προς το ζην», είπε σε φίλο της, σύμφωνα με την Daily Mail, εξηγώντας την απόφασή της, ενώ τα μισά χρήματα από αυτά που κερδίζει, τα στέλνει στην οικογένειά της στη Ρουμανία.
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου