Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΜΕ ΤΗ ...ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ! ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πού είσαι Μακαριστέ Χριστόδουλε να σηκωθείς και να πάρεις το φραγγέλιο. Εσύ χαρακτήριζες (και σωστά) κουσούρι την ομοφυλοφιλία και ο Δήμαρχος Αθηναίων στέφει απόψε υπό την αιγίδα του παρελάσεις των gay και των τραβεστί στην πρωτεύουσα!!! Οι ομοφυλόφιλοι διακηρύσσουν την «διαφορετικότητα στην επιλογή τους»!!! Η «Κοντσίτα» και κάθε διαστροφή, σήμερα ονομάζεται …δικαίωμα στη διαφορετική επιλογή!!!
Η περίπτωσή τους θυμίζει τον περίφημο μύθο του Αισώπου «Αλώπηξ και Βότρυς» το ελάττωμά της η αλεπού το παρερμήνευε κατά το συμφέρον της. Έτσι, τα σταφύλια που δεν μπορούσε να φτάσει από το κλήμα όπου κρέμονταν, τα βάφτισε αγουρίδες!  «Οὕτω καὶ τῶν ἀνθρώπων ἔνιοι τῶν πραγμάτων ἐφικέσθαι μὴ δυνάμενοι δι' ἀσθένειαν τοὺς καιροὺς αἰτιῶνται», έλεγε ο Αίσωπος.  Οι gay και οι τρανσέξουαλ, το κουσούρι τους το  βαφτίζουν …δικαίωμα στην διαφορετικότητα!
Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων και –φευ- όποιος διαφωνεί ή κατακρίνει όλες αυτές τις ανώμαλες καταστάσεις θα οδηγείται με συνοπτικές διαδικασίες στη δικαιοσύνη ως ...υβριστής και ρατσιστής!!! (Βλέπε αντιρατσιστικό νομοσχέδιο).
Αν μετά από χρόνια δείτε και τους σαδομαζοχιστές ή παιδεραστές να συμμετέχουν σε παρόμοιες παρελάσεις, διακηρύσσοντας και αυτοί την διαφορετικότητά τους, μην σας φανεί παράξενο! Η νέα τάξη πραγμάτων ισοπεδώνει τα πάντα. Αξίες, ήθη, ιδανικά, παραδόσεις και τελικά ο ίδιος ο άνθρωπος μπαίνουν στη μηχανή πολτοποίησης της νέας τάξης πραγμάτων. Αυτή που επιβάλλει τα Σόδομα και Γόμορρα ως άλλη επιλογή και διαφορετικότητα!!!
 



Υ.Γ. Η μεγαλύτερη όμως ντροπή είναι ότι αρχιτεκτονικό-πολιτισμικό θαύμα, ο Παρθενώνας, το σύμβολο του παγκόσμιου πολιτισμού χρησιμοποιείται από τους gay, λεσβίες, και τραβεστί ως έμβλημα-πρόσκληση για την παρέλαση που πραγματοποιούν απόψε στις 7.00 το απόγευμα, στην καρδιά της Αθήνας! Περαστικά μας!

2 σχόλια:

  1. Έχουμε και λέμε...

    Οι ομοφυλόφιλοι διακηρύσσουν την «διαφορετικότητα στην επιλογή τους»!!! Η «Κοντσίτα» και κάθε διαστροφή, σήμερα ονομάζεται …δικαίωμα στη διαφορετική επιλογή!!! ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι για τον ΓΤΠ που γνωρίζουν άριστα να μπαίνουν από πίσω και από μπρος τα αγγούρια και τα τρένα!

    Έχουμε μια εθνική ομάδα που παίζει στο Μουτιάλ της Βραζιλίας μόνο για ένα στενό κύκλο ατόμων, δημοσιογράφων, μνημονιακών συστημικών ΜΜΕ συν με ένα σήμα-μαϊμού!

    Οι Σαμαράς-Βενιζέλος θέλουν να πάρουν πίσω το μέρισμα των 500 ευρώ μόνο από τους Έλληνες και θα εξακλουθούν να δολοφονούν Έλληνες!

    Όποτε...

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΑΓΚΑΔΙΑ, ΣΠΑΝΑΚΙΑ, ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

    ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡ... ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!

    ΡΕ ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή